Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti juodai dažytus plaukus?

as irgi budama ne chemike, ir ne kirpeja, neisivaizduoju, kaip gali nuimt spalva jei ten nera peroksido? ir dar grazint is karto naturalia spalva? g.gif tai cia gal super duper zmonijos atradimas koks? kazkokiu samokslu man cia kvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 11 04, 22:14)
as irgi budama ne chemike, ir ne kirpeja, neisivaizduoju, kaip gali nuimt spalva jei ten nera peroksido? ir dar grazint is karto naturalia spalva? g.gif  tai cia gal super duper zmonijos atradimas koks? kazkokiu samokslu man cia kvepia biggrin.gif

Tai vat būtent. doh.gif Jei net grynas peroksidas (milteliai) nušviesina kaip voveraitę, morkviniai ir visaip kitaip. Tai čia jau toks "stebuklas" kaip spalvos nuėmėjas, iki natūralios spalvos nuims biggrin.gif ir dar kuris atseit be peroksido. biggrin.gif nu atsiprašau absurdiškai skamba biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princesee: 04 lapkričio 2008 - 20:20
Niu tai kas gali parasyti savo realia patirti, kaip is sokoladines brunetes tapo auksaplauke? bigsmile.gif biggrin.gif

Matyt, teks paciai pereiti ta kryziaus kelia, ir parasyti biggrin.gif
Gaila, kad tai nera taip staigiai, kaip is blondines i tamsia unsure.gif
Atsakyti
As esu tapusi is juodaplaukes y pacia sviesiausia blondine. Tai truko apie 1.5 metu. Is pradziu sruogelem, po to visa galva, po to tik saknis doh.gif Sruogeles pradejo tampytis, plysinet, pakol pagaliau buvo atitaikytas atspalvis.. Tai viena padaro per ryzai, tai namie daziau, tai pas kita patapau zalia ir suradau, kuri tikrai graziai nusviesino mirksiukas.gif Siaip turi buti kirpejos "arkliukas" sviesinimas, nes jei ji graziai nudazo tamsius plaukus, tai nereiskia, kad graziai tave nusviesins ax.gif Man asmeniskai graziai sviesina audruzele ir patiko, kaip as pati save daziau mirksiukas.gif
Siaip sruogeles yra kanciu kancia.. Niekam ju nerekomenduociau, geriau jau spalvos isemejas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 11 05, 12:48)
As esu tapusi is juodaplaukes y pacia sviesiausia blondine. Tai truko apie 1.5 metu. Is pradziu sruogelem, po to visa galva, po to tik saknis doh.gif  Sruogeles pradejo tampytis, plysinet, pakol pagaliau buvo atitaikytas atspalvis.. Tai viena padaro per ryzai, tai namie daziau, tai pas kita patapau zalia ir suradau, kuri tikrai graziai nusviesino mirksiukas.gif  Siaip turi buti kirpejos "arkliukas" sviesinimas, nes jei ji graziai nudazo tamsius plaukus, tai nereiskia, kad graziai tave nusviesins ax.gif Man asmeniskai graziai sviesina audruzele ir patiko, kaip as pati save daziau mirksiukas.gif
Siaip sruogeles yra kanciu kancia.. Niekam ju nerekomenduociau, geriau jau spalvos isemejas blush2.gif

blink.gif
ar reikejo taip kentet g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yste @ 2008 11 05, 13:02)
blink.gif
ar reikejo taip kentet  g.gif

Norejos pasikeist biggrin.gif Gaila sugadintu plauku, nors jie neatrodo labai tragiskai, bet ju zymiai maziau mirksiukas.gif Bet uztat labai jau daug suzinojau apie plauku dazyma thumbup.gif Taigi, nera to blogo, kas neiseitu y gera, visgi patirty ygavau ax.gif Nes kol ant saves neisbandai, kitais tiketi nesinori schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.2 @ 2008 11 04, 18:26)
beja aš ir taip maniau, bet tai visai neseniai atsirado ir parsiduoda profesonaliose parduotuvėse  mirksiukas.gif  aš jau gal trys ar keturis kartus dariaus plaukai gal biški pasausėjo, bet tai tikrai sveikiau už nuolatini plauku dažyma dviem ar vienu tonu šviesiau.  tongue.gif  o peroksido ten tikrai nėra  smile.gif

Nereikia būti chemikei kad paskaičius ant dėžutės sudėti rasi ten visokių acid ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 11 05, 10:15)
Nereikia būti chemikei kad paskaičius ant dėžutės sudėti rasi ten visokių acid ir t.t.

