Įkraunama...
Įkraunama...

ROAN Marita

Nei vienos dienos nesigailejau pasirinkus si vezima. Nuo vakar jau persikraustem i sportine dali. thumbup.gif
Nepatarciau pirkti tiems, kam aktualus svoris. Nesu nei maza, nei silpna, bet net i masina sunku budavo isikelti sita tanka smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nu va, mes jau turim karieta savo maziui biggrin.gif Vakar isbandem, tai thumbup.gif Pirmiausia tai lopsys man pasirode labai didelis thumbup.gif Aisku jis sunkus, bet as zinojau kad taip bus ax.gif Vaziuoja tai pasakiskai, kaip tankas ir suneliui labai patinka, visa laika miegojo thumbup.gif Kai grizom namo iskart pasibudo...
Labai dziaugiuosi, kad butent toki isigijom. Be to, pas mus miestuky cia niekas tokio neturi, visi vazineja su Tuciais rolleyes.gif thumbup.gif

Beje, spalva tokia issirinkom thumbup.gif
user posted image

Nu dar pranesiu kaip seksis toliau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusele33: 01 balandžio 2009 - 09:32
QUOTE(pusele33 @ 2009 04 01, 11:31)
Sveikos  4u.gif
Nu va, mes jau turim karieta savo maziui  biggrin.gif  Vakar isbandem, tai  thumbup.gif  Pirmiausia tai lopsys man pasirode labai didelis  thumbup.gif  Aisku jis sunkus, bet as zinojau kad taip bus  ax.gif  Vaziuoja tai pasakiskai, kaip tankas ir suneliui labai patinka, visa laika miegojo  thumbup.gif  Kai grizom namo iskart pasibudo...
Labai dziaugiuosi, kad butent toki isigijom. Be to, pas mus miestuky cia niekas tokio neturi, visi vazineja su Tuciais  rolleyes.gif  thumbup.gif

Beje, spalva tokia issirinkom  thumbup.gif
user posted image

Nu dar pranesiu kaip seksis toliau  4u.gif

Sveikinam! drinks_cheers.gif Dziugu, kad pasivaiksciojimai tampa vien malonumu! biggrin.gif
Atsakyti
Labai grazus vezimukas smile.gif Melynas su balta dirbtines odos juosta apacioje irgi super atrodo - matem parduotuvej
Atsakyti
QUOTE(MSZ @ 2009 04 01, 16:56)
Labai grazus vezimukas smile.gif Melynas su balta dirbtines odos juosta apacioje irgi super atrodo - matem parduotuvej

Man tas melynas su balta odyte ir vienas is graziausiu buvo wub.gif jei laukciaus berniuko ji pirkus buciau, bet mergytei man jis netinka rolleyes.gif
Atsakyti
nors as zinojau, kad gims berniukas, bet issirinkau su gelem. Aisku, tokios ten ir geles blush2.gif Berniukiskos geles mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Labai graziai atrodo thumbup.gif O kaip naudojasi vezimukas? Ar patenkinta esat pirkiniu? ax.gif
Atsakyti
Vakar buvau apziureti siu vezimuku gyvai, likau labai patenkinta... thumbup.gif
Is tikruju labai erdvus, gerai amortizuoja ir be to labai grazus... biggrin.gif wub.gif
Dar simtu procentu neapsisprendeme, bet manau, kad rinksimes butent toki vezimeli... thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
Domiuosi ir as siuo vezimaiciu, bet dar nesu apsisprendusi...gal galite pasakyti kaip su rankena ten reikaliukai:pasiilgina ar ne?Is foto nelabai suprantu...Kadangi pati esu is aukstaugiu, tai man labai aktualu.. ax.gif
Aciukas
Atsakyti
QUOTE(Rasked @ 2009 04 02, 10:00)
Sveikos,
Domiuosi ir as siuo vezimaiciu, bet dar nesu apsisprendusi...gal galite pasakyti kaip su rankena ten reikaliukai:pasiilgina ar ne?Is foto nelabai suprantu...Kadangi pati esu is aukstaugiu, tai man labai aktualu..  ax.gif
Aciukas

Rankena pasikelia dviem padetim, lygtais... g.gif As ir nesu is tu mazu (1,77 m), tai man pilnai uztenka tos zemesnes, ta kita padetis man zymiai per auksta ir nepatogi ax.gif

Atsakyti
QUOTE(pusele33 @ 2009 04 02, 10:40)
Rankena pasikelia dviem padetim, lygtais...  g.gif  As ir nesu is tu mazu (1,77 m), tai man pilnai uztenka tos zemesnes, ta kita padetis man zymiai per auksta ir nepatogi  ax.gif

kiek klausiau pardaveju visi sako kad rankena nesiaukstina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2009 04 02, 11:06)
kiek klausiau pardaveju visi sako kad rankena nesiaukstina  schmoll.gif

nesamone schmoll.gif As bandziau, tai viskas ten pasiaukstina g.gif ax.gif

Atsakyti