Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija. 18 tema

QUOTE(VUL @ 2008 07 30, 23:17)
Pas mane tokios lapas pasodintas, vaikuojasi didis.gif , tik vaikiukai dar mamažyyyčiai.

bigsmile.gif Gal galėčiau pretenduoti į vaikiuką kai ūgtels?
Atsakyti
QUOTE(debesyte @ 2008 07 31, 08:10)
bigsmile.gif Gal galėčiau pretenduoti į vaikiuką kai ūgtels?

Gerai, užsirašysiu. Tik primenu, kad dar maži, gali tekti ilgokai palaukti.
Atsakyti
QUOTE(VUL @ 2008 07 31, 08:24)

Šaunu. smile.gif Palauksiu. Juk jei siųsčiausi lapuką ir pati bandyčiau užsiauginti tai užtruktų dar ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(VUL @ 2008 07 31, 08:24)

gal butu ir man galima viena rezervuot? 4u.gif
Atsakyti
VUL, o ji - ne iš mini serijos?
Atsakyti
Ma's Melody Girl standartas,Visaginas nei mini nei treileriu neaugina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 07 30, 12:56)
Aš tai jau stabdžiukus įjungiau, juk Žolinė artinasi, jei pamenat turiu tokią nerašytą susikurtą pačios sau taisyklę.  mirksiukas.gif

Sigute, prisimenu, kad kazkur varpai skambejo, bet apie ka -nelabai... blush2.gif
Tu nebepersodini gelyciu po Zolines ar kaip? Pas mane dar kruva "neispikuotu" vaikiuku, tai gal reik paskubet jau, nes nespesiu mirktelt, jau ir puse rugpjucio...
Atsakyti
Jei teisingai pamenu, Sigutė po Žolinės nebesodina lapukų vaikavimuisi rolleyes.gif Juk artėja ruduo ir kuo toliau, tuo sunkiau tie vaikučiai išauga unsure.gif
Atsakyti
Noriu pasigirt rolleyes.gif
Geguzes men. parodoje Kauno botanikos sode nusipirkau Ness Forewer Pink vaikiuka, kuris pries savaite prazydo clap.gif Cia mano pirma isigyta veisline sanpaulija, todel ir tiek dziaugsmo biggrin.gif

Aciu pardavejai uz grozi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liuduk: 31 liepos 2008 - 12:33
QUOTE(Mildzius @ 2008 07 31, 11:46)
Jei teisingai pamenu, Sigutė po Žolinės nebesodina lapukų vaikavimuisi rolleyes.gif

Visai teisingai tu sakai. O mano ta nerašyta taisyklė paprasta. Aš tik iki Žolinės į namus "įsileidžiu" naujus augaliukus, dauginimui lapukų sau ir kitiem irgi skinu tik iki minimo laiko, jokių užsakymų po "Žolinės" .
Prieš keletą metų esu susipažinusi su jau garbingo amžiaus sulaukusia Latve močiute, kuri man labai daug papasakojusi yra apie sanpaulijų auginimą. Tai jos pamokymas iš savos ilgametės patirties. Aš to iki susipažinimo su ja nežinojau, ir net nepagalvojau jog tai ką reiškia, bet pabandžiau vienus metus, nors labai sunkiai ėjosi "susivaldyti", antrais metais jau pati sau iškėliau tą taisyklę ir sėkmingai iki šiol laikausi. Per vasarą turimos sanpaulijos paauga neatpažystamai, taigi vietos joms reikia dvigubai daugiau. Pavasarį dauginimui skirti lapukai jau irgi būna išsodinti, ir iki tamsiojo metų laiko įsitvirtina augti. Kaip žinia aš auginu sanpaulijas tamsiuoju metų laiku be dirbtino apšvietimo, jokių lempų, tad ir jokiu dauginimu neužsiimu tuo metu. Esu įsitikinusi jog rudeniop skirti dauginimui lapukai, ar atskirti pažastiniai vaikai tikrai pavasarį sunkiai auga, ilgai "mąsto", o dažniau ir nunyksta.
Tokia ta mano taisyklė, neperšu jos niekam, bet man ji labai padeda reguliuoti savo besaikį kolekcijos plėtimąsi doh.gif ir galimybę užtikrinti gerą turimų augalų auginimą suteikiant joms kuo geresnias sąlygas.
Atsakyti
Gal ir gera taisyklė. Ypač kai gėlės nebetelpa. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2008 07 31, 09:43)
VUL, o ji - ne iš mini serijos?

Girl lapais nebūna labai krūmingos, bent jau pas mane ax.gif .
Debesytę užsirašiau, nes tikrai mačiau, kad yra du vaikučiai. Dėl daugiau nežinau, jei bus, tada pasigirsiu mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VUL: 31 liepos 2008 - 14:39