Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti juodai dažytus plaukus?

Sveikos 4u.gif as esu labai tamsiai ruda, noriu tokios sviesios karamelines rudos spalvytes.. tai galvoju eiti i kirpykla nussimti spalva ax.gif labai vilioja visa tai padaryti namie, bet kartu ir baisu labai biggrin.gif tai dbr kaupiu pinigelius ir drasa pasikeitimui blush2.gif
Atsakyti
Na jei bijei rizikuoti, tai geriau eik i kirpykla......
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2008 10 23, 16:56)
Sveikos 4u.gif  as esu labai tamsiai ruda, noriu tokios sviesios karamelines rudos spalvytes.. tai galvoju eiti i kirpykla nussimti spalva  ax.gif  labai vilioja visa tai padaryti namie, bet kartu ir baisu labai  biggrin.gif  tai dbr kaupiu pinigelius ir drasa pasikeitimui  blush2.gif

O Tavo plaukai ilgi? Nes man kirpeja tik sruogeles uzdejo ir sake, jog dar "atplauciau" tamsia spalva - taip kad tamsiai esu paskutini syki pries 2,5 menesio dazyta - bet jau noriu greiciau "medaus" spalvos plauku verysad.gif

Kazkada turejau karameline spalva - man netiko unsure.gif

O kodel Tu taupai - brangi procedura bus? Juk tiek pat kaip eilinis visu plauku dazymas - as 70 Lt moku g.gif
Atsakyti
Ir as buvau susidurus su sviesinimu,viena ziema sove man i galva nusidazyti juodai (naturali sviesi ruda),bet po to vel uzsinorejau naturalios spalvos na ir prasidejo,ispradziu bandziau tiesiok dazyti rudai,aisku nieko neisejo,tada sviesinau dazais be peroksido,rezultatas - orandzinis pakausis ir rudi galiukai biggrin.gif Ant virsaus dejaus pienisko sokolado spalva,pasikirpau galiukus ir vuolia as vel rudaplaukia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 10 30, 13:46)
O kodel Tu taupai - brangi procedura bus? Juk tiek pat kaip eilinis visu plauku dazymas - as 70 Lt moku g.gif

Plauku spalvos nuemimas "korektorium" brangiai kainuoja - negadina plauko ta priemone, bet jos savikaina didele, net ne visi salonai ar kirpyklos ja turi ir su ja dirba mirksiukas.gif Nebent darytu paprasta sviesinima/dazyma tada pigiau butu ax.gif
Atsakyti
PRIEŠ metus aš turėjau ilgus garbanotos blondiniškus plaukus kurie visus tiesiog "vežė", tačiau padariau kiaulytę nusidažiau rudai. ir prasidėjo dažymai ,spalvos keitimai. galiausiai likau tamsiais trumpais plaukais, daug ašarų dėl to išliejau. verysad.gif bet atradau spalvos nuėmėją thumbup.gif tai dabar vėl turiu šviesius plaukus ir auginu juos wub.gif na o pirkau vilniui parduotuvėje profesonalioj plaukų priež. priemonių ten viską kirpyklom parduodą. na ir pati dariaus, laikiaus instrukcijų ir viskas ok gavos mirksiukas.gif ir kaina apie 50lt . manau tai geriausias ir greičiausias būdas ir plaukams beveik nekenkia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kazkaip pati bijociau eksperimentuoti, nors ir su geromis priemonemis - tokia jau as bijau.gif plauku srityje biggrin.gif

Pamenu, kai "Ametistejoje" is visiskos blondines "padare" mane rudaplauke, jokio nuemejo nedejo - tiesiog sumaise dvi spalvas - sokolado ir raudona, kad nesigautu "zalio atspalvio" plaukuose - sumokejau 200, bet cia buvo pries 1,5 metu ax.gif

