Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija. 18 tema

Labas rytas. 4u.gif Pradedam darbo savaitę. ax.gif
O čia jums Salomėja
user posted image
Atsakyti
Labai stebina mane Blue Diamonds žiedelis bigsmile.gif
user posted image
O štai koks buvo rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Na, nežinau, ar čia vieta tokiai temai, bet nutariau pasidalinti asmenine patirtimi. vakar siunčiau paštu nedidelį siuntinuką (svoris - 228 g), kuriame buvo 2 sanpaulijų vaikučiai. Pašto darbuotoja tokią siuntą traktavo ne kaip smulkų paketą, o kaip siuntinį. Jo siuntimas kainavo 10 litų su trupučiu. Ji, beje, nepaklausė, kad yra siuntinyje. Kai praėjau aiškintis, sužinojau, kad bet kokio dydžio ar svorio siunta, kurioje yra daiktas ( o augalai, suprantama, taip pat daiktas) laikoma ne smulkiuoju paketu, o siuntiniu, ir mokėti tenka 2-3 brangiau, Įdomu tai, kad iš kitų mano miesto pašto skyrių esu išsiuntusi augalų į įvairius miestus būtent kaip smulkius paketus. Būtų įdomu suinoti, kokia kitų siuntėjų patirtis šiuo klausimu smile.gif
Atsakyti
jei siuntinukas supakuotas,kad ir i patį didžiausia paminkštintą voką,jis skaitosi paketas,jei i pačią mažiausią dėžutę pašto darbuotoja ją gali forminti kaip siuntinį,čia šiaip nuo pašto darbuotojų priklauso,kaip nori taip jie ten skaičiuoja doh.gif "šaraškino kontora".Šiaip jei ieškoti teisybės reikia iškart į administracija kreiptis,su paprastom pašto darbuotojom jos nerasit,geriausia su pašto paslaugų ir kokybės viršininke pabendraut smile.gif
Atsakyti
Tenka siūsti ir daug. Tokios rūšies kaip smulkus paketas jau nebėra, jei minkštas vokas-skaitosi korespondencinė siunta, bet kokia dėželė jau siuntinukas, bet ir čia labai priklauso nuo pašto darbuotojų geranoriškumo. Teko siūsti iš 4vietų, kaip bebūtų keista yra iš ko rinktis, dvejuose P skyriuose siuntimo sistema paslanki mūsų naudai.
Kaip kituose miestuose, sunku pasakyti. Aišku tik tiek kad visų pašto vieningos siuntimo sistemos dar nėra ! mirksiukas.gif
Tą patvirtina ir pačios darbuotojos, turiu artimą žmogų dirbantį PS.

Ir tema yra kiek kainuoja siuntimas? .. Minčių visokių... g.gif
http://www.post.lt/lt/?id=693
http://www.post.lt/lt/?id=164
http://www.post.lt/lt/?id=477 galima ir pačioms pasiskaičiuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 29 liepos 2008 - 12:04
Esmė ta,kad ta pati dėželė idėta i voką negali būti siuntinys ir siuntimas pigesnis turi buti. 4u.gif
Atsakyti
Nežiūrint visų pabrangimų ir nesusipratimų žydim ir džiaugiamės žiedukais:
Midnight Twist, Emerald Lace, Rob's Boolaroo. , Alamo Frills ... thumbup.gif
user posted image.user posted image.user posted image.user posted image
Atsakyti
Žiaurios pašto kainos .
Kiek siunčiau nioekad dar neteko tiek mokėti.
Bet girdėjau ,jog nuo liepos brangins ....paslaugas.Tai gal po pabrangimo čia taip drastiškai. verysad.gif
Atsakyti
Keisti dalykai dedas tam paste. Siunciau liepos men pastu i Alytu ir i Klaipeda, nemokejau brangiau. Norejau pinigus persiusti uz desimt litu paprase desimt litu mokescio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aldam: 29 liepos 2008 - 18:28
QUOTE(aldam @ 2008 07 29, 19:27)
Norejau pinigus persiusti uz desimt litu paprase desimt litu mokescio.

Aš šiandien irgi dariau pašto perlaidą, už paslaugą mokėjau 10 lt. Maniau, kad nuo perlaidos dydžio priklauso, nes mano siunčiama suma buvo virš 100 Lt. Pasirodo, iš siunčiant 10 Lt tiek pat reikia mokėti paštui sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2008 07 29, 19:46)
Aš šiandien irgi dariau pašto perlaidą, už paslaugą mokėjau 10 lt.

Kad nereiktų paštui mokėti, pinigų pervedimus darau internetu, patogu, greitai ir gana pigi paslauga nepriklausomai nuo pervedamos sumos, jei į tą patį banką tai 0,80 centų, jei į kita banka 1,20 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 07 30, 00:10)
Kad nereiktų paštui mokėti, pinigų pervedimus darau internetu, patogu, greitai ir gana pigi paslauga nepriklausomai nuo pervedamos sumos, jei į tą patį banką tai 0,80 centų, jei į kita banka 1,20  mirksiukas.gif

Sigute, man taip pat patogiausios elektroinės bankininkystės paslaugos, bet kartais adresatas pageidauja gauti būtent pašto perlaidą, gal mano, kad savo sąskaitos numerį skelbti nesaugu ar panašiai g.gif
Atsakyti