Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija. 18 tema

QUOTE(gabe60 @ 2008 07 24, 11:59)
ar negalėtumėte pasiskelbti sąrašiukus, kuri kokias veisles auginate?

Cia yra mano skelbimas mirksiukas.gif O taip pat nuoroda i mano albuma ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Turbūt smalsu ne tik kokias veisles kuri auginam, kaip auga, žydi.
Aktualiausia yra parduodamo augaliuko būklė, didumas, būtų labai gerai skelbimukuose nurodyti ne tik kaip ji žydės užauginta, bet turint kuo fotografuoti parodyti kaip atrodo dabar pardavimo metu.
Ką jau kurį laiką darau, ir tai labai pasiteisina, neperkama katės maiše.
Ką manote mergaitės apie tai... g.gif

user posted image Emerald Lace taip gražiai pražydo.
Atsakyti
Merginos, nepykit, negaliu nepasigyrusi wub.gif , nu bla, kokią knygą ką tik atnešė wub.gif , gal jūs ir turit, tik aš derevnia, kaip visada, ant galo doh.gif
T.A.Дамбраускене "Сенполия" Vilnius "Mokslas" 1982, išleista Akademija nauk Litovskoi SSR institut botaniki (nėra nervų ruskai rinkti),
davė paskaityti smile.gif Prašiau parduoti, bet nesutiko, nes atminimas.., oi dabar studijuosiu blink.gif Teks ruskai prisiminti, o gal lietuviškas vertimas jos yra??

Dėl mano prašymo dėl sąrašiuko, tai ne visos išgali nusipirkti fotoaparatą, užtektų ir pavadinimų, nuotraukytes per googlę galima susirast ir pasižiūrėt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabe60: 24 liepos 2008 - 15:22
QUOTE(gabe60 @ 2008 07 24, 10:59)
Mergaitės, ką jūs manote, gal aš ir ne visai čia į temą, bet ar negalėtumėte pasiskelbti sąrašiukus, kuri kokias veisles auginate?
Jums būtų kaip ir reklama, o mums, norinčioms veislinių sanpaulijų, nuoroda kur ir pas ką kreiptis, kad ir vieno lapelio, negi gaila  4u.gif ?

cia mano e-sarasas, ka auginu ax.gif 4u.gif
http://public.fotki....designer-dress/

turiu vaikiuku dalinimui ir su ziedais cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 24 liepos 2008 - 15:20
Jei kada susitvarkysiu savo internetinį albumą tai tikrai pakviesiu blush2.gif man tie sarašų sudarinėjimai labai daug laiko suvalgo doh.gif ir amžinai nedabaigiu juos daryti 4u.gif praeina menesis,du,žiūrėk ir vėl koreguoti reikia,viena veislė nusibaigė,kitą pati atidaviau,nes nebenoriu jos auginti,dar dvi naujas įsigijau,trys iš lapukų užaugo ir pan. čia kaip pasaka be galo lotuliukas.gif
Dėl vaikų fotografavimo gal ir gera mintis,bet aš asmeniškai neturiu tiek laiko,kad visus atskirai nufotkinti,o ir nesiunčiu į kitus miestus(nebent išimties atveju ir ne per paštą ar siuntinių skyrių : ),tai kaip ir nėra būtinybės,jei reiktų nufotkinčiau,bet šiaip kas perka realiai gali apžiūrėti ir net pasirinkti 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes sanpauliju augintojos 4u.gif
Atejau as pas jus patarimo.Susirgo keleta mano sanpaulyciu verysad.gif Vienos lapai susisuka o kitu viduriniai lapukai tokiais kaip baltais milteliais pasidenge doh.gif
Kas cia galetu buti ir kaip man gelbeti gelytes g.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Sati @ 2008 07 24, 16:23)
Sveikutes sanpauliju augintojos  4u.gif
Atejau as pas jus patarimo.Susirgo keleta mano sanpaulyciu  verysad.gif Vienos lapai susisuka o kitu viduriniai lapukai tokiais kaip baltais milteliais pasidenge  doh.gif
Kas cia galetu buti ir kaip man gelbeti gelytes  g.gif  4u.gif

Jei balti milteliai tai miltligė,turėtų padėti Topazas,nupurškus reikia purkšti pakartotinai po 7-10 dienų,jei raitosi lapai gali būti ir erkė,būna,kad ir dvi ligos kartu prikimba,tada patarčiau naudoti du preparatus kartu kokį nors instekticidą ir fungicidą Previcur kartu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 07 24, 15:27)
Jei balti milteliai tai miltligė,turėtų padėti Topazas,nupurškus reikia purkšti pakartotinai po 7-10 dienų,jei raitosi lapai gali būti ir erkė,būna,kad ir dvi ligos kartu prikimba,tada patarčiau naudoti du preparatus kartu kokį nors instekticidą ir fungicidą Previcur kartu. 4u.gif

O kur galima tas priemones isigyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 07 24, 16:18)

T.A.Дамбраускене "Сенполия" Vilnius "Mokslas" 1982, išleista Akademija nauk Litovskoi SSR institut botaniki (nėra nervų ruskai rinkti),
davė paskaityti  smile.gif Prašiau parduoti, bet nesutiko, nes atminimas.., oi dabar studijuosiu  blink.gif Teks ruskai prisiminti, o gal lietuviškas vertimas jos yra??

ši knygelė istorinė,turiu jos kompiuterinę versiją 4u.gif
user posted image
Lietuviškai tikrai nėra,nes parašyta tų metų originalo kalba tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Sati @ 2008 07 24, 16:30)
O kur galima tas priemones isigyti?  blush2.gif

Ten kur prekiauja sodo,daržo prekėmis,Senukuose,Žaliojoje stotelėje ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 07 24, 15:31)
ši knygelė istorinė,turiu jos kompiuterinę versiją  4u.gif
user posted image
Lietuviškai tikrai nėra,nes parašyta tų metų originalo kalba  tongue.gif
Papildyta:

Ten kur prekiauja sodo,daržo prekėmis,Senukuose,Žaliojoje stotelėje ir pan. 4u.gif

Didelis ACIU 4u.gif Bandysiu gelbeti savo augaliukus wub.gif
Atsakyti
Dėl parduodamų augaliukų "parodymo" ne šiaip įšsigalvojau aš pati, per buvusį susitikimą tą tema išsirutuliojo ir pilnai aš suprantu tas mergaites kurios tik pradeda sanpaulijų auginimo kelią . Ne paslaptis kad gavusios augaliuką nusivilia juo. Visgi per goglę nerasi, kokį tau siūlo augaliuką, ten būna žiedų foto, o jos kaip žinia visos gražios.
Manau mergaitės neužpyks kad aš čia paviešinau mūsų susitikimo pokalbį.
Taigi perkantysis visada turi teisę prašyti parodyti kaip atrodo parduodamas augalas šiai dienai, ir siūlau nepirkti katės maiše !
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 07 24, 16:31)
ši knygelė istorinė,turiu jos kompiuterinę versiją  4u.gif

Alyvuoge,
o gal galiu prašyti man ją atsiųsti? Turiu vieną variantą, kur gali gal net išspausdinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rima*: 24 liepos 2008 - 15:55