Įkraunama...
Įkraunama...

ROAN Marita

QUOTE(VINIpooch @ 2009 01 08, 10:51)
o gal kuri turi vadinama odini varianta?  idomu kaip ten ta oda.. nes tik 30lt brangiau smile.gif

aha, mane irgi domina,kitų firmų vežimėlius mačiau, tai gal visai nieko.
vis nenusigaunu pažiūrėt, gal ką turėtų, bent odos pavyzdėlį, kaip ten ji atrodo. skamba viliojančiai....
Atsakyti
mano vyras gyvai buvo apziurejes odini varianta
jam nepatiko
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2009 01 08, 11:21)
mano vyras gyvai buvo apziurejes odini varianta
jam nepatiko

O kas nepatiko? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cilė: 08 sausio 2009 - 15:48
Mes siandien Gariunuose nusipirkom Roan Marita uz 1200 LT.
Va toki http://www.vaikams.e...58947577921.jpg

Bet oda aptraukta tik lopsio apatine dalis (sviesesne), o visa kita - velvetas. Is pradziu abejojau, nes oda dirbtine, bet paskui pagalvojom, kad nelabai mes ta lopsi i masina kisim, tai oda neturetu apsibraizyti. O perkant vezimeli be odos galima tada ir kaina derint mazesne. Ir spalvu pasirinkimas didelis.
Atsakyti
QUOTE(Siurbelyte @ 2009 01 10, 17:39)

Bet oda aptraukta tik lopsio apatine dalis (sviesesne), o visa kita - velvetas. Is pradziu abejojau, nes oda dirbtine, bet paskui pagalvojom, kad nelabai mes ta lopsi i masina kisim, tai oda neturetu apsibraizyti. O perkant vezimeli be odos galima tada ir kaina derint mazesne. Ir spalvu pasirinkimas didelis.

Labai gražų išsirinkote, spalva tokia švelni wub.gif greičiausiai mergaitei
Net nežinojau, kad šių vežimukų yra ir turguje, reiks prie progos apsidairyt. ax.gif
Atsakyti
Net nustebau kad tokiu erdviu garziu ir saligynai nebrangiu vezimu buna thumbup.gif Likau maloniai nustebinta thumbup.gif Isirasau si vezimeli i kandidatu sarasa wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurbelyte @ 2009 01 10, 17:39)

man šitie irgi labai gražūs. o čia viso komplekto kaina, ar kas įeina?
Atsakyti
Mamytės, ar yra rankena už kur paimti lopšį, nes nuotraukoj tai nesimato blush2.gif ir gal kas galit plačiau pakomentuot sportinę dalį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2009 01 11, 12:21)
Mamytės, ar yra rankena už kur paimti lopšį, nes nuotraukoj tai nesimato  blush2.gif ir gal kas galit plačiau pakomentuot sportinę dalį  g.gif

As jo pati neturiu, bet va nuotraukoj radau kad yra
user posted image
Cia va dar foto kaip fainai atsilenkia nugarele
user posted image
Sportinukas negrazus bet vaikui miegot tai manau tikrai patokus nes ir visas tiesiai issitiesia ir pakojis pasikelia
user posted image
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 01 10, 21:08)
man šitie irgi labai gražūs. o čia viso komplekto kaina, ar kas įeina?

Uz 1200 Lt mes isigijome lopsi, sportine dali ir auto kedute. Lopsio sonuose yra dvi kiseneles, kuriose "slepiasi" istraukiamos rankenos. O ko laukiames dar nezinome. Bus staigmena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurbelyte @ 2009 01 12, 21:51)
Uz 1200 Lt mes isigijome lopsi, sportine dali ir auto kedute. Lopsio sonuose yra dvi kiseneles, kuriose "slepiasi" istraukiamos rankenos. O ko laukiames dar nezinome. Bus staigmena  biggrin.gif

sakykit o kaip su garantijom gariunuose? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2009 01 12, 21:04)
sakykit o kaip su garantijom gariunuose?  4u.gif

nebutinai gariunuose pirkti galima ir parduotuvej mirksiukas.gif
Atsakyti