Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti juodai dažytus plaukus?

Jo,natūralūs tamsūs,ne juodi tikrai,bet tamsiai rudi. O pas tave? Kol kas plaukučiai švelnūs,labai neilgai laikiau dažus,nes pamačiau,kad pradėjo dažai juoduoti,iš kart ėjau plauti,tai net oda nenusidažė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 09 04, 20:33)
Jo,natūralūs tamsūs,ne juodi tikrai,bet tamsiai rudi. O pas tave? Kol kas plaukučiai švelnūs,labai neilgai laikiau dažus,nes pamačiau,kad pradėjo dažai juoduoti,iš kart ėjau plauti,tai net oda nenusidažė mirksiukas.gif

na man kazkaip irgi nenusidaze, nors laikiau 25 min, gal dazai per sviesus tiesiog buvo, o kiek tu laikei? smile.gif na mano naturalus plaukai gana sviesus, tokie sviesiai rudi su pelenu atspalviu - na tipiski lietuvaiciu plaukai doh.gif na nezinau, niekas siandien nepastebejo mano plauku pokyciu, kad is juodos tapau ruda, tai gal tikrai per tamsi ta spalva, bet sviesesnes turbut ir nenoriu, netinka man blush2.gif plaukai graziai tamsiai rudi, bet ne per tamsiai, jei tokia spalva ir liktu, butu labai gerai bigsmile.gif
Atsakyti
Jei tavo tokie šviesūs,tai manau kad ir tinka šviesūs mirksiukas.gif Aš tai dažus labai trumpai laikiau,gal 10 min g.gif .Na žiūrėsim kaip čia seksis toliau išlaikyti reikiamą spalvą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 09 05, 20:23)
Jei tavo tokie šviesūs,tai manau kad ir tinka šviesūs mirksiukas.gif Aš tai dažus labai trumpai laikiau,gal 10 min g.gif .Na žiūrėsim kaip čia seksis toliau išlaikyti reikiamą spalvą drinks_cheers.gif

netinka man sviesus, ilgai blondine buvau, bet dabar zymiai graziau atrodo, na ploviau siandien galva, tai nedaug spalva tepasiplove, tik kad plaukai slinkt pradejo doh.gif
Atsakyti
Aš irgi šiandien ploviau plaukučius,bet nusipirkus Wellos šapūną rudiems plaukams,ir dar vakar Nivea kremą rudiems plaukams prigriebiau,tai manau išsilaikys ruda spalva ax.gif . Dar gal reiks kaukią Lorealio nusipirkt,yra rudiems plaukams mirksiukas.gif Žinai,man tai šiaip gražu rudi plaukai thumbup.gif Yra ir gražiai atrodančių šviesiaplaukių,bet tos kurios natūraliai šviesios,bet šiaip gražiau tamsios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 09 06, 11:45)
Aš irgi šiandien ploviau plaukučius,bet nusipirkus Wellos šapūną rudiems plaukams,ir dar vakar Nivea kremą rudiems plaukams prigriebiau,tai manau išsilaikys ruda spalva ax.gif . Dar gal reiks kaukią Lorealio nusipirkt,yra rudiems plaukams mirksiukas.gif Žinai,man tai šiaip gražu rudi plaukai thumbup.gif Yra ir gražiai atrodančių šviesiaplaukių,bet tos kurios natūraliai šviesios,bet šiaip gražiau tamsios rolleyes.gif

na man irgi graziau tamsiaplaukes, o jei tinka, tai juodaplaukes isvis super, bet man gal ir netiko, per daug sviesi as is prigimties, tada ryskaus makiazo reikia blush2.gif
Atsakyti
man ir taip buvo tai laukiau kol ataugs
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2008 09 07, 17:00)
man ir taip buvo tai laukiau kol ataugs

Ta prasme, lauket kol ataugs juodi plaukai?
Atsakyti
As tai kokiais tik nesu daziusi... doh.gif

Mano naturalus - sviesoki rudi-pelenu.
Uzejo karta mintis, kad reikia tamsesne patapti. Kai ji pradejo persekioti nuolat, net, sakyciau, apsedo, emiau ir pasitamsinau pati. Neuzteko tamsumo, norejosi dar, o kadangi savarankiskai daziau - gavosi nelygi spalva (plaukai - iki juosmens), nutariau dar patamsinti, uzdazyti klaidas... Ir kai patamsinau "truputeli" - metus vaiksciojau juoda.

Dabar jau gerokai igriso ir, zinoma, vel norisi naturalios spalvos.... verysad.gif
Bandziau as savo plaukus "rudinti", taciau bet kokie vidutinio ar sviesaus rudumo dazai plaukus tik vel padaro juodais su ryzu atspalviu. Nors tu ka.
Siuo metu visai nebedazau plauku apie 4 menesius, ataugineja mano sviesus naturalus (apie 4 cm), dazai plaunasi, tapo tamsiai rudi ir as pasiryzusi atsiauginti vis pakerpant. Siuo metu esu nurezusi savo ilgiausias kasas truputi zemiau peciu, sukuosenu pasirinkimas - ribotas: jokiu palaidu ar su sklastymu, kad nesviestu sviesus pakausis. Zodziu kankinuosi. Bet juk per kancias... blush2.gif
Atsakyti
nusipirkau sian, toje parduotuveje prie stoties, brelil ir prof dazu. plaukai ilgi, juodi. ziuresim kas bus, jaudinuosi truputi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 06, 07:32)
netinka man sviesus, ilgai blondine buvau, bet dabar zymiai graziau atrodo, na ploviau siandien galva, tai nedaug spalva tepasiplove, tik kad plaukai slinkt pradejo doh.gif

man nuo slinkimo labai padejo Eurokos ampoles su placenta.

o as jau faktiskai ruda, nezinau kur dingo tie mano juodi biggrin.gif gal dalis nuaugo, dalis nusiplove - visgi daziau Casting dazais, jie atseit be peroksido ir amoniako, tai gal atsiplauna su laiku mastau.gif bet kazkaip patiko, kad neteko drastiku priemoniu imtis good.gif
Atsakyti
juoda spalva pavyko po keliu proceduru su brelil nuimti thumbup.gif
Atsakyti