Planuoju jau penktadieni atiduoti uzsakyma. Kurios dar norit prisijungti prie uzsakymo - paskubekit.

domina kaina perkant lopsi ir sportine dali su visom apsaugelem ir krepsiu
minimaus brauk mane is sarasiuko, teks mums pirktis veliau

Mergaitės, turiu pasiūlymą
Kurioms vežimėlio reikia skubiai, tai užtenka kelių mamyčių, kad pritaikytų pasiūlytą kainą, bent jau taip pasakė mano vyrui, nes jis važiavo apžiūrėt vežimuko detaliau. Pasirinkimas spalvų centriuke nedidelis, dauguma, kurie patiko rezervuoti, o kitos kelios spalvos nelabai patiko. Bet čia aišku skonio reikalas.
Tai gal darom du sarašiukus,
toms, kurioms reikia kuo skubiau ir tos, kurios pirks šiek tiek vėliau, taip gausim nuolaidas ir spėsim išsirinkti. Taip nereiks braukytis iš vienintelio sąrašo, skubotai apsipręsti.
Abiem atvejais vežimukų teks laukti, nebent jums tiks iš tų kurie stovi centriuke.
Pjaf, sportinė dalis šiek tiek lengvesnė už lopšį, bent jau man taip atrodė
zojaa, perkant centriuke šiuo metu apie 900Lt, o kooperuojantis su dar keliom mamytėm ir perkant iškarto kelis vežimėlius apie 750Lt.

Kurioms vežimėlio reikia skubiai, tai užtenka kelių mamyčių, kad pritaikytų pasiūlytą kainą, bent jau taip pasakė mano vyrui, nes jis važiavo apžiūrėt vežimuko detaliau. Pasirinkimas spalvų centriuke nedidelis, dauguma, kurie patiko rezervuoti, o kitos kelios spalvos nelabai patiko. Bet čia aišku skonio reikalas.
Tai gal darom du sarašiukus,

Abiem atvejais vežimukų teks laukti, nebent jums tiks iš tų kurie stovi centriuke.
Pjaf, sportinė dalis šiek tiek lengvesnė už lopšį, bent jau man taip atrodė

zojaa, perkant centriuke šiuo metu apie 900Lt, o kooperuojantis su dar keliom mamytėm ir perkant iškarto kelis vežimėlius apie 750Lt.
Jungiuosi prie perkanciu rytoj

Sveikos, o nei viena nesidomejote, kiek Lenkijoje sie vezimeliai kainuotu, pvz., gal Suvalkuose ju yra... Mes su vyru planuojam nuvaziuoti apziureti, manau vien del valiutos kurso butu zymiai pigiau, ir galbut pasirinkimas didesnis...

QUOTE(mama_vaida @ 2009 03 27, 14:31)
Sveikos, o nei viena nesidomejote, kiek Lenkijoje sie vezimeliai kainuotu, pvz., gal Suvalkuose ju yra... Mes su vyru planuojam nuvaziuoti apziureti, manau vien del valiutos kurso butu zymiai pigiau, ir galbut pasirinkimas didesnis...

Kainuoja 1050 zlotu

QUOTE(mama_vaida @ 2009 03 27, 14:31)

Gaunasi beveik tas pats (plius minus) kas susikoperuoti su keliom mamom ir pirkti, nes suvalkuose nėra, reiks važiuot mažiausiai iki Bialystoko. Aišku važiuojant ne vien dėl vežimo apsimokėt turėtų

QUOTE(Pjaf @ 2009 03 26, 13:54)
Lengvesnė negu lopšys. Gal nežymiai skiriasi bet jaučiasi

Papildyta:
QUOTE(Pjaf @ 2009 03 25, 00:41)
mes pirkom parduotuveje vaikams.eu
tai pardavejas [savininkas, kaip suprantu] sake, jog paprastai garantija zmones nepasinaudoja, vezimelis pukiai tarnauja
tai pardavejas [savininkas, kaip suprantu] sake, jog paprastai garantija zmones nepasinaudoja, vezimelis pukiai tarnauja
Sutinku, kad garantija nesinaudoja, nes tas vežimas, kaip traktorius...

Mano vežime tik biški ratukai cypė, tai vyras patepė ir puikumėlis!

Papildyta:
QUOTE(Cilė @ 2009 03 23, 20:52)
Aš rudo labai norėčiau, bet tos gėlytės kiša koją, nes jei berniukas tai su gėlytėm
Mano vyrui patinka juodas, sako klasika - klasikinė spalvos 

Aš juoda turiu, labai fainas ir praktiškas,labai solidžizi atrodo

QUOTE(zorza @ 2009 03 27, 22:14)
uste kaip nuimti nuo maruta lopsio ta "kapiusona" ? mums niekaip nepavyksta
vienu žodžiu taip, iš išorinės dalies virš kišenės, kur rankenos yra toks mygtukas, aš pakišu žirklutėmis, paspaudžiu ant jo ir traukiu stogą. man irgi ne iš pirmo karto pavyko, bet pabandyk, tik nesulaužyk...