Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti juodai dažytus plaukus?

QUOTE(Manija69 @ 2008 09 02, 19:37)
Pati nežinau kaip geriau blush2.gif , bet nejaukiai jaučiuosi su tokia spalva.Vistiek ne tai ko norėtusi, bet faktas tas,kad svarbiausia jau ne juoda mirksiukas.gif . O tu sakai vėl ryžėji? tai ką galvoji daryti?Dažysi tamsiau?

dazysiu su nenuplaunamais ax.gif bent manau taip...bet jau nedesiu tamsesniu nei daziau doh.gif
Atsakyti
Vitutexe Paskelbta Šiandien, 19:40

dazysiu su nenuplaunamais  bent manau taip...bet jau nedesiu tamsesniu nei daziau 

Aš galvojau apie šviesesnės spalvos dažus,bet ydomu ar šviesi panaikintų tą ryžą atspalvį g.gif . O kada žadi dažyti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 09 02, 19:56)
Aš galvojau apie šviesesnės spalvos dažus,bet ydomu ar šviesi panaikintų tą ryžą atspalvį g.gif . O kada žadi dažyti? rolleyes.gif

viskas priklauso nuo to, kaip plausis tie dazai, kuriais daziau savaitgali rolleyes.gif blogiausiu atveju dazysiu ketvirtadieni, bet taip baisu plaukus nualint visai doh.gif na jei dar ta spalva laikysis, tai tada savaitgali gal, o ka tu galvoji? o kaip tau po to dazymo sviesiais dazais, kur sakei bandei? nenualino plauko? o situos kur pirkai naturalus? as tai emiau su amoniaku man rodos, nes svelnus dazai nenuims to ryzumo manau... blush2.gif
Papildyta:
ir siaip kai apibudinai savo spalva, tai nesuprantu, kur ta ryzuma matai, jei mano tokia spalva butu, dziaugciausi, o dabar ir paemiau dazus su auksiniu atspalviu, bet tikrai ne ryzi plaukai nuotraukoje ant pakuotes rolleyes.gif
Atsakyti
[QUOTE]Vitutexe Paskelbta Vakar, 21:24

viskas priklauso nuo to, kaip plausis tie dazai, kuriais daziau savaitgali blogiausiu atveju dazysiu ketvirtadieni, bet taip baisu plaukus nualint visai na jei dar ta spalva laikysis, tai tada savaitgali gal, o ka tu galvoji? o kaip tau po to dazymo sviesiais dazais, kur sakei bandei? nenualino plauko? o situos kur pirkai naturalus? as tai emiau su amoniaku man rodos, nes svelnus dazai nenuims to ryzumo manau...
Papildyta:
ir siaip kai apibudinai savo spalva, tai nesuprantu, kur ta ryzuma matai, jei mano tokia spalva butu, dziaugciausi, o dabar ir paemiau dazus su auksiniu atspalviu, bet tikrai ne ryzi plaukai nuotraukoje ant pakuotes [QUOTE]
Tai tu pirkai dažus jau? O kokius?Aš tai Palette sakiau daugiau niekad nepirksiu,kažkada pirkau rudus,o gavausi daudona doh.gif , vėl reikėjo dažyti,nes raudona plaukų spalva man tai tragedija.O kai šviesinau,tai su beamoniakiniais,tai lyg ir nieko plaukams g.gif . Bet manau savaitgalį tais rudais dažysiu,ilgiau neiškesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Manija69,2008 09 03, 18:28]
[QUOTE]Vitutexe Paskelbta Vakar, 21:24

