Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti juodai dažytus plaukus?

QUOTE(audruzele @ 2008 07 11, 16:36)
ymanoma, tik ziurint kokio to sviesumo nori.yra toks dalykas spalvos isemejas, kurio pagalba per viena diena is juodos gali patapti 6-7 nr. namie nepatarciau to daryti, o kirpeja po spalvos isemimo dar ir padazytu . nes abi proceduras reikia lb nuosekliai ir greitai atlikti,kad rezultatas butu geras. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Man juoda nueme tokiu budu ir plauku visiskai nesugadino thumbup.gif
Tik reik geros kirpejos, na ir aisku nerekomenduotina per viena kart nuimineti iki platinines blondines tongue.gif Bet iki vidutiniskai blond tai lengvai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2008 09 29, 15:18)
drinks_cheers.gif
Man juoda nueme tokiu budu ir plauku visiskai nesugadino thumbup.gif
Tik reik geros kirpejos, na ir aisku nerekomenduotina per viena kart nuimineti iki platinines blondines tongue.gif Bet iki vidutiniskai blond tai lengvai 4u.gif

Kaip tas nuemėjas vadinasi, kiek kainuoja, ir kur jo galima gauti? Ir rimtai iki vidutiniško blondo iš juodų nuimtų (mano plaukai dažomi silpnais, augalinio pagrindo dažais, manau neturėtų būt labai jau ten susigėrę tie juodi dažai, nes per mėnesį iki tamsiai rudų pasiplauna)
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 09 29, 21:21)
Kaip tas nuemėjas vadinasi, kiek kainuoja, ir kur jo galima gauti? Ir rimtai iki vidutiniško blondo iš juodų nuimtų (mano plaukai dažomi silpnais, augalinio pagrindo dažais, manau neturėtų būt labai jau ten susigėrę tie juodi dažai, nes per mėnesį iki tamsiai rudų pasiplauna)

As naudojau BRELIL, kaina apie 50 lt, bet kai kalbejom su audruzele, ji sake naudojusi geresny yra, paklausk jos mirksiukas.gif Nuimtu manau iki 7 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 09 29, 20:21)

As viska dariausi kirpykloje, nes laikausi nuomones,kad geriau sumokesiu papildomu keliasdesimt lt, negu susivarysiu plaukus. Tode negaliu tau pasakyti, ar jo galima nusipirkti ir pan, nes naudojamos profesionalios kirpeju primones. Kiek as zinau, labai svarbu uzdeti teisingai ir laikyti labai tikslu laika, t.y. jei 12 minuciu, tai 12 ir ne daugiau. Juolab kirpeja vertina plauka ir geria zino, kiek laikyti. Man pvz laike trumpiau, nes plaukas plonas.
Taip, iki vidutnisko blondo tikrai gai nuimti 4u.gif
Jei ta pasiplauna iki rudu, tai isvis lengva turetu buti. Nes pas mane buvo juodas su melynu atspaviu, labai stipri spalva smile.gif
Atsakyti
Shana,

aš nusipirkčiau tą nuėmėją ir nuneščiau savo kirpėjai, kad su juo blukintų. Kėdainiuose tokios kirpyklos nėra, kuri dirbtų su tokiom priemonėm, tiesiog tai didžiajai daliai auditorijos būtų per brangu.
beje, aš galvoju, jei jau nuimtų iki vidutiniško blondo, tai tiesiog suteikus kokį atspalvį sruogelių dadėt galima būtų ir gautusi toks natūraliai atrodantis blondas - visai balta būti nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 09 30, 11:27)
Shana,

aš nusipirkčiau tą nuėmėją ir nuneščiau savo kirpėjai, kad su juo blukintų. Kėdainiuose tokios kirpyklos nėra, kuri dirbtų su tokiom priemonėm, tiesiog tai didžiajai daliai auditorijos būtų per brangu. 
beje, aš galvoju, jei jau nuimtų iki vidutiniško blondo, tai tiesiog suteikus kokį atspalvį sruogelių dadėt galima būtų ir gautusi toks natūraliai atrodantis blondas - visai balta būti nenoriu.

Tada manau tau reikia nueiti i kirpeju prekiu parde ir paklausti. 4u.gif Vilniuje kazkada tokia parde buvo Siaures miestelyje prie Norfos ir Vilkpedes bazeje, kiek as zinau.
Mano kirpeja naudoja italiska kosmetika, perka kazkaip tiesiogiai is tiekeju, tos kosmetikos jokioje parduotveje nesu maciusi schmoll.gif
Atsakyti
na man brelilas nueme juoda spalva, bet po 5 proceduru! ir tik nueme, nebuvau net ryza, o tamsiai ruda su raudonu atspalviu, taigi, merginos! nuo plauku priklauso! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2008 09 30, 11:42)
Tada manau tau reikia nueiti i kirpeju prekiu parde ir paklausti. 4u.gif  Vilniuje kazkada tokia parde buvo Siaures miestelyje prie Norfos ir Vilkpedes bazeje, kiek as zinau.
Mano kirpeja naudoja italiska kosmetika, perka kazkaip tiesiogiai is tiekeju, tos kosmetikos jokioje parduotveje nesu maciusi schmoll.gif

Būk gerutė, sužinok pavadinimą to nuemėjo. Aš internetu bandysiu jo gauti ax.gif
Atsakyti
sveikutes,na ir as pagaliau prie jusu prisijungsiu smile.gif irgi panasia problema turejau,buvau sviesi,uzsimaniau juodu,po to vel sviesiu doh.gif nu zodziu,prireike kokiu man 3men ir kirpejos deka tapau vel sviesiaplauke bigsmile.gif tik va biski gaila plauku,bet kaip sakoma grozis reikalauja auku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 10 01, 07:34)
Būk gerutė, sužinok pavadinimą to nuemėjo. Aš internetu bandysiu jo gauti  ax.gif

Zinok, as siuo metu ne Lietuvoje gyvenu, tai nelabai turiu galimybe suzinoti unsure.gif Sorry, kad negaliu padeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 10 01, 08:34)
Būk gerutė, sužinok pavadinimą to nuemėjo. Aš internetu bandysiu jo gauti  ax.gif

perzvelk tema, tikrai rasi kordinaciu, sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Niu Mergaites as irgi pasiryzau permainoms - atsibodau sau brunete biggrin.gif
Tai zygiuoju siandien sviesinti plauku - tik dar neapsisprendziau, kaip doh.gif
Mano tamsi sokolado spalva, tai planuoju visus dazyti karameles atspalviu ir priekyje prasysiu "peoksidiniu" sruogu ax.gif
Gal nenusmuks plaukai biggrin.gif Bet arteja ziema, o as taip noriu "susvyteti" - nusprendziau, kad tamsus mane sendina schmoll.gif
Atsakyti