Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuva ar užsienis?

Apklausa: Kur atostogausite šią vasarą? (170 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Kelis metus is eiles spalio menesi vykdavom i Turkija atostogauti.Siemet matyt neteks,nes isigijome sodyba ir daznai ten keliauname prie ezeriuko:) Bet manau atejus spalio menesiui vel kils noras vykti i siltus krastus,tik gal siemet jau nebe i Turkija,nors ir ten mielai sutikciau vel sulakiot blush2.gif
Atsakyti
Sia vasara busiu Lietuvoje, o skrisiu i kreta rugsejo menesi, veliau teks i Italija prie Romos nuvykti o gruodi skrisiu pas draugus i Atenus... man ilgesnes atostogos be uzsienio ne atostogos, nes Lietuvoje as nepailsiu.. o pakeisdama aplinka, susidurdama su kita kultura, zmonemis ir pan tiesiog atsijungi pilnai nuo savo gyvenimo.. pasijunti visai kitaip... jei negaleciau keliauti, turbut butu labai liudna..
Atsakyti
Balsavau už užsienį nes ten vasarą atostogaujų daugiau laiko. Į palangą tai tik dėl įpročio važiuoju. Juk vis dėl to reikia ją aplankyti... thumb_yello.gif Bet jei ir aplankau tai tik 3 dienom. Nebūna laiko. O šeip tai va 16d. kaip visad Londonas manęs laukia. Tai va ten ir atostogauju... mirksiukas.gif assa.gif
Atsakyti
4u.gif mano atostogos tokios: pora savaitėlių Nidoje, viena savaitėlė Tatrų kalnuose ir dar kokia savaitėlė Druskininkuose. o visi savaitgaliai kelionėms Lietuvoje , Latvijoje ir Lenkijoje. Taigi visur puiku, bet ilgiausias atostogas maloniausia leisti Lietuvoje. Neringos pušynų oras, vaizdai, kelionės laivais ir jachtomis iškylos dviračiais ir gurmaniški šviežios žuvies patiekalai. Kas gali būti geriau?????
Atsakyti
Jei norite Nidos prie šiltos jūros su saulėtomis dienomis ir puikiu servisu, atostogaukite Albenoje, o jei ieškote Palangos su šilta jūra - geriausia į Auksines Kopas. Šiemet teko pabuvoti : Bulgarija jau nėra šešiolikta Sovietų respublika.
Atsakyti
Noreciau paatostogauti ir uzsienyje taciau nelabai isejo sad.gif atostogos siais metais pas mane nusikelia sad.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Mes dažniausiai atostogaujam 2 kartus per metus:
žiemą slidinėjam Alpėse, o vasarą prie Baltijos jūros praleidžiame savaitę.
Šiemet lietuvišką pajūrį iškeitėm į latvišką biggrin.gif
Baltija su bangom ta pati, o žmonių n kartų mažiau tongue.gif
Atostogos praėjo super už prieinamą kainą thumbup.gif
Dabar taupysim žiemos sezonui, ten jau papigiai išsisukti nepavyks g.gif
Atsakyti
O mes jau atbuvo lietuviskam pajury, o dabar keliausim i Turkija, pries tai 2 metus neturejom atostogu, tai dabar atsigriebsim biggrin.gif
Atsakyti
Aš už atostogas užsienyje arba kaime, kur nėra triukšmo ir oras sąlyginai švarus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes, mes sia vasara Ibizoj buvom, draugai prikalbino. Nesigailiu, tik papuoliau ne visai ten, kur norejau blush2.gif
Zinojau, kad Ibiza jaunimo sala, bet ir saves tokia jau sene neskaitau. Juolab, kad vaikus namie palikom. Bet, kad ten jaunimelis tik gere ir pyp. Tokio bardako dar nebuvau macius. Siaip gamta grazi ir vietu graziu lankytinu yra, ir vietiniai pamate kad tu ne is UK maloniai elgiasi. Bet jei kam ir siulyciau tai tik jaunimeliui be vaiku ir antru pusiu mirksiukas.gif
O litu santikiu, tai geriau ten vaziuoti nei i kokia Palanga. Nes bent jau mums, tai tiek pat Lt isejo kaip ir pajury ilsintis.
As uz tai, kad isbandyti uzsieni, tegu ir kaimynines salis. 4u.gif
Atsakyti
Kadangi gyvenu ne Lietuvoj, tai tik ir laukiu atostogu Lietuvos pajury, taip viskas miela ir gera. Bet jei gyvenciau Lietuvoj, tai atostogauciau uzsienyje, kadangi pas mus labai jau kosmines kainos. Dar siek tiek pridedi ir gauni karaliskas atostogas uzsienyje!
Atsakyti
Man geriausia kur nors isvykti atostogoms, tada geriau pailsiu bigsmile.gif
O po to galima koki savaitgali Lietuvoj su baidarem smile.gif
Atsakyti