[quote=Manija69,2008 09 03, 18:28]
[QUOTE]Vitutexe Paskelbta Vakar, 21:24
viskas priklauso nuo to, kaip plausis tie dazai, kuriais daziau savaitgali blogiausiu atveju dazysiu ketvirtadieni, bet taip baisu plaukus nualint visai na jei dar ta spalva laikysis, tai tada savaitgali gal, o ka tu galvoji? o kaip tau po to dazymo sviesiais dazais, kur sakei bandei? nenualino plauko? o situos kur pirkai naturalus? as tai emiau su amoniaku man rodos, nes svelnus dazai nenuims to ryzumo manau...
Papildyta:
ir siaip kai apibudinai savo spalva, tai nesuprantu, kur ta ryzuma matai, jei mano tokia spalva butu, dziaugciausi, o dabar ir paemiau dazus su auksiniu atspalviu, bet tikrai ne ryzi plaukai nuotraukoje ant pakuotes [QUOTE]
Tai tu pirkai dažus jau? O kokius?Aš tai Palette sakiau daugiau niekad nepirksiu,kažkada pirkau rudus,o gavausi daudona

, vėl reikėjo dažyti,nes raudona plaukų spalva man tai tragedija.O kai šviesinau,tai su beamoniakiniais,tai lyg ir nieko plaukams

. Bet manau savaitgalį tais rudais dažysiu,ilgiau neiškesiu
[/quote]
nezinau, jauciu, prastus dazus paemiau, bet spalva labai patiko, vel schwarzkopf, tik dabar natural and easy kazkokie

bet dabar mastau, gal per sviesi spalva, nieko jie man nenudazys... na reikes bandyt arba ryt arba savaitgali, kaip jau sumastysiu