Įkraunama...
Įkraunama...

ROAN Marita

aciu uz paaiskinimus 4u.gif mazdaug dabar jau isivaizduoju kaip galima bus pasikelti si vezimeli,nes parduotuvej bandziau paimti uz sonu tai man slydo rankos.Uztat ir iskilo klausymas kaip ji riektu parsigabenti i namus smile.gif
Atsakyti
Nėr už ką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dado @ 2009 04 10, 18:12)
aciu uz paaiskinimus 4u.gif mazdaug dabar jau isivaizduoju kaip galima bus pasikelti si vezimeli,nes parduotuvej bandziau paimti uz sonu tai man slydo rankos.Uztat ir iskilo klausymas kaip ji riektu parsigabenti i namus smile.gif

Siaip tai jei norit nesti tik lopsi atskirai nuo ratu tai lopsys turi specialiai nesimui skirtas rankenas mirksiukas.gif
Atsakyti
Siaip man labai grazus sis vezimelis.
Lopsys erdvus, vaikuciui pakanka vietos thumbup.gif . Mano dukryte ne is smulkiuju, jau 4.5 menesiai, sveria 7400 g ir 65 cm ugio, bet vietos lopsiuke sociai. Dar iki puses metu tikrai atvazinesime. O veliau naudosime namuose pietu miegeliui. Ratai - dideli, todel vezimukas net ir per didizausius sniegus ir grumstus laisvai pravaziuoja. Be to uzdejus ant remo autokedute, vaikas gerai viska mato, labai patogu, kai vaziuoji kur i parduotuve apsipirkti.
Vienintelis sio vezimo trukumas ir minusas yra jo svoris. Jei gyvenate bute ir ne pirmame ar antrame aukste, liftas yra tiesiog butinas. Taciau, jei gyvenate name, ar bute, kur yra liftas, tuomet tai nebus problema.
Atsakyti
Per sventes buvau pas mama, kuri gyvena bute. Zinokit, norejosi keitis blink.gif Beviltiska paciai net iki lifto nutemti sito vezimo. O mes jau su sportine dalima, tai kas butu, jei buciau su lopsiu. Manau, kad amen
Atsakyti
As irgi nusprendziau isigyti si vezimuka del didelio lopsio. Noriu paklausti mamyciu kurios kooperavosi ir pirko vezimumus kartu. Kur ir kaip pirkote ir kokia gavosi kaina. As irgi noreciau jungtis i masinio pirkimo bureli.
Atsakyti
mes irgi naudojames Roan Marita vezimeliu, puikus vezimas, nes atitinka visus mano reikalavimus vezimui, t.y. minkstai vaziuoja(gyvenam vietoveje, kur nera asfaltuotu keliu),turi supimo funkcija(mano vaikai ne is ramiuju smile.gif ), didelis lopsys(gime vaikutis ziema,o ir vasara noretusi kad patogiai miegotu), dideli pripuciami ratai(keliai duobeti smile.gif ),galima ant remo deti automobiline kedute(pati vairuoju,taigi galiu su vaiku pagastroliuoti bigsmile.gif ),nuimami ratai(nes mano masinytes bagazine mazoka, reikia 2 ratus nuimineti),automobiline kedute supasi(naudojam namuose supti isiverkusi vaika-padeda 4u.gif ),prieinama kaina kaip triju daliu vezimui...
Minusai:sunkus, medziagu kokybe lyginant su pvz. bebe comfort nekokia,lopsys neturi saugos dirzu, ratai nemanevringi...
Jei susilaukciau dar vieno vaiko nestuke.gif naudociausi tokiu vezimu.
Atsakyti
Sveikos,
naudojam ir mes šį vežimą jau pusė metų biggrin.gif Esam labai patenkinti thumbup.gif , vežimas labai minkštai važiuoja, ypač per duobėtus kelius, o žiemą-per suledėjusį kietą sniegą.
Mačiau, diskutavot dėl šviesių spalvų-mūsų smėlio spalvos velveto su oda-tai tikrai neturiu problemų dėl teplumo, dar nė kart neskalbiau blush2.gif
Na, o svoris......... doh.gif Nors gyvenam name ir kilnoti man jį reikia tik tada, kai dedu į mašiną, bet gana ir to unsure.gif Būtent dėl to gerai pagalvočiau, jei reikėtų dar kartą pirkti schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutės, vis apie vežimėlius kalbama... O gal kas domėjotės papildomais priedais? štai kaip čia...
pvz miegmaišiukas arba nešyklė... Kaip jums? Kaži ar reikalingi dalykai? g.gif
Atsakyti
Mamytės, o kur jūs pirkot auto kėdutę Maritos? nes mes visą vežimėlį (lopšiuką ir sportinę dalį) pirkom "Vaikutyje", bet ten kėdutės neturėjo unsure.gif ir dar, sakykit, ar apsimoka pirkt Maritos kėdutę, ar geriau kokią kitą, geresnę, kitos firmos? 4u.gif
Atsakyti
Roan maritos kedute galima nusipirkti parduotuveje "centriukas" arba gariunu turgavieteje.Asmeniskai as rekomenduociau jums pirkti sia kedute,bent jau del to, kad ja galima deti ant vezimo remo, labai patogu, nereikia vaiko perkelineti.O ir siaip galesite kedute panaudoti namuose vaikui pasodinti, joje galima net pasupti jei vaikas nerimsta...mes savo mazaja taip gelbejom nuo pilvo diegliu thumbup.gif .iki 1,5 men. tai buvo geriausia priemone nuo sios bedeles smile.gif .O del saugumo tai manau saugesnes yra gerokai daugiau kainuojancios kedutes.
Atsakyti
Mane tai perkalbėjo dėl šios kėdutės, nes mes daug keliaujam, tai aš nusipirkau maxi cosi. ax.gif
O centriuke kai aš dairiausi kėdučių neturėjo
Atsakyti