QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 11 04, 22:14)
as irgi budama ne chemike, ir ne kirpeja, neisivaizduoju, kaip gali nuimt spalva jei ten nera peroksido? ir dar grazint is karto naturalia spalva?
tai cia gal super duper zmonijos atradimas koks? kazkokiu samokslu man cia kvepia 
Tai vat būtent.
As esu tapusi is juodaplaukes y pacia sviesiausia blondine. Tai truko apie 1.5 metu. Is pradziu sruogelem, po to visa galva, po to tik saknis
Sruogeles pradejo tampytis, plysinet, pakol pagaliau buvo atitaikytas atspalvis.. Tai viena padaro per ryzai, tai namie daziau, tai pas kita patapau zalia ir suradau, kuri tikrai graziai nusviesino
Siaip turi buti kirpejos "arkliukas" sviesinimas, nes jei ji graziai nudazo tamsius plaukus, tai nereiskia, kad graziai tave nusviesins
Man asmeniskai graziai sviesina audruzele ir patiko, kaip as pati save daziau
Siaip sruogeles yra kanciu kancia.. Niekam ju nerekomenduociau, geriau jau spalvos isemejas
Siaip sruogeles yra kanciu kancia.. Niekam ju nerekomenduociau, geriau jau spalvos isemejas
QUOTE(Egliukasz @ 2008 11 05, 12:48)
As esu tapusi is juodaplaukes y pacia sviesiausia blondine. Tai truko apie 1.5 metu. Is pradziu sruogelem, po to visa galva, po to tik saknis
Sruogeles pradejo tampytis, plysinet, pakol pagaliau buvo atitaikytas atspalvis.. Tai viena padaro per ryzai, tai namie daziau, tai pas kita patapau zalia ir suradau, kuri tikrai graziai nusviesino
Siaip turi buti kirpejos "arkliukas" sviesinimas, nes jei ji graziai nudazo tamsius plaukus, tai nereiskia, kad graziai tave nusviesins
Man asmeniskai graziai sviesina audruzele ir patiko, kaip as pati save daziau
ar reikejo taip kentet
QUOTE(Yste @ 2008 11 05, 13:02)
Norejos pasikeist
QUOTE(ausra.2 @ 2008 11 04, 18:26)
beja aš ir taip maniau, bet tai visai neseniai atsirado ir parsiduoda profesonaliose parduotuvėse
aš jau gal trys ar keturis kartus dariaus plaukai gal biški pasausėjo, bet tai tikrai sveikiau už nuolatini plauku dažyma dviem ar vienu tonu šviesiau.
o peroksido ten tikrai nėra 
Nereikia būti chemikei kad paskaičius ant dėžutės sudėti rasi ten visokių acid ir t.t.
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 11 05, 10:15)
Nereikia būti chemikei kad paskaičius ant dėžutės sudėti rasi ten visokių acid ir t.t.
Sveikutes
Tai jeigu sako, kad nusmuks, tai nerizikuociau - geriau pora menesiu maitinki plaukus alieju kaukemis, rusiskomis plauku prieziuros priemonemis ir serumais - nesioki susukusi i kuoda ispesiota - ne taip matysis tragiska bukle plauku
O tada jau galesi eiti i kirpykla - bet profesionalia, o ne bet kokia
O tada jau galesi eiti i kirpykla - bet profesionalia, o ne bet kokia
As savo tamsius plaukus irgi norejau pasviesinti, kirpeja bande palaipsniui sviesinti sruogelem, kiekviena karta vis daugiau sruogeliu pasviesindavo, pasidare vienos sviesesnes kitos ryzos ir t.t. kokius keturis kartus sruogino, kol as nebeiskenciau ir vel nusijuodinau atgal, nes truko kantrybe, ir nusibodo vaikscioti, kaip kiausiniui ivairiausiom spalvom dazytai
QUOTE(digele @ 2008 11 07, 15:32)
As savo tamsius plaukus irgi norejau pasviesinti, kirpeja bande palaipsniui sviesinti sruogelem, kiekviena karta vis daugiau sruogeliu pasviesindavo, pasidare vienos sviesesnes kitos ryzos ir t.t. kokius keturis kartus sruogino, kol as nebeiskenciau ir vel nusijuodinau atgal, nes truko kantrybe, ir nusibodo vaikscioti, kaip kiausiniui ivairiausiom spalvom dazytai 
kaip kiausiniui
QUOTE(digele @ 2008 11 07, 15:32)
As tai sruogomis sviesinsiu, kadangi niekada nebuvau juoda (ir neplanuoju), tai manau per pusmeti nusviesesiu
O per 1 karta virsti blonde atsoko fantazija cia istoriju pasiskaicius