Įkraunama...
Įkraunama...

ROAN Marita

Jų yra štai čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele33 @ 2008 12 17, 19:45)
Sveikinu su tokiu pirkiniu  thumbup.gif  as vis labai noriu ji gyvai paciupinet, bet iki Vilniaus niekaip nedavaziuoju  doh.gif  ax.gif
O ar su kedute pirkot? O pirkot gal is vaikams.eu? Ir kokia nuolaida padare?  blush2.gif  ax.gif

ačiū 4u.gif
pirkom be automobilinės kėdutės. Taip, pirkom iš vaikams.eu. o nuolaida tai gavosi, kad nieko už atvežimą nemokėjom ir dar 50 lt nuleido ax.gif
Atsakyti
Mamytės, kas turit šį vežimėlį, papasakokit ar jis patvarus būtų kaimo vietovei? blush2.gif
Pas mus asfalto ne taip ir daug, todėl labai svarbu, kad vaikiukas kuo mažiau jaustų nelygumus, kad vežimukas suptusi, o šis mums pasirodė kaip tik toks. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cilė @ 2008 12 29, 19:35)
Mamytės, kas turit šį vežimėlį, papasakokit ar jis patvarus būtų kaimo vietovei?  blush2.gif
Pas mus asfalto ne taip ir daug, todėl labai svarbu, kad vaikiukas kuo mažiau jaustų nelygumus, kad vežimukas suptusi, o šis mums pasirodė kaip tik toks.  ax.gif

Tokioj vietoj ir naudojam, viskas thumbup.gif aš patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Cilė @ 2008 12 29, 20:35)
Mamytės, kas turit šį vežimėlį, papasakokit ar jis patvarus būtų kaimo vietovei?  blush2.gif
Pas mus asfalto ne taip ir daug, todėl labai svarbu, kad vaikiukas kuo mažiau jaustų nelygumus, kad vežimukas suptusi, o šis mums pasirodė kaip tik toks.  ax.gif

kaip tik nelygiuose keliuose su tokiais ratais ir važinėti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VINIpooch @ 2008 11 20, 20:01)
o kas yra normalus lopsinis vezimas? nes didesnio lopsio uz si vargu ar rasi...man rodos tu turi omeny universala...

o as irgi nusiziurejau kova gimsianciam mazyliui si vezimuka, tik kolkas kiles vienas klausimas - sportine dali taip pat reiks nuimti norit sulankstyti?  ar susilanksto graziai viskas kartu?

didesni - emaljungos padidintas variantas, tiksliai nepamenu, bet ten lopsio vidus 90 su kazkiek cm. tik aisku kaina g.gif

o as marita pasiziurejau internete irgi ismylejau. ir kaina nesikandzioja. paga;iau radau sitam skyrelyje, kur juos "gyvai" apziuret, ačiū merginos už info, reikes butinai nuvaziuoti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 11 19, 15:28)
O aš turiu klausimą toms, kas jau turit šį vežimą: ar vaikas iki 11-12mėnį lopšį telpa?  g.gif
Nes aš savo pirmąjį tai iki metų pietų miego lauke migdydavau, bet jis rudenį gimęs, tai kai buvo didesnis - buvo jau vasara ir galėjo sportinuke miegoti. O dabar mažiuko laukiam pavasarį, tai žiemą sportinukas miegui lauke būtų nekoks variantas dėl nesandarumo. Tai vat ir galvoju, kad gal pirkti normalų lopšinį vežimą, jei jame iki kokių metukų tilptų pamiegoti. g.gif
Ech, kaip gaila, kad Kaune nėra kur šitų vežimėlių apžiūrėt ir pačiupinėti  doh.gif

iki puses metu i 82 cm ilgio lopšį tikrai tilps, o dėl metukų jau nieks negarantuos, bet šansų yra vasarai, manau.
mano bachūrėlio ūgis buvo prie didesnių, metukų - 78cm, tai teoriškai su vasariniais rūbais ir be batų dar telpa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FedeSperanza: 02 sausio 2009 - 01:03
QUOTE(moncego @ 2008 09 18, 18:00)
kad nei vienoj parduotuvej jo nebuvo, radau per vaikams.eu, o gavom turguj pas vezimeliu pardaveja, tiksliau jis ju neturi, bet paprasius parveze. Tas pardavejas jais prekiauja Vilniuje kazkur pristato ir Latvijoj kazkuriam miestelyje cool.gif
Papildyta:
cool.gif

labutis, o gal galėtum kontaktus, kaip surast šį pardavėje mestelt į AŽ? būčiau labai dėkinga.... 4u.gif
Atsakyti
Labai ačiū už patarimus drinks_cheers.gif mes jau apsiprendėm, kad pirksim šį, tikiuosi krizė leis tai padaryti. ax.gif
Mačiau, kad internetu jais lyg prekiauja ateities gatvės eu.vaikams ir laisvės prospekto parduotuvė vaikutis? kas pirkot kur pirkti labiausiai apsimoka? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cilė @ 2009 01 03, 10:51)
Labai ačiū už patarimus  drinks_cheers.gif   mes jau apsiprendėm, kad pirksim šį, tikiuosi krizė leis tai padaryti.   ax.gif
Mačiau, kad internetu jais lyg prekiauja ateities gatvės eu.vaikams ir laisvės prospekto parduotuvė vaikutis? kas pirkot kur pirkti labiausiai apsimoka?  mirksiukas.gif

Zinau, kad kai perki vaikutyje, tai jeigu moki grynais, jei padaro nuolaida. Bet kiek girdejau is pasisakiusiu sitoje temoje, kad nuolada taiko ir www.vaikis.eu ateities gatvej.... Taip kad tereikia pas abu nuvaziuoti ir susizinoti galutine kaina smile.gif AS irgi nusiziurejau sita vezimeli, man jis toooooooks simpatiskas wub.gif Buvau nuvaziavusi apziureti tai maciau tik per stikla, nes nedirbo jie, tai vezimeliu tuo metu turejo gla kokius 5 . O siaip ju puslapyje rasoma, kad gali tekti laukti ir menesi laiko. Taip kad reikia pradeti dometis anksciau. smile.gif
radau nemazi nuotrauku, galim visos kartu seile pavarvinti smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 04 sausio 2009 - 13:55
Labai gražūs ir patogūs vaikučiui ax.gif
Aš dar laiko turiu, bet apžiūrėt jau kitą savaitę nuvažiuosiu, man dabar sunkaiusia su spalva, niekaip negaliu išsirinkti g.gif
Dar nežinau ir kas gims, jei nesužinosim teks pirkti universalią spalvą, tik vis tiek niekaip neišsirenku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cilė: 04 sausio 2009 - 16:15
QUOTE(Cilė @ 2009 01 04, 17:14)
Labai gražūs ir patogūs vaikučiui  ax.gif
Aš dar laiko turiu, bet apžiūrėt jau kitą savaitę nuvažiuosiu, man dabar sunkaiusia su spalva, niekaip negaliu išsirinkti  g.gif
Dar nežinau ir kas gims, jei nesužinosim teks pirkti universalią spalvą, tik vis tiek niekaip neišsirenku  biggrin.gif

geriausia universalia ir sviesense, nes vasara tamsus vezimeliai labai prikaista mirksiukas.gif O ir del lyties, daktarai gali ir suklysti, tai kad nereiketu berniuko i ruzava vezimeli guldyti wink.gif nors jie ten kazka savo puslapyje raso, kad jeigu nepatinka spalva jie preke gali apkeisti, tik pakeitimo islaidas tures apmoketi pirkejas.
Atsakyti
Šiandien paskambinau į parduotuvę "Vaikutis", nes savaitgaly kaip tik darysim ekskursiją į Vilnių, tai norėjau paklaust ar galima apžiūrėt, taigi pardavėja nieko doro pasakyt negalėjo. unsure.gif Sako vienas yra, bet tik raudonas kitų spalvų neturi ir neturės, ar jis dar bus iki savaitgalio nežino, o kadangi valžios nėra tai ji išvis nieko nežino. Ir kai paklausiau kokia kaina sako buvo 1440, o dabar su nuolaida lyg ir 1227, jei nesusimaišiau, tai kažkaip nesupratau, lyg jie ir taip kainavo 1280, tai iš kur ta pirmoji kaina, ar aš čia pagavau kaip dirbtinai pakėlė, o tada nuleido labai daug biggrin.gif
Jaučiu dar pakentėsim ir grožėsimės nuotraukoj, sulauksim kol valdžios baigs atostogaut ir varysim apžiūrėt. cool.gif
Atsakyti