O dbr vel noriu sviesiu angel_sadangel.gif
Atsakyti
sveika,as buvau neseniai juodaplauke ir taip pat norejau pasisviesinti,na labiau i rudus tonus,kadangi i kirpyklas nesiryzau eiti,nes reiktu sruogelemis dazyti,ilgai tektu laukti norimos spalvos ir beto chemini susukavima esu darius pries metus todel dalis plauku yra pazeisti jo,nenorejau dar labiau sugadinti ju verysad.gif ,todel nuejau i kirpejoms skirta speciale parduotuve ir man patare nusipirkti "Estel-Color off" emulsija spalvos salinimui ji kainuoja 20lt.todel is pirmo karto isejo nuimti juoduma iki naturalios savo plauku spalvos lotuliukas.gif ,o tada zinoma ant virsaus daziau tokia spalva kokia norejau mirksiukas.gif ,db esu patenkinta beto ir plaukam nepakenke nes yra be peroksido sudeties.nzn gal nesimato nes ir taip po cheminio galiukai siek tiek pavarge verysad.gif ,bet nepasigailejau.Patariu visom isbandyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gugachka @ 2008 10 31, 17:59)
sveika,as buvau neseniai juodaplauke ir taip pat norejau pasisviesinti,na labiau i rudus tonus,kadangi i kirpyklas nesiryzau eiti,nes reiktu sruogelemis dazyti,ilgai tektu laukti norimos spalvos ir beto chemini susukavima esu darius pries metus todel dalis plauku yra pazeisti jo,nenorejau dar labiau sugadinti ju  verysad.gif ,todel nuejau i kirpejoms skirta speciale parduotuve ir man patare nusipirkti "Estel-Color off" emulsija spalvos salinimui ji kainuoja 20lt.todel is pirmo karto isejo nuimti juoduma iki naturalios savo plauku spalvos  lotuliukas.gif ,o tada zinoma ant virsaus daziau tokia spalva kokia norejau  mirksiukas.gif ,db esu patenkinta beto ir plaukam nepakenke nes yra be peroksido sudeties.nzn gal nesimato nes ir taip po cheminio galiukai siek tiek pavarge  verysad.gif ,bet nepasigailejau.Patariu visom isbandyti tongue.gif

jei taip lengvai galima išimti dažą iš plaukų iki natūralios plaukų spalvos, kodėl visos nepuola tuo naudotis, o visaip kankina savo plaukus, kad bent kiek nuimtų tamsią spalvą? g.gif
Atsakyti
estel kaip ir visi kiti spalvos nuemejei turi peroksido ir amoniako . ir , kad gavosi naturali plauko spalva tai irgi truputeli hihihi.gif , po tokiu proceduru tai neimanoma. kirpejos nelabai propaguoja tokia procedura , nes tai uzema labai jau daug laiko. man asmeniskai geriau klientei isimineti spalva , nei kankinti jos plaukus su blondavimo priemonem.
Atsakyti
QUOTE(audruzele @ 2008 11 04, 13:08)
estel kaip ir visi kiti spalvos nuemejei turi peroksido ir amoniako . ir , kad gavosi naturali plauko spalva tai irgi truputeli  hihihi.gif , po tokiu proceduru tai neimanoma. kirpejos nelabai propaguoja tokia procedura , nes tai uzema labai jau daug laiko. man asmeniskai geriau klientei isimineti spalva , nei kankinti jos plaukus su blondavimo priemonem.

beja aš ir taip maniau, bet tai visai neseniai atsirado ir parsiduoda profesonaliose parduotuvėse mirksiukas.gif aš jau gal trys ar keturis kartus dariaus plaukai gal biški pasausėjo, bet tai tikrai sveikiau už nuolatini plauku dažyma dviem ar vienu tonu šviesiau. tongue.gif o peroksido ten tikrai nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.2 @ 2008 11 04, 19:26)
beja aš ir taip maniau, bet tai visai neseniai atsirado ir parsiduoda profesonaliose parduotuvėse  mirksiukas.gif  aš jau gal trys ar keturis kartus dariaus plaukai gal biški pasausėjo, bet tai tikrai sveikiau už nuolatini plauku dažyma dviem ar vienu tonu šviesiau.  tongue.gif  o peroksido ten tikrai nėra  smile.gif

O tu kirpėja, kad žinai, ar kokia chemikė, kad ten nėra peroksido? biggrin.gif
aš nesuprantu iš kur toks užtikrinumas biggrin.gif Audružėlė juk profesionalė ir manau daug geriau žino tongue.gif
Atsakyti