Įkraunama...
Įkraunama...

Artimi vyro draugai

vakar maniskis isleke vakarop kazkur, paskui as jam paskabinau paklausti kur uztruko, o jis su draugeliu susitikes buvo, ir kai baigem kalbeti nepadejo ragelio, o as irgi neskubejau..... Tai tiek prisiklausiau.. verysad.gif ir kokia as bloga, ir suzinojau, kad tas draugas turi meiluze, su kuria praleido savaitgali, tai jo sena meile, ir kaip jie gailisi, kad kazkada abu issiskyre, o dabar jis turi seima ir 2 vaikus. zmonai melavo, kad dirba, ir kokia meiluze lovoj gera, ir kaip maniskis jam pavydi, ir kaip maniskiui irgi to norisi, ir reikia atitrukti. O tas draugas tik skatina: tai davai davai......... Sudai man jie, o ne draugai, jei jau taip tiesiai sviesiai sakyti .
grizus saviskiui pasiuliau skirtis, jei as jam bloga ir uzknisanti. Ir kaip jis kiauliskai elgiasi sitaip lodamas ant manes(as per 5 metus buvomo kartu nieko panasaus apie ji nebuvau pasakiusi jokiai geriausiai draugei, kad ir kaip pykdavau, kad ir kaip sunku budavo).Tokia izeista neprisimenu ar gyvenime buvusi..... Pikciausia, kad as tikrai gera namu seimininke, mama, lovoje, ir dar traukianti kitu vyru demesi..., ir ne vienas tikrai noretu tokios zmonos, bet kai yra tokie ''draugai'' pasonej, kurie ne tik savo seimas ardo, bet skatina ir kitus taip elgtis, taip pakirto mane...
Atsakyti
QUOTE(F.U.T.U.R.E @ 2009 11 09, 20:15)
vakar maniskis isleke vakarop kazkur, paskui as jam paskabinau paklausti kur uztruko, o jis su draugeliu susitikes buvo, ir kai baigem kalbeti nepadejo ragelio, o as irgi neskubejau..... Tai tiek prisiklausiau..  verysad.gif  ir kokia as bloga, ir suzinojau, kad tas draugas turi meiluze, su kuria praleido savaitgali, tai jo sena meile, ir kaip jie gailisi, kad kazkada abu issiskyre, o dabar jis turi seima ir 2 vaikus. zmonai melavo, kad dirba, ir kokia meiluze lovoj gera, ir kaip maniskis jam pavydi, ir kaip maniskiui irgi to norisi, ir reikia atitrukti. O tas draugas tik skatina: tai davai davai......... Sudai man jie, o ne draugai, jei jau taip tