Įkraunama...
Įkraunama...

Montignaco metodas

Tai manau, kad lietuvaites gali drasiai kirsti pasukas ir kefyra smile.gif) ir nenusides smile.gif
Papildyta:
QUOTE(nounoursyte @ 2012 12 07, 21:50)

Prikepiau vakarienei blynu su ruginiais miltais. Mano bernai net nepastebejo, kad kazkas netaip biggrin.gif

O blynai vakarienei tinka? g.gif
Atsakyti
hmm as isvis pasimeciau, cia jus ziuriu l tiksliai laikotes visko...uztat man svoris tikriausiai ir laikosi vietoj nei aukstyn nei zemyn doh.gif as valgau kiek noriu ir kada noriu, neziuriu pagal knyga kad vakariene liesesne ir pan. Paprasciausiai valgau produktus su zemu gi ir viskas. Isalkau ir pavalgau. trys valgymai bet uzkandziu mano meniu yra sociai. Itariu rezultatu is tokio mano meniu jokiu nebus?
Blynai isvis isbraukti is saraso, duonos nemegstu o jokiu miltiniu patiekalu nebegaminu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo endi555: 07 gruodžio 2012 - 21:20
QUOTE(ellinga @ 2012 12 07, 20:01)
O blynai vakarienei tinka?  g.gif

O kodel gi ne? g.gif As visada pietums taikau, kad butu baltymai+riebalai (protido-lipidique - koks lietuviskas terminas? g.gif ), o vakarienei - angliavandeniai+baltymai (glucido-protidique). Tai blynai visikai isipaiso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(endi555 @ 2012 12 07, 22:19)
Blynai isvis isbraukti is saraso, duonos nemegstu o jokiu miltiniu patiekalu nebegaminu.

Na blynu ir as nevalgyciau, vien del riebalu... nebent gal yra koks stebuklingas blynu kepimo budas kai i juos nesusigeria riebalai.
As valgydavau taip: 3 normalus valgymai ir 2 uzkandziai
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2012 12 07, 21:23)
Na blynu ir as nevalgyciau, vien del riebalu... nebent gal yra koks stebuklingas blynu kepimo budas kai i juos nesusigeria riebalai.
As valgydavau taip: 3 normalus valgymai ir 2 uzkandziai

aliejus neribojamas...
Atsakyti
QUOTE(endi555 @ 2012 12 07, 20:26)
aliejus neribojamas...

Mano 1993 metu knygoj buvo rasoma, kad angliavandeniu ir riebalu isvis nereikia maisyti, paskui man rodos jis tas taisykles patobulino, lyg ir GI 35 leidziama, bet as ta senaji principa islaikiau, man taip paprasciau atsirinkti, nei istisai lenteles ziurinetis. Tai blynai kadangi angliavandeniai - jokiu riebalu nenaudojau. Mano tefalis visai neblogai su tuo susitvarko.

Mano meniu siaip labai vaikai itakoja, negaliu vien tik sau atskirai istisai gamintis, tai sukuosi taip, kad ir vaikai butu sotus, ir mano linijos nenukentetu rolleyes.gif

Sia savaite aptikau 70% sokolada su citrinu zievelemis, tai abu su vyru per puse po plytele sudorojam kasdien doh.gif Nu negaliu as be saldumynu blush2.gif Reikes 85% ieskoti nusipirkti, to tai daug nesuvalgysi g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kaip laikotes? Ka manot apie tai jei sutarta diena rasytume savo svori ir kiek yra numesta per savaite?
Pagal galimybe desiu savo valgiarasti, galesit taisyti mano klaidas smile.gif Ir jei bus noras ir jus rasykit. ax.gif
Atsakyti
Laba!

Savaitgali buvau tiesiog stebuklingai gera tongue.gif Laukiu sestadienio, nes svarstykles tikrai turetu kazka gero parodyti. Visada sveriuosi sestadieniais, nes per savaite nukrypti negaliu, o savaitgali jei ir nugrybauju, tai dazniausiai per savaite pavyksta atsigriebti ir bent jau nervu sau negadinu hihihi.gif

O del meniu, tai ideja gera thumbup.gif reikes pabandyti ir man kada nors viska surasyti, tada labai gerai visos klaidos matosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nounoursyte @ 2012 12 10, 13:40)
O del meniu, tai ideja gera thumbup.gif reikes pabandyti ir man kada nors viska surasyti, tada labai gerai visos klaidos matosi unsure.gif

Tikrai taip, o kai pamastai, kad tai ka isidedi i burna dar reikes ir uzrasyti tai net nesinori ir valgyt lotuliukas.gif

Tiesa, prasom del kavos prie manes nesikabinet biggrin.gif geriau, geriu ir gersiu biggrin.gif
Galim visos svertis sestadieni 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 10 gruodžio 2012 - 12:51
QUOTE(ellinga @ 2012 12 10, 11:50)
Tiesa, prasom del kavos prie manes nesikabinet  biggrin.gif geriau, geriu ir gersiu  biggrin.gif

Gerk tu ta kava irnesakyk.gif Svarbu pasilikti nors kokius malonumus, tada daug lengviau viso kito atsisakyti unsure.gif Gerciau ir as kava, nes mano spaudimas vis labai zemas buna, tik kad prie viso dziaugsmo dar mano sirdis kofeina sunkiai atlaiko unsure.gif

As tai del sokolado tureciau i kaulus gauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nounoursyte @ 2012 12 10, 14:00)
Gerk tu ta kava  irnesakyk.gif

Tai ir geriu ax.gif praeita karta taip pat geriau blush2.gif
Atsakyti
Receptukas vakarienei:

Indelis grudetos varskes (imu 5%)
ipjaustau pomidora, agurka, imetu krapu, druskytes ir ismaisau. Skanu ir labai tinka vakarienei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 10 gruodžio 2012 - 14:56