viskas priklauso nuo to, kaip plausis tie dazai, kuriais daziau savaitgali blogiausiu atveju dazysiu ketvirtadieni, bet taip baisu plaukus nualint visai na jei dar ta spalva laikysis, tai tada savaitgali gal, o ka tu galvoji? o kaip tau po to dazymo sviesiais dazais, kur sakei bandei? nenualino plauko? o situos kur pirkai naturalus? as tai emiau su amoniaku man rodos, nes svelnus dazai nenuims to ryzumo manau...
Papildyta:
ir siaip kai apibudinai savo spalva, tai nesuprantu, kur ta ryzuma matai, jei mano tokia spalva butu, dziaugciausi, o dabar ir paemiau dazus su auksiniu atspalviu, bet tikrai ne ryzi plaukai nuotraukoje ant pakuotes [QUOTE]
Tai tu pirkai dažus jau? O kokius?Aš tai Palette sakiau daugiau niekad nepirksiu,kažkada pirkau rudus,o gavausi daudona doh.gif , vėl reikėjo dažyti,nes raudona plaukų spalva man tai tragedija.O kai šviesinau,tai su beamoniakiniais,tai lyg ir nieko plaukams g.gif . Bet manau savaitgalį tais rudais dažysiu,ilgiau neiškesiu lotuliukas.gif
[/quote]
nezinau, jauciu, prastus dazus paemiau, bet spalva labai patiko, vel schwarzkopf, tik dabar natural and easy kazkokie g.gif bet dabar mastau, gal per sviesi spalva, nieko jie man nenudazys... na reikes bandyt arba ryt arba savaitgali, kaip jau sumastysiu ax.gif
Atsakyti
Blogai yra persalus namie sedet, neistveriau, nudaziau vel plaukus unsure.gif nors dazai sviesiai rudos spalvos, nutamsino kaip reikiant, tad tau nerekomenduoju det tamsiai rudus, nes gali ir nujuodint, jei plaukai taip pat gerai ima daza kaip manieji doh.gif pasizadejau sau dabar ilgai nedazyt, kad ir kaip plaukai ryzetu, plautusi, reikia atgaivint plauka, o tai nemazai man ju isslinko po visu dazymu doh.gif vel sedziu slapia galva, tad sunku ka pasakyt, bet plaukai akivaizdziai tamsesni, ryzo atspalvio ne zenklo, dabar atrodo netgi per tamsus, na ziuresim, kaip atrodys isdziuve g.gif
Atsakyti
Na ir kaip??? bigsmile.gif Aha, man ir jau norisi šiandien dažyti ax.gif ,turbūt tuoj eisiu...arba rytojaus palauksiu dar...Nu dabar naujų dažų jau nepirksiu lotuliukas.gif , kaip bus taip,vistiek ne juodi,manau,galiu būti tamsi,bet tas tamsumas pasiplaus g.gif .O tavo šiurkštesni plaukai nuo dažymo ar ne?Ilgi plaukai?
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 09 04, 18:31)
Na ir kaip??? bigsmile.gif Aha, man ir jau norisi šiandien dažyti ax.gif ,turbūt tuoj eisiu...arba rytojaus palauksiu dar...Nu dabar naujų dažų jau nepirksiu lotuliukas.gif , kaip bus taip,vistiek ne juodi,manau,galiu būti tamsi,bet tas tamsumas pasiplaus g.gif .O tavo šiurkštesni plaukai nuo dažymo ar ne?Ilgi plaukai?

Na mano plaukai iki peciu kazkur, noriu atsiaugint, bet po visu dazymu kazin ar pavyks lotuliukas.gif na is tikruju dazu pakuoteje kazkoks nerealus balzamas buvo, tai kai su juo plaukus perploviau, tokie minkstuciai pasidare, bet neaisku, kaip bus po to savas priemones naudojant, o dazai isties stiprus buvo, grauze galvos oda doh.gif na as bijociau tamsiai rudus det, nes dejau sviesiai rudus, sviesesnius nei pries tai plaukai buvo, o nutamsino kaip reikalas, dabar tamsiai rudi ax.gif bet man jau pradeda patikt bigsmile.gif
Atsakyti
aš ir jau su dažais thumbup.gif , tuoj eisiu plaut,žiūrėsim kokia spalvytė bus. Manau kad labai faina bigsmile.gif . Su tais atspalviais ant dėžučių ir realiai, tai retai kada atitinka. Mano mama dažė šviesiais rudais ant irgi nuryžėjusių plaukų po cheminio,tai juoda gavosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 09 04, 19:33)
aš ir jau su dažais thumbup.gif , tuoj eisiu plaut,žiūrėsim kokia spalvytė bus. Manau kad labai faina bigsmile.gif . Su tais atspalviais ant dėžučių ir realiai, tai retai kada atitinka. Mano mama dažė šviesiais rudais ant irgi nuryžėjusių plaukų po cheminio,tai juoda gavosi doh.gif

oi kaip idomu, na tikiuos, viskas gerai bus mirksiukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif tikrai super bigsmile.gif , labai patenkinta spalva,tokia kaip ant dėžutės,na tikra ruda spalva,jei labai prieš šviesą pažiūrėčiau,tai atsiranda toks aukso atspalvis,bet šiaip tokia natūrali tamsoka,bet ruda spalvytė. galiu pasakyti,kad beveik tokia spalva,kokia mano natūrali wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 09 04, 20:02)
thumbup.gif tikrai super bigsmile.gif , labai patenkinta spalva,tokia kaip ant dėžutės,na tikra ruda spalva,jei labai prieš šviesą pažiūrėčiau,tai atsiranda toks aukso atspalvis,bet šiaip tokia natūrali tamsoka,bet ruda spalvytė. galiu pasakyti,kad beveik tokia spalva,kokia mano natūrali wub.gif

O tai naturalus tamsoki plaukai? plaukas labai nenusialino? isdziovinai jau? ax.gif nu kaip faina bigsmile.gif sveikinu, dziaugiuos, kad patenkinta, gerai, kad nenujuodavo plaukai 4u.gif atrodo abiems problemos issisprende, jei tik nenusiplaus ta spalva doh.gif
Atsakyti