Sveikutes 4u.gif as ir noriu pasidalinti savo labai skaudzia patirtimi ,kuri tesiasi iki siol daziausi juodai plaukus apie penkerius metus,plaukuciai buvo iki liemens ir viena dienike uzsimaniau buti blondine ejau per visas kirpyklas ir niekas nenorejo su manimi uzsimineti bet buvau atkakli ir susiradau viena kirpeja kuri man padare pylinga ir net ne neviena o kelis iskart ir daze sruogelem rezultatas vienu tonu sviesesni plaukai ,bet as po keliu dienu vel pas ja atejau ji vel nupilingavo ir gavom dar vienu tonu sviesiau poto praejo keli men tada ejau jau pas kita kirpeja ji nupilingavo ir dejo spalva rezultatas dabar plaukai iki peciu virsus baltas apacia ryza nes jos niekas neapsiima dazyt sako nusmuks ant plauku prieziuros priemoniu isleidau simtus o db esu ryza doh.gif padekit mergaites kaip ta ryza isimt is galiuku nes nezinau pilkintojas nepadeda o taip norisi vientisos spalvos ax.gif
Atsakyti
Tai jeigu sako, kad nusmuks, tai nerizikuociau - geriau pora menesiu maitinki plaukus alieju kaukemis, rusiskomis plauku prieziuros priemonemis ir serumais - nesioki susukusi i kuoda ispesiota - ne taip matysis tragiska bukle plauku g.gif
O tada jau galesi eiti i kirpykla - bet profesionalia, o ne bet kokia mirksiukas.gif
Atsakyti
As savo tamsius plaukus irgi norejau pasviesinti, kirpeja bande palaipsniui sviesinti sruogelem, kiekviena karta vis daugiau sruogeliu pasviesindavo, pasidare vienos sviesesnes kitos ryzos ir t.t. kokius keturis kartus sruogino, kol as nebeiskenciau ir vel nusijuodinau atgal, nes truko kantrybe, ir nusibodo vaikscioti, kaip kiausiniui ivairiausiom spalvom dazytai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(digele @ 2008 11 07, 15:32)
As savo tamsius plaukus irgi norejau pasviesinti, kirpeja bande palaipsniui sviesinti sruogelem, kiekviena karta vis daugiau sruogeliu pasviesindavo, pasidare vienos sviesesnes kitos ryzos ir t.t. kokius keturis kartus sruogino, kol as nebeiskenciau ir vel nusijuodinau atgal, nes truko kantrybe, ir nusibodo vaikscioti, kaip kiausiniui ivairiausiom spalvom dazytai  doh.gif

kaip kiausiniui biggrin.gif geriausia skamba, kaip voveraite biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(digele @ 2008 11 07, 15:32)
As savo tamsius plaukus irgi norejau pasviesinti, kirpeja bande palaipsniui sviesinti sruogelem, kiekviena karta vis daugiau sruogeliu pasviesindavo, pasidare vienos sviesesnes kitos ryzos ir t.t. kokius keturis kartus sruogino, kol as nebeiskenciau ir vel nusijuodinau atgal, nes truko kantrybe, ir nusibodo vaikscioti, kaip kiausiniui ivairiausiom spalvom dazytai  doh.gif

As tai sruogomis sviesinsiu, kadangi niekada nebuvau juoda (ir neplanuoju), tai manau per pusmeti nusviesesiu ax.gif
O per 1 karta virsti blonde atsoko fantazija cia istoriju pasiskaicius blink.gif
Atsakyti