QUOTE(lencia @ 2009 11 09, 22:59)
Vargsele...

tai bent istorija.. Ir ko tai baigesi ?
Vyras bent bande teisintis ?
Tikrai sudai ne draugai...
Pats savo seima isdave ir kitiems siulo.
O vyrui tavo turbut pritruko drasos jam papriestaraut,pasakyt ,kad jis kiaule,del to ir pradejo varyt ant taves,matyt norejo kietas pasirodyti...
tikrai ziauru. Man dabar atrodo ,kad maniskis irgi ant manes taip pavaro..
QUOTE(Donatute @ 2009 11 09, 23:02)
Ir aš įsižeisčiau, manau net pasakyčiau ką girdėjau.
as ir issakiau jam ka girdejau, ir kaip jis taip gali kalbeti, kaip jam liezuvis apsivercia... kaip jis ten deste draugui, koki cia plana sukurus, kad nuo manes atsirovus....(kokie darbiniai reikalai tipo lenkijoj....) viska susakiau ka girdejau. Atsakymas buvo, kad taip nera, ir ale maziau as klausyciau ka jis su draugais kalba. Bet jei taip nera, tai nesuprantu kodel kalba. Dabar jauciu nuline pagalba sau is jo puses.
Del pasiteisinimo, tai atreziau, kad nesimetytu naiviomis vyriskomis frazemis ir tiek.
Siandien visai jam demesio nerodziau, tai pats kelis kart skambino, visa vakara grizes zaide su vaiku, visai nesedejo prie kompo, sokolada parveze (aisku cia niekis, bet kasdien neparnesa...). As matau, kad jis blogai del to jauciasi, kalba paplonines balsa, ir kiti veiksmai, bet man taip skauda viduj, kad net skaudu su juo vienam kambaryje buti