Įkraunama...
Įkraunama...

ROAN Marita

QUOTE(Cilė @ 2009 04 04, 15:40)
Man šis modeliukas labai gražus  wub.gif

kai realybėj apžiūrėjom, tai mums jis irgi gražiausias pasirodė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvile @ 2009 04 04, 12:16)
Pirkom "Vaikutyje". Nuvažiavę nustebom, kad parašyta, atseit 32 proc. nuolaida, o dabartinė kaina (dabar tiksliai nepasakysiu ten tų centų) ~775 Lt thumbup.gif

Šiauliuose jau sakė už 650 parduoda Maritą bigsmile.gif Maniškis dar pakeliui iš fabriko, gal nepagimdysiu anksčiau nei vežimas atkeliaus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linksmutė: 06 balandžio 2009 - 10:27
QUOTE(Linksmutė @ 2009 04 06, 11:25)
Šiauliuose jau sakė už 650 parduoda Maritą  bigsmile.gif Maniškis dar pakeliui iš fabriko, gal nepagimdysiu anksčiau nei vežimas atkeliaus  g.gif

čia kokioj vietoj? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Nukrito Maritų kainos ir atrodo toliau ritasi žemyn ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvile @ 2009 04 06, 11:51)
čia kokioj vietoj? g.gif  4u.gif

Turguj pas vieną vežimėlių prekiautoja. Pirmą kartą kai pas jį atėjau kainavo 800 ir tada jau sakė,kad kainos nukritusios ir dar keisis, kitą kart atėjau jau buvo 700, šį kart - 650 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cilė @ 2009 04 06, 12:00)
Nukrito Maritų kainos ir atrodo toliau ritasi žemyn  ax.gif

et, tai būsim tikriausiai paskubėję.. unsure.gif nu bet ką padarysi, svarbiausia, kad mūsų karalaičiui patogi karieta būtų, o visa kita jau nesvarbu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cilė @ 2009 04 02, 13:40)
Rankena reguliuojasi, man rodė, kaip ji pasikelia, visai patogiai  mirksiukas.gif

Ar yra norinčių jungtis į pirkimą  drinks_cheers.gif  jei atsirastų, tai rašykit, gausim didesnę nuolaidą pirkdamos kartu  thumbup.gif

Aš jau baigiu dėl spalvos apsispręsti, tai žadu kitą savaitę tartis už kiek atiduotų, vėliau dar juk teks laukti užsakytos spalvos apie mėnesy  doh.gif

Tai, kas perka kartu  mirksiukas.gif

1. Cilė, Vilnius
2.  mirksiukas.gif

O kokia kaina dabar butu?
Atsakyti
Na stai ir mes vakar pirma karta isbandem savo karieta thumbup.gif thumbup.gif
Super rieda, maziuke visa kelia taip saldziai miegojo thumbup.gif Ir akmenukai ir nelygus saligatviai - niekas nesutrukde thumbup.gif

na, jei priekiniai ratai butu manevringi - butu isvis aukso vertes vezimukas, na bet ka padarysi,,, visur savu minusiuku yra.... ax.gif
Atsakyti
As irgi galvoju apie si vezimeli.Vakar buvau apziureti,nu labai fainas,bet man iskilo klausimas .Kaip ji reikes uzsitempti i buta g.gif ?Nors gyvenam pirmam aukste ,bet vistiek tie keli laipteliai,o vezimelis pakankamai sunkus ir nera kur normaliai paimti uz sonu blush2.gif .Kaip jus sprendziat sia problema? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dado @ 2009 04 10, 16:38)
As irgi galvoju apie si vezimeli.Vakar buvau apziureti,nu labai fainas,bet man iskilo klausimas .Kaip ji reikes uzsitempti i buta g.gif ?Nors gyvenam pirmam aukste ,bet vistiek tie keli laipteliai,o vezimelis pakankamai sunkus ir nera kur normaliai paimti uz sonu blush2.gif .Kaip jus sprendziat sia problema? bigsmile.gif

mes irgi pirmam aukste,
kol kas vyras pakelia visa vezima su vaikiuku kartu ir nunesa tuos klis laiptelius,
o kai reikes paciai - nezinau, matyt imsiu vaika ant ranku ir nesiu i buta, o po to vezima kaip nors stumsiu i virsu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejusi: 10 balandžio 2009 - 15:41
QUOTE(dado @ 2009 04 10, 16:38)

kalbėjau su pardavėja šiuo klausimu, tai sakė, kad labai puikiai Maritos laiptais "vaikšto" 4u.gif dar mes neturėjom progos išbandyt, tai negaliu pasakyt kaip ten iš tikro blush2.gif
Atsakyti
Ne tik Marito puikiai laiptais vaikšto, visi keturačiai. Tiesiog į priekį lipi du laiptelius su ratais apžergiant ir keli vežimą, o nulipant priekinius ratus pakeli ir leidiesi su galiniais, bent jau aš taip į antrą aukšta laipiojau su pirmuoju mažyliu mirksiukas.gif nežinau ar aiškiai paaiškinau blush2.gif bet tampyt vežimo neteko nė karto thumbup.gif
Atsakyti