Įkraunama...
Įkraunama...

ROAN Marita

QUOTE(Cilė @ 2009 01 05, 18:51)
Šiandien paskambinau į parduotuvę "Vaikutis", nes savaitgaly kaip tik darysim ekskursiją į Vilnių, tai norėjau paklaust ar galima apžiūrėt, taigi pardavėja nieko doro pasakyt negalėjo.  unsure.gif  Sako vienas yra, bet tik raudonas kitų spalvų neturi ir neturės, ar jis dar bus iki savaitgalio nežino, o kadangi valžios nėra tai ji išvis nieko nežino. Ir kai paklausiau kokia kaina sako buvo 1440, o dabar su nuolaida  lyg ir 1227, jei nesusimaišiau, tai kažkaip nesupratau, lyg jie ir taip kainavo 1280, tai iš kur ta pirmoji kaina, ar aš čia pagavau kaip dirbtinai pakėlė, o tada nuleido labai daug    biggrin.gif
Jaučiu dar pakentėsim ir grožėsimės nuotraukoj, sulauksim kol valdžios baigs atostogaut ir varysim apžiūrėt.  cool.gif

hmm idomiai cia.. g.gif o nemastot tiesiai is Lenkijos vestis? 4u.gif ten apie 900 ltl
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2009 01 05, 18:26)
hmm idomiai cia..  g.gif o nemastot tiesiai is Lenkijos vestis? 4u.gif  ten apie 900 ltl

Turbūt kelionė į Lenkiją kainuos tiek pat kiek čia pirkti parduotuvėje, o kai nei pažįstamų nėra, tai kaži. unsure.gif Ir internetu jei užsakyt tiesiai iš gamintojo turbūt už atvežimą reikia nemažai mokėt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cilė: 05 sausio 2009 - 17:53
man vaikucio parduotuve is vis nepatinka schmoll.gif jie labai naglai viska persa, o jei supranta kad nepirksi tai net veidai persikreipia. Zodziu nemalonus jie LABAI, sakau uztikrintai nes sali gyvenu ir daznai lankausi....

dabar gi nuolaida daro www.vaikams.eu, ten kainuoja daug pigiau paziurekit...
http://www.vaikams.e...s/12/modelis/32

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 05 sausio 2009 - 18:28
QUOTE(DI @ 2009 01 05, 19:27)
man  vaikucio parduotuve is vis nepatinka  schmoll.gif  jie labai naglai viska persa, o jei supranta kad nepirksi tai net veidai persikreipia. Zodziu nemalonus jie LABAI, sakau uztikrintai nes sali gyvenu ir daznai lankausi....

Tikrai neblogos nuolaidos thumbup.gif tik man dar ankstoka pirkti, gal vėliau, kai man reikės jau būtinai, bus didesnių nuolaidų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 01 05, 18:27)
man  vaikucio parduotuve is vis nepatinka  schmoll.gif  jie labai naglai viska persa, o jei supranta kad nepirksi tai net veidai persikreipia. Zodziu nemalonus jie LABAI, sakau uztikrintai nes sali gyvenu ir daznai lankausi....

ta nuolaida tera marketingas lotuliukas.gif
mes mokejom rudeni vien kaina 1030 Lt - iejo lopsys, remas, sportine dalis, apsaugos
Atsakyti
QUOTE(Cilė @ 2009 01 05, 21:32)
Tikrai neblogos nuolaidos  thumbup.gif  tik man dar ankstoka pirkti, gal vėliau, kai man reikės jau būtinai,  bus didesnių nuolaidų  blush2.gif

ir as panasiai galvoju, gal ta krize paveiks ir po pusmecio dar pigiau bus blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Mes Siauliuose mokejom pavasari 1070 su apsauga nuo lietaus, siaip 1050 be jos. O spalva patys rinkomes is pasiulytu gobelenu kataloge susegtu; kuris derinys mums labiausiai patiko ta ir uzsisakem kad parveztu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cilė @ 2009 01 05, 17:51)
Šiandien paskambinau į parduotuvę "Vaikutis", nes savaitgaly kaip tik darysim ekskursiją į Vilnių, tai norėjau paklaust ar galima apžiūrėt, taigi pardavėja nieko doro pasakyt negalėjo.  unsure.gif 

tai vaikams.eu arduotuvėje Centukas apžiūrėkit ax.gif

QUOTE(moncego @ 2009 01 05, 23:25)
Sveikos smile.gif Mes Siauliuose mokejom pavasari 1070 su apsauga nuo lietaus, siaip 1050 be jos. O spalva patys rinkomes is pasiulytu gobelenu kataloge susegtu; kuris derinys mums labiausiai patiko ta ir uzsisakem kad parveztu smile.gif

O kas Šiauliuose prekiauja jais? rolleyes.gif

Bliamba, susinervinau.. doh.gif Pažiūrėjau, kad vaikams.eu dabar prekiauja iškomplektuotais vežimais - mes norėjom pirkti be sportinės dalies, bet sakė, niekaip negalima schmoll.gif Mokėjom už lopšį, sportinę dalį ir apsaugas 950 smile.gif Kėdutės atsisakėm.. nu ką gi, gal patiks dar mums ta sportinė dalis. doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2009 01 05, 22:44)
Mokėjom už lopšį, sportinę dalį ir apsaugas 950  smile.gif Kėdutės atsisakėm.. nu ką gi, gal patiks dar mums ta sportinė dalis.  doh.gif  rolleyes.gif

o mums nuolaidos nedave, nors mano diedulis megsta deretis
del sportine dalies irgi taip galvojau, bet abejoju kad patiks
vis tiek manau reikes sketuko veliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 01 05, 19:27)

tai vaikutyje sakė kainą tikrai su sportine dalimi ir gal dar ir su autokėdute. jei be sportinės, vien tik lopšio, kaip vakams.eu nurodyta, tai vaikutis neparduoda, o man pvz aktualus tik lopšys, bet jei imant apskritai, tai kainos man rodos labai panašios.

beje, vaikams.eu turi savo parduotuvytes kur galima ROANus apžiūrėti, galima pasiskabinti ir pasiklausti, kada daugiau atveža pvz, kad daugiau spalvų pamatyt.

aš lopšio kaina, kur vaikutyje duota 900, lenkijoje mačiau ir ~ 590 zlot7 berods,
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2009 01 05, 23:53)
o mums nuolaidos nedave, nors mano diedulis megsta deretis
del sportine dalies irgi taip galvojau, bet abejoju kad patiks
vis tiek manau reikes sketuko veliau g.gif

o man pavyko nusiderėti, nors nalabai ir moku tai daryti.. blush2.gif
Atsakyti
o gal kuri turi vadinama odini varianta? idomu kaip ten ta oda.. nes tik 30lt brangiau smile.gif
Atsakyti