Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija. 18 tema

Na ką gi, užkrėtėte jūs mane šių gėlių grožiu ir neatsispyrusi pagundai prieš keletą mėnesių įsigijau savo pirmajį veislinį sanpaulijos vaikiuką, lietuvišku pavadinimu "Šaltis" ir štai šios dienos rezultatai, pirmasis žydėjimas wub.gif
user posted image
Atsakyti
Was wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Was @ 2008 09 09, 10:05)
Na ką gi, užkrėtėte jūs mane šių gėlių grožiu ir neatsispyrusi pagundai prieš keletą mėnesių įsigijau savo pirmajį veislinį sanpaulijos vaikiuką, lietuvišku pavadinimu "Šaltis" ir štai šios dienos rezultatai, pirmasis žydėjimas wub.gif

nuostabi wub.gif ir pavadinimas tikrai pataikytas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Was @ 2008 09 09, 11:05)
user posted image

Puikūs šalčiu dvelkiantys žiedai.Jos ne tik pavadinimas lietuviškas,bet ir veisę išvedusi autorė yra lietuvė.Gal iš jos ir pirkote?
Atsakyti
QUOTE(Was @ 2008 09 09, 09:05)
user posted image

Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aš ir tokios noriu.
Papildyta:
QUOTE(Awita @ 2008 09 09, 08:33)
Pražydo  clap.gif , pražydo  clap.gif , pražydo clap.gif  Sigute, šiandien pražydo pirmasis NIKOMU NIE DAM žiedelis  clap.gif

Tai pasirodykite su tuo Nikomu nie dam žiedeliu. Smalsu...
Atsakyti
Tai pasirodykite su tuo Nikomu nie dam žiedeliu. Smalsu...

Kad jis toks kuklutis, negaliu lygintis su jūsų rodomais žiedeliais, tačiau man jis labai brangus, išaugęs iš mažos gėlytės, kurių dar nelabai moku auginti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos sanpaulijų gerbėjos! 4u.gif
Kur prapuolėte aktyviosios temos dalyvės, didžiosios sanpaulijų kolekcionierės, aš jūsų pasigedau auūūūū!
Turbūt miškan grybauti išdundėjote, ar bulviakasiu užsiėmėte, tik per tuos darbus sanpaulijų nepamirškite palaistyti, pravėdinti, pagaliau ir pakalbinti... lotuliukas.gif
O man tai nesėkmė užklupo ! verysad.gif Pernai tokiu pat laiku gim. dovanų gavau fotiką neprastą, va metai tepraėjo, ir jis pasivedė, sugedo, taisymas labaaaiii brangus, taigi net neapsimoka jo taisyti, va tau ir dovana iš Londono! Šiandien išeinu naujo fotiko medžioklę , kaip seksis nežinau, be jo liūdna, o šitaip naujokės gėlytės ruošiasi pražysti... verysad.gif doh.gif
Papildyta:
Awita , pasirodyk būtinai, aš prašau... lotuliukas.gif
Mes visos kažkada taip pat sakėm, jog nemokam , nežinom , neauga ir tt.
Viskam reikia laiko, noro ir didelio užsispyrimo tam. mirksiukas.gif
Atsakyti
verysad.gif kaip liūdna be fotiko console.gif užjaučiu dėl nuostolių blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2008 09 10, 09:36)
Kad jis toks kuklutis, negaliu lygintis su jūsų rodomais žiedeliais, tačiau man jis labai brangus, išaugęs iš mažos gėlytės, kurių dar nelabai moku auginti blush2.gif

Manau, čia ne vieta kuklintis biggrin.gif Laukiam nuotraukyčių bigsmile.gif
Atsakyti
Na gerai, įkalbėjot biggrin.gif
user posted image

O svarbiausia, kad ir pumpurėlių dar priaugino thumbup.gif Tai pirmas kartas kai gėlytė užaugo ir pati susigalvojo sukrauti žiedelių biggrin.gif Man pavyko thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Na, štai kokia gėliuke simpatukė. Augintoja - šaunuolė, taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2008 09 10, 09:59)
Na, štai kokia gėliuke simpatukė. Augintoja - šaunuolė, taip ir toliau thumbup.gif

Ačiu blush2.gif smile.gif
Atsakyti