Įkraunama...
Įkraunama...

ROAN Marita

Rankena reguliuojasi, man rodė, kaip ji pasikelia, visai patogiai mirksiukas.gif

Ar yra norinčių jungtis į pirkimą drinks_cheers.gif jei atsirastų, tai rašykit, gausim didesnę nuolaidą pirkdamos kartu thumbup.gif

Aš jau baigiu dėl spalvos apsispręsti, tai žadu kitą savaitę tartis už kiek atiduotų, vėliau dar juk teks laukti užsakytos spalvos apie mėnesy doh.gif

Tai, kas perka kartu mirksiukas.gif

1. Cilė, Vilnius
2. mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien vaziuodama maciau mama stumiancia si vezimeli.Vezimas - LABAI grazus, bet kaip tik tuo metu ji vaziavo per "bordiura", tai vaizdelis toks, kad tas vezimas su akmenimis... arba mama buvo labai pavargusi nuo pasivaiksciojimo g.gif
Jei buciau be masinos, tai tikrai buciau uzklabinusi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasked: 02 balandžio 2009 - 15:44
QUOTE(pusele33 @ 2009 04 02, 14:28)
nesamone  schmoll.gif  As bandziau, tai viskas ten pasiaukstina  g.gif  ax.gif

Viskas ten reguliuojasi.
pardaveja, matyt, nevisai pazista siulomas prekes... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasked @ 2009 04 02, 16:43)
Siandien vaziuodama maciau mama stumiancia si vezimeli.Vezimas - LABAI grazus, bet kaip tik tuo metu ji vaziavo per "bordiura", tai vaizdelis toks, kad tas vezimas su akmenimis... arba mama buvo labai pavargusi nuo pasivaiksciojimo  g.gif

nu va, siandien tai pusantros val. vazinejomes thumbup.gif Tai viskas kol kas puiku...
Man tai jis labai lengvai stumiasi ir ant bordiuru lipa ir nulipa, nereikia daug jegu ax.gif Nebent as jau laaabai laaabai stipri lotuliukas.gif Bet kazin biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusele33: 02 balandžio 2009 - 18:26
QUOTE(minimaus @ 2009 04 01, 21:19)
Labai graziai atrodo  thumbup.gif  O kaip naudojasi vezimukas? Ar patenkinta esat pirkiniu?  ax.gif

Naudojasi vezimukas puikiai. Pirkiniu nesigailiu. Taciau, jei mano vaikas gimtu pavasari ar vasara, tokio griozdu nepirkciau. Si vezima pasirinkau, kad ziema pravaziuociau per pusnis ir kad jau didelis 5-6 men vaikas dar tilptu apmuturiuotas i lopsi. Jis atitiko mano pagrindinius reikalavimus, todel ji ir pasirinkau.
Cia mano tokia nuomone.

QUOTE(Rasked @ 2009 04 02, 09:00)
Sveikos,
Domiuosi ir as siuo vezimaiciu, bet dar nesu apsisprendusi...gal galite pasakyti kaip su rankena ten reikaliukai:pasiilgina ar ne?Is foto nelabai suprantu...Kadangi pati esu is aukstaugiu, tai man labai aktualu..  ax.gif
Aciukas

Rankena tikrai turi dvi padetis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andal: 02 balandžio 2009 - 20:28
QUOTE(Cilė @ 2009 04 02, 13:40)
Rankena reguliuojasi, man rodė, kaip ji pasikelia, visai patogiai  mirksiukas.gif

Ar yra norinčių jungtis į pirkimą  drinks_cheers.gif  jei atsirastų, tai rašykit, gausim didesnę nuolaidą pirkdamos kartu  thumbup.gif

Aš jau baigiu dėl spalvos apsispręsti, tai žadu kitą savaitę tartis už kiek atiduotų, vėliau dar juk teks laukti užsakytos spalvos apie mėnesy  doh.gif

Tai, kas perka kartu  mirksiukas.gif

1. Cilė, Vilnius
2.  mirksiukas.gif

sveikos 4u.gif o gal galit šiek tiek plačiau apšviest - iš kur perkat ir už kiek? viena mamytė šiandien mane su tuo vežimuku supažindino, tai jau visai rimtai mąstom ir mes pirkt 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Mano vėžimas vis dar laukia teisėto šeimininko rolleyes.gif Jau greitai. Gegužės mėn ir mes riedėsim į trasą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasked @ 2009 04 02, 16:43)
Siandien vaziuodama maciau mama stumiancia si vezimeli.Vezimas - LABAI grazus, bet kaip tik tuo metu ji vaziavo per "bordiura", tai vaizdelis toks, kad tas vezimas su akmenimis... arba mama buvo labai pavargusi nuo pasivaiksciojimo  g.gif

o as tai sian stebejau kaip mama per miskeli ejo, tai tas vezimas skraide ore:0 uzjauciu, zodziu, tinkamas tik po saligatvius vaiksciot....
Atsakyti
QUOTE(RavenBlack @ 2009 04 03, 17:24)
o as tai sian stebejau kaip mama per miskeli ejo, tai tas vezimas skraide ore:0 uzjauciu, zodziu, tinkamas tik po saligatvius vaiksciot....

Kaip suprast "skraide ore"? g.gif As pati siandien vazinejau visokiais gerais ir negerais saligatviais, po parka, bet kazkaip taip ir nepakilom i ora blush2.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(RavenBlack @ 2009 04 03, 16:24)

tai gal ne ta vezima matei? Turbut geriau amortizuojanciu nelygumus vezimu ne su ziburiu nerastum
Atsakyti
sveikos 4u.gif

mes jau vakar nusipirkom Maritą, ko kas esam labai patenkinti, bet dar reiks palaukt savo keleivio, kad galėtumėm vežimą naudot pagal paskirtį ir išsiaiškint realius visus privalumus thumbup.gif wub.gif

Tai va, Cilės prašymu, įkeliu, kokį nusipirkom 4u.gif (čia tamsiai mėlyna spalvytė, ant užtiesaliuko minimalistinė tokia balta gėlytė išsiuvinėta)user posted image

Pirkom "Vaikutyje". Nuvažiavę nustebom, kad parašyta, atseit 32 proc. nuolaida, o dabartinė kaina (dabar tiksliai nepasakysiu ten tų centų) ~775 Lt thumbup.gif spalvyčių pasirinkimas buvo labai nedidelis (vakar tik 3 teturėjo), o užsisakyt ir laukt mūsų tėvelis kažko nenorėjo, o be to, paskui kai apsitarėm, nusprendėm, kad klasikinis vežimas turėtų ir atrodyt kaip klasikinis, tai visai tiko mums ir tokia spalvytė 4u.gif be to, tėvelis niekaip nesutiko imt nei vieno su gėlytėm (pvz. Nr. 550-552) doh.gif parduotuvėj buvo tik medžiagų pavyzdukai, tai nelabai vaizdo apie kitus susidaryt galėjom, bet, pavyzdžiui, tokie, kur buvo Nr. 957 kažkaip nelabai kaip pasirodė. Bet, aišku, skonio reikalas 4u.gif man dar visai patiko s4-sk, gražesnis nei jo nuotrauka internete pasirodė (atspalvis gal čiut šviesesnis, dabar nebepasakysiu, velvetinės medžiagos), bet pavyzdžiui, mano vyreliui visai nepatiko schmoll.gif
žodžiu, dabar tik savo sūnaitėlio sulaukt beliko ir lėksim į trasą su savo karieta thumbup.gif
Atsakyti
Man šis modeliukas labai gražus wub.gif
Atsakyti