Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti juodai dažytus plaukus?

QUOTE(audruzele @ 2008 10 10, 13:27)
sviesindama sruogom daugiau kenksi plaukams , nei su spalvos nuemeju. nes sruogom dazant sviesinanti priemone patenka ir ant pries tai dazytu sruogu .

Suprantat, man sruogas ne su peroksidu iseme, o su sviesiais augaliniais dazais bigsmile.gif Su peroksidu NEI UZ KA NEDEGINCIAU PLAUKU lotuliukas.gif Dedu nuotraukas i kita tema - ivertinsite, kaip nusieme spalva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 10 10, 19:05)
Suprantat, man sruogas ne su peroksidu iseme, o su sviesiais augaliniais dazais bigsmile.gif  Su peroksidu NEI UZ KA NEDEGINCIAU PLAUKU lotuliukas.gif  Dedu nuotraukas i kita tema - ivertinsite, kaip nusieme spalva ax.gif

Kaip galima su augaliniais dazais sviesint??? g.gif Tada vistiek turejo oksidatorius but apie 3% ar daugiau, kitaip niekas nenusisviesintu schmoll.gif Be to sruogos sviesinant yra blogis, iki siol dar jauciu pasekmes doh.gif
Atsakyti
Gali ivertinti "nusviesinimo laipsni" - idejau i "musu plauku nuotraukos" - tokios medaus spalvos sruogos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 10 10, 19:05)
Suprantat, man sruogas ne su peroksidu iseme, o su sviesiais augaliniais dazais bigsmile.gif  Su peroksidu NEI UZ KA NEDEGINCIAU PLAUKU lotuliukas.gif  Dedu nuotraukas i kita tema - ivertinsite, kaip nusieme spalva ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , sviesus augaliniai dazai tik tonuoja plauka , bet tikrai negali isimti spalvos . dar tokio sposo negirdejau, kad su augaliniais dazais sviesintu plaukus .
Papildyta:
niu paziurejau nuotraukas , tai tikrai nesu augaliniais dazyta . gana tamsi pagrindine spalva ir jokiais budais augaliniai netik , kad nenusviesintu , bet ir atspalvio jokio neuzdetu. gal kazka netaip supratote, arba kirpeja taip gudrauja.
Atsakyti
Bet as tikrai pati dar klausiau - sakau, tai dbr su peroksidu srogeles padarysite (nes man jau taip buvo pries kokius 6 metus - tai tada sruogos vos ne baltos buvo), tai kirpeja sako - nea, saugokime plauka, saknis ir sruogeles su augaliniais padazysiu g.gif

Siaip esu patenkinta tais dazais (kita syki reikes tikslaus pav paklausti), nes po dazymo plaukai glotnus buna kelias savaites be jokiu balzamu smile.gif Kadangi neplanuoju virsti peroksidine blondine, tai man tos sruogos tinka - po keliu menesiu visi plaukai bus tokios spalvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 10 11, 17:34)
Bet as tikrai pati dar klausiau - sakau, tai dbr su peroksidu srogeles padarysite (nes man jau taip buvo pries kokius 6 metus - tai tada sruogos vos ne baltos buvo), tai kirpeja sako - nea, saugokime plauka, saknis ir sruogeles su augaliniais padazysiu g.gif

Siaip esu patenkinta tais dazais (kita syki reikes tikslaus pav paklausti), nes po dazymo plaukai glotnus buna kelias savaites be jokiu balzamu smile.gif  Kadangi neplanuoju virsti peroksidine blondine, tai man tos sruogos tinka - po keliu menesiu visi plaukai bus tokios spalvos ax.gif

oj zinok su plauku sviesinimu esu susidurus, ir tikrai labai gerai zinau, kad tamsaus atspalvio niekaip neisimsi su augaliniais dazais. augaliniai dazai gali patamsinti, paryskinti, bet nusviesinti niekaip schmoll.gif tamsia spalva isima arbe su milteliais arbe su spalvos nuemeju. ir Audruzele zino ka sako, ji juk profesionale mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai taip, Merginos, as irgi stebejausi, kai man pasake, kad dazys su augaliniais - bet juk sruogeles tos mano labai neryskios - pries tai plaukai dazyti su tokiais paciais augaliniais dazais kaip ir sruogos g.gif Tik tiek, kad sruogu spalva pati sviesiausia is visos paletes.

Bet,kaip jau sakiau, peroksidine nezadu vel tapti, o jei kirpeja saugo plauka, man nuo to tik geriau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 10 13, 11:30)
Tai taip, Merginos, as irgi stebejausi, kai man pasake, kad dazys su augaliniais - bet juk sruogeles tos mano labai neryskios - pries tai plaukai dazyti su tokiais paciais augaliniais dazais kaip ir sruogos g.gif  Tik tiek, kad sruogu spalva pati sviesiausia is visos paletes.

Bet,kaip jau sakiau, peroksidine nezadu vel tapti, o jei kirpeja saugo plauka, man nuo to tik geriau wub.gif

tai gal dazai pagaminti augaliniu pagrindu, bet ne augaliniai . tada dar itiketina , kad galejo pasviesinti. bet dazuose augaliniu pagrindu yra ir peroksido ir amoniako , tik kiekis mazesnis .
Atsakyti
turiu puse to spalvos nuemejo, ant mano plauku puses dozes buvo gana.
galiu parduoti jei kam reikia.
mano klaukai ties peciais.
Atsakyti
sveiki! 4u.gif
turiu klausima- kai dazau saknis(cremecasting gloss, 400 spalva) tai saknys ir grifka buna tamsiai rudi, o pakausio plaukai lieka ryzi. kaip daryti? jei pirksiu sviesesne spalva, tai saknys ir galai bus ryzi, o tas ruozas tiks tamsus. gal galit ka patart?
Atsakyti
Nu merginos jau ryžausi ir Loreal Casting tamsiai rudų dažų ant plaukų jau nėra thumbup.gif bet dabar tokia šviesiai šviesiai ruda, na kai kur net ryza gal, dabar galvoju ar sruogyčių daug daryti smulkių ar toliau blondintis g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

pasidalinsiu ir as savo patirtim sviesinant plaukus... verysad.gif

tai va - 5 metus daziau plaukus juodai blush2.gif - kol galiausiai sugalvojau - jog noriu atsiauginti savo naturalius (lietuviskai pilksvus) plaukucius blush2.gif
Kirpeja patare su nuemeju isimti juoda spalva ir ideti sviesiu sruogeliu - kad ataugantys plaukai nesimatytu taip ryskiai...

Tai va - po keletos proceduru - plaukai tapo rusvi - su sviesiom sruogelem thumbup.gif - kuriu puse nukrito - nes per daug kartu jas balino doh.gif fool.gif cry.gif

Tai va - rezultatas lyg ir pasiektas - taciau plaukuciai tokie nualinti - kad net verkt norisi verysad.gif
Atsakyti