Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija. 18 tema

Na, jau kokia Butterflies graži thumbup.gif Įtariu, jog viena iš geltonųjų svajonių - strepsas Alissa. O antroji g.gif
Atsakyti
Buckeye Butterflies tikrai labai graži wub.gif

O mano Амур miegot susiruošė bigsmile.gif abu žiedelius suglaudė rolleyes.gif keista man pasidarė.... ar pas kitas auginančias Амур taip pat žiedukus suglaudžia vakare? unsure.gif
Atsakyti
silpna daroa nuo tiek grožių wub.gif
Atsakyti
Sveika užsukus į sanpaulijų temą. wub.gif
To silpnumo nepalik taip sau, jį reikia gydyti, o geriausiai vaistukai yra sanpauliukai... lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2008 07 22, 19:09)

chirita Aiko mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 07 22, 22:51)
silpna daroa nuo tiek grožių  wub.gif

užsuk į svečius greit aš tave pagydysiu lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 22 liepos 2008 - 21:55
einu ieškot tongue.gif kada namie būsi? biggrin.gif
Atsakyti
Viens ligonis jau išgelbėtas. lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
ko čia taip visas "ant geltonos spalvos" patraukė? g.gif bene,kad vasara baigiasi,tai žydės geltonai palangės,švies geltoni žiedukai kaip mažos saulutės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 22 liepos 2008 - 22:23
QUOTE(Aina @ 2008 07 22, 22:54)
chirita Aiko mirksiukas.gif  wub.gif

Ši chirita tikrai labai graži, galvojau apie ją, tačiau... bandau gauti chiritą 'Hisako'. Kas žino, gal ateityje galėsime pasikeisti chiritų jaunikliais rolleyes.gif Sėkmės auginant geltonžiedes gražuoles 4u.gif
Atsakyti
Na mergikės ..... gerai plepat, kol aš su agurkais vargstu.V air aš šyrit radau naujų žiedelių.Nieko Įpatinga , bet pas mene pražydo pirmą syk.. tongue.gif mirksiukas.gif
Rytinei kavai foto sukelsiu. drinks_cheers.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 07 22, 23:22)
ko čia taip visas "ant geltonos spalvos" patraukė? g.gif bene,kad vasara baigiasi,tai žydės geltonai palangės,švies geltoni žiedukai kaip mažos saulutės  wub.gif

Na kad tos geltonos sanpaulijos juk paslaptingiausios... Ir nuo sąlygų priklauso kokio stebuklingumo geltoniu pražįs. mirksiukas.gif

Šiaip laikoma, kad geltonos sanpaulijos teoriškai nėra, nes niekaip nepavyksta "nulaužti" genetinio šios spalvos susidarymo sanaulijų pigmentacijoje kodo. Ko nepasakysi apie tulpes - jų jau visi kodai išstudijuoti.

Beje kas buvote žiemos rojaus sodų susitikime. Ten vienas gėlininkas pasakojo kad prieš keliolika metų augino sanpaulijas ir turėjo........ labai intensyviai geltonos spalvos vieną. Nebepamena pavadinimo, bet buvo iš užsienio kažkokiais keliais gavęs. Dabar jis jau visos savo kolekcijos nebeturi.

rolleyes.gif Gal pas ką nors Lietuvoje dar užsiliko jo augintos sanpaulytės palikuonių? Būtų įdomu rasti. Sako ir vasarą vyksta stebuklai, ne vien per Kalėdas drinks_cheers.gif
Atsakyti