Įkraunama...
Įkraunama...

Montignaco metodas

Merginos, heelp!

Siandien savaite, kai emiausi Montignaco, pasisveriau, o svoris - +1kg blink.gif blink.gif blink.gif Ir nukrypimu kazkokiu nebuvo, nebent kai kavinej salotose radau morku (nevirtu, tai GI zemas, neturetu labai visko sumaisyti) ar susimaisiusi jogurta saldinta pasiemiau, nu bet irgi ne kriminalas visiskas... Sakau, gal is to dziaugmso, kad suriai neuzdrausti, per daug ju busiu suvalgiusi, nu bet ne kilogramais, o apie sverima ir kiekiu ribojima Montignakas irgi nekalba g.gif

Zodziu, esu pasimetusi ir nusivylusi. Vakar visa vakara prie sausainiu pakelio prameditavau, nors dar nepasidaviau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nounoursyte @ 2012 11 13, 10:53)
Merginos, heelp!

Siandien savaite, kai emiausi Montignaco, pasisveriau, o svoris - +1kg blink.gif  blink.gif  blink.gif Ir nukrypimu kazkokiu nebuvo, nebent kai kavinej salotose radau morku (nevirtu, tai GI zemas, neturetu labai visko sumaisyti) ar susimaisiusi jogurta saldinta pasiemiau, nu bet irgi ne kriminalas visiskas... Sakau, gal is to dziaugmso, kad suriai neuzdrausti, per daug ju busiu suvalgiusi, nu bet ne kilogramais, o apie sverima ir kiekiu ribojima Montignakas irgi nekalba g.gif

Zodziu, esu pasimetusi ir nusivylusi. Vakar visa vakara prie sausainiu pakelio prameditavau, nors dar nepasidaviau unsure.gif

net nežinau g.gif gal nenuleisk rankų, dar kokia savaitėle sąžinigai pasilaikyk ir tada žiūrėk mirksiukas.gif gal tiesiog skysčiai pasikaupė ar kažkas, daug priežasčių gali būti ax.gif ten parašyta, kad kiekio neriboti, bes aš vistiek ribodavau, tai į savaitę virš kg krito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nounoursyte @ 2012 11 13, 10:53)
Merginos, heelp!

Jei pries si metoda ribojai maista tai gali buti, kad pasirode +. M.M. knygoje net raso, kad po dietu jei taikyti si metoda galima pastebeti svorio didejima.
Siulau dar bent 2 savaites pasilaikyti ir stebeti savo svori
Atsakyti
Aciu, mergaites 4u.gif o ypac ellingai uz paaiskinima. As tikriausiai busiu knygoj sita vieta praleidus. O gal ir knyga ne ta pati. Pas mane '94 metu prancuziskas leidimas, tai gali buti, kad po to jis dar ne karta papilde ja g.gif

Na ka, tai vadinasi varau toliau. Siandien nedirbau, tai pagundu daug ant kiekvieno kampo, bet atsilaikiau, net pati didziuojuosi didis.gif Buvau vienu metu paluzus, emiausi pyrago gabalo, atsikandau, bet laiku atsitokejau ir viskas sekmingai nukeliavo i siuksliadeze rolleyes.gif Man kaip ir liutuxei, saldumynu atsisakyti be galo sunku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nounoursyte @ 2012 11 13, 23:05)
Aciu, mergaites 4u.gif  o ypac ellingai uz paaiskinima. As tikriausiai busiu knygoj sita vieta praleidus. O gal ir knyga ne ta pati. Pas mane '94 metu prancuziskas leidimas, tai gali buti, kad po to jis dar ne karta papilde ja g.gif

Labuka, as turiu lietuviska knyga, ten taip ir parasyta... knyga gal 2005 metu.
kaip tau sekasi? Jei dar laikaisi manau, kad prisijungciau prie taves blush2.gif
Atsakyti
Laba bigsmile.gif

Norejau rasyti, kad gerai sekasi, vakar ryte buvo -0.8kg nuo praejusio pirmadienio, bet va vakare buvom pakviesti pas draugus i vakaruska ir ten nebuvo NIEKO leidziamo blink.gif blink.gif blink.gif Nei geriamo, nei valgomo unsure.gif Tai nugrybavau neblogai. Bet siandien tesiu toliau ir tikiuosi, kad labai labai labai dideles zalos tas nuklydimas nebus padares unsure.gif

O tu zinoma, kad junkis mirksiukas.gif As cia is savanaudisku paskatu, kad man linksmiau butu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nounoursyte @ 2012 11 18, 14:02)
Laba bigsmile.gif
O tu zinoma, kad junkis mirksiukas.gif As cia is savanaudisku paskatu, kad man linksmiau butu tongue.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2012 11 18, 15:03)

Ku ku smile.gif Kaip tu? Ar jau emeisi Montignac'o? Kaip sekasi?

as tai siandien beatos bloge kopustu sriuba nusiziurejau. Jau kaip noooooriu. Reikes eiti kopusto pirkti rolleyes.gif Tik kad mano vyrai ne vienas tokiu gerybiu nevalgo, tai savaitei uzteks doh.gif
Atsakyti
Emiausi, su pagrybavimais, bet manau, kad isivaziuosiu
Atsakyti
Laba!

ar yra gyvu? smile.gif

Ellinga, kaip tau besiseka? g.gif

Ziuresiu, ka rytoj svarstykles priburs, siryt visai graziai viskas atrode rolleyes.gif

O as tokia pusiau kvailyste iskreciau doh.gif prisijungiau prie Montignaco puslapio pasiziopsojimui, kazkoki klausimyna uzpildziau atseit mano pasiryzimu realumui nustatyti ir pamirsau, o va sia visa savaite kasdien sugebedavau praleisti skambuti vis is to paties numerio. Vakar pagaliau pakeliau, skambino is ju ten kazkokios pagalbos linijos ar dar kazko (ten visam tam reikalui Montignaco dukra vadovauja ir is tecio atradimu pinigus uzkalineja)... pusvalandi prasnekejom, tai rezultate esu prisiregistravusi metams pas juos ir ten atseit su visokiais forumais, pagalbos telefonais ir visokiais kitokiais telefoniniais stebuklais. bala nemate, as jais greiciausiai nesinaudosiu, as prancuziskai rasyti be klaidu visiskai nesugebu, man SM tukstanti kartu geriau, bet va pagalvojau... Man kiekvienos savaites gale atsius meniu ateinanciai savaitei ir pirkiniu sarasa, tai mastau, kad jei cionai kam nors idomu butu tai galeciau kas savaite savo meniu isvertusi ikelti, jis tiesa labiau vietiniam skoniui pritaikytas, bet bent jau ideja susidarytumem. Nu ir as jausciausi ne i bala pinigus ismetusi, jei kam nors ta informacija praverstu biggrin.gif Ellinga, Liutuxe, gal judviems pradziai idomu butu? Paskui gal ir daugiau mergaiciu prisijungtu, linksmiau butu 4u.gif
Atsakyti
Man butu labai idomu, cia nutrukau kelias dienas... bet jauciu, kad mane aplanko drauge depresija, tai nelabai yra noro bendrauti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2012 11 25, 14:47)
Man butu labai idomu, cia nutrukau kelias dienas... bet jauciu, kad mane aplanko drauge depresija, tai nelabai yra noro bendrauti  unsure.gif

Nieko tokio, nesiraso - tai nerasyk, tik kartas nuo karto bent koki smaila imesk, kad zinociau, kad dar cia, gerai? unsure.gif

Cia gal rudenines darganos tave taip veikia? Ar Kaledos artejancios su visu masiniu nukvailejimu? Man ankstesniais metais ziauru budavo, o dabar va su vaiku is naujo ju grozi atradineju....

Imetu meniu, reikia tureti omeny, kad cia prancuziskam skoniui pritaikyta. T.y. saldus pusryciai, pietus ir vakariene is triju daliu (uzkandis, pagrindinis patiekalas ir desertas/suris) ir pan, bet bent jau bendram vaizduui susidaryti visai neblogai.

1. Pirmadienis

-Pusryciai(AB): 1 granatas, Musli, sojos pienas, varske, uogiene be cukraus, gerimas (bekofeinine kava, arbata, neriebus pienas), pasirinktinai: 2 kiausinio baltymai
-Pietus (BR): 1/2 avokado, Salotos (salotu lapai, surio kubeliai, kiausinis, kumpio kubeliai, riesutai), lesiai, naturalus arba soju jogurtas, gerimas (vanduo, arbata, 100ml vyno)
- Vakariene (AB): Spageciai (virti 5min) su rukyta lasisa ir sojos kremu, 1 zalias sutrintas bananas su 2-3 sokolado gabaleliais, gerimas (vanduo, arbata, 100ml vyno)

2. Antradienis

- Pusryciai (AB): 1 kriause, avizu dribsniai, soju pienas, naturalus sojos jogurtas, uogiene be cukraus, gerimas (bekofeinine kava, arbata, neriebus pienas), pasirinktinai: rukyta lasisa
- Pietus (BR): Salierai (saknis) su sojos kremu (soja+garstycios), jauriena, sparagines pupeles (nesu tikra, ar cia tos pacios, cia tos, kur valgomos su visom ankstimis ir yra zalios smile.gif), apelsino karpacio, gerimas (vanduo, arbata, 100ml vyno)
- Vakariene (AB): Kreveciu salotos (krevetes, greipfrutas, avokadas, salotos), naturalus 0% jogurtas, gerimas (vanduo, arbata, 100ml vyno)

3. Treciadienis

- Pusryciai (AB): 1 zalias bananas, 2-3 riekes juodos duonos, naturalus 0% jogurtas, uogiene be cukraus, gerimas (bekofeinine kava, arbata, neriebus pienas), pasirinktinai: vistienos ar kalakutienos
- Pietus (BR): 1/2 greipfruto, su cesnaku keptos krevetes, poru fondiu (t.y. kepti ant riebalu, kol susmenga) su kariu, naturalus sojos jogurtas, gerimas (vanduo, arbata, 100ml vyno)
- Vakariene (AB): Zirniu piure, Grybai (Duxelles), obuoliu kose su vanile, gerimas (vanduo, arbata, 100ml vyno)

4. Ketvirtadienis

- Pusryciai (AB): 4-5 liciai, avizu dribsniai, soju pienas, naturalus soju jogurtas, uogiene be cukraus, gerimas (bekofeinine kava, arbata, neriebus pienas), pasirinktinai: neriebus rukytas kumpis
- Pietus (BR): Sardines aliejuje, steikas totoriskai (na tas, kur is zalios mesos+ kiausinis, svogunas, kapareliai, garstycios, alyvu aliejus, petrazoles, pomidoru pasta), salotos (+ actas, alyvuogiu aliejus), suris, gerimas (vanduo, arbata, 100ml vyno)
- Vakariene (AB): zaliuju zirneliu sriuba, 4-5 liciai, gerimas (vanduo, arbata, 100ml vyno)

5. Penktadienis

- Pusryciai (AB)i: 1 granatas, musli, soju pienas, varske, uogiene be cukraus, gerimas (bekofeinine kava, arbata, neriebus pienas), pasirinktinai: 2 kiausinio baltymai
- Pietus (BR): tarkuotos morkos (+ actas, aluvuogiu aliejus), kepta lasisa su smulkintais migdolais, kvinoa, 2-3 juodo sokolado gabaleliai, gerimas (vanduo, arbata, 100ml vyno)
- Vakariene (AB): upetakio file, basmati ryziai, naturalus soju jogurtas, gerimas (vanduo, arbata, 100ml vyno)

6. Sestadienis

- Pusryciai (AB): 1 kriause, 2-3 riekes duonos, naturalus 0% jogurtas, uogiene be cukraus, gerimas (bekofeinine kava, arbata, neriebus pienas), pasirinktinai: vistienos ar kalakutienos
- Pietus (BR): kinietisku kopustu salotos su soju kremu, keptos jurines sukutes su svogunais, sampinjonai, kriause su sokoladu, gerimas (vanduo, arbata, 100ml vyno)
- Vakariene (BR): Rukyta lasisa, 1 rieke duonos, kvinoa, 1 zalias bananas, gerimas (vanduo, arbata, 100ml vyno)

7. Sekmadienis

- Pusryciai (BR): apelsinas, 2 kiausiniai, kumpis, suris, gerimas (bekofeinine kava, arbata, neriebus pienas, kakava be cukraus+fruktoze), pasirinktinai: grybai
- Pietus (AB): Porai su citrinu sultimis, su baltu vynu virtos midijos, basmati ryziai, obuoliu kose su vanile, gerimas (vanduo, arbata, 100ml vyno)
- Vakariene (BR): Salotos su vistu kepenelemis, Obuoliu sufle, gerimas (vanduo, arbata, 100ml vyno)

BR - baltymai + riebalai (repas protido-lipidique, nezinau termino, gal parasysi kada, kaip pas tave knygoj isversta? baltyminis-riebalinis valgymas???)
AB - angliavandeniai+ baltymai ( repas glucido-protidique)
Atsakyti