Įkraunama...
Įkraunama...

Montignaco metodas

QUOTE(Sasha @ 2009 01 31, 14:44)
Ar atsiras man cia bendraminciu?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2009 01 31, 22:30)

Vau, siandien beveik tvarkingai laikiausi. kaip visada padauginau maisto vakare, bet tik leidziami produktai
Atsakyti
QUOTE(Sasha @ 2009 01 31, 22:35)
Vau, siandien beveik tvarkingai laikiausi. kaip visada padauginau maisto vakare,  bet tik leidziami produktai

as vis dar pasibusiu su dietologes valgiarasciu..skrandis susitrauks..jauciu jau kad pasitrauke..ir tada moncio imsiuos smile.gif
Atsakyti
keliu tema i virsu, albai jau idomu 4u.gif
Atsakyti
ar yra dar besilaikanciu sios dietos???
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2010 06 16, 01:01)
ar yra dar besilaikanciu sios dietos???

Atrodo, kad nea biggrin.gif as zadu po gimdymo grizti, nes tikrai nuostabus budas thumbup.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif temuke lyg ir apmirus, keliu virsun.

kaip keista unsure.gif siandien jau pasiryzau susirasti sita temute ir jungtis i pokalbius, nes pasiryzau laikytis sios ''dietos'' .
ir ka tik per tv nugirdau kad siandien numire sios dietos autorius ponas Montinjakas verysad.gif 66 metu buvo !

dabar knyga vartau ir galvoju reik tikrai tikrai pasiryzt, gal kas kartu nori pradet?
as noreciau numesti apie 10 kg.
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2010 08 26, 15:02)
laba diena  4u.gif temuke lyg ir apmirus, keliu virsun.

kaip keista  unsure.gif  siandien jau pasiryzau susirasti sita temute ir jungtis i pokalbius, nes pasiryzau laikytis sios ''dietos'' .
ir ka tik per tv nugirdau kad siandien numire sios dietos autorius ponas Montinjakas  verysad.gif  66 metu buvo !

dabar knyga vartau ir galvoju reik tikrai tikrai pasiryzt, gal kas kartu nori pradet?
as noreciau numesti apie 10 kg.

gleciau padeti, bet greiciau butu per az, nes nezdaznai uzskusu i sia tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2010 08 26, 15:02)
kaip keista  unsure.gif  siandien jau pasiryzau susirasti sita temute ir jungtis i pokalbius, nes pasiryzau laikytis sios ''dietos'' .
ir ka tik per tv nugirdau kad siandien numire sios dietos autorius ponas Montinjakas  verysad.gif  66 metu buvo !

Oho blink.gif o nuo ko mire? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2010 08 26, 14:50)
gleciau padeti, bet greiciau butu per az, nes nezdaznai uzskusu i sia tema  4u.gif

ok, atsiusiu tau asmenine zinia biggrin.gif

bet fainai butu jei ir montinjako gerbejos cia rinktus, gal prikeltume temuke
bigsmile.gif
QUOTE(ellinga @ 2010 08 26, 15:49)
Oho  blink.gif o nuo ko mire?  g.gif

lyg nuo infarkto jei teisingai nugirdau, absurdas zinant jo gyvenimo buda, nu bet ka jau dabar.
Atsakyti
sveikutes ,
kaip puiku ,kad radau sia temute SM

M.M knyga jau turiu seniai- patinka sis metodas , nes tai gal net ne dieta ,valgyt galima viska,isikyrus neveikus produktus (cukru ,baltus miltus ....),
Metu svori 5 savaites ,nebadauju -numeciau 4kg

dar esu maitinanti mama - tai pristabdau arklius smile.gif po truputi mazias zingsneliais

Naudojuosi ne vien siuo metodu ,bet ir kitais mokslininku ir sveiku protu paremtais teiginiasi apie mityba .

Jei ka galiu pakonsultuot ,po Nauju metu busiu baigus savo mokymosi kursus mirksiukas.gif

ar yra daugiau mamyciu ,po nestumo norinciu atgaut formas ????

Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2010 12 07, 11:01)
sveikutes ,
kaip puiku ,kad radau sia temute SM

M.M knyga jau turiu seniai- patinka sis metodas , nes tai gal net ne dieta ,valgyt galima viska,isikyrus neveikus produktus (cukru ,baltus miltus ....),
Metu svori 5 savaites ,nebadauju -numeciau 4kg

dar esu maitinanti mama - tai pristabdau arklius smile.gif po truputi mazias zingsneliais

Naudojuosi ne vien siuo metodu ,bet ir kitais mokslininku ir sveiku  protu paremtais teiginiasi apie mityba .

Jei ka galiu pakonsultuot  ,po Nauju metu busiu baigus   savo mokymosi kursus mirksiukas.gif
ar yra daugiau mamyciu ,po nestumo norinciu atgaut formas ????

Laba diena 4u.gif Pagaliau radau sia tema user posted image Jeigu atvitai, tai ieskojau Mišelio Montinjako blush2.gif Tai, kad jo sistema veikia duodu 100 % thumbup.gif tik reikia laikitis pastoviai. doh.gif Po gimdimo buvau numetusi 30 Kg, pradejau kai dar maitinau , bet meciau ir 20 grizo labai greitaiuser posted image o po to ir dar beveik 5 per visus mano bandymus, atrasti ka nors kita doh.gif
Asmeniskai man padeda tik sita sistema user posted image esu isbandziuti tikrai daug, bet jokio rezultato: ta kopustu sriubos, Dukano, Kremliaus ir t.t.
Dabar vel jos laikausi, tai jei atsiras bendraminciu bus labai malonu wink.gif Ar jei kam kils klausimu, galiu pasidalinti savo mintimis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislų Karalienė: 10 kovo 2011 - 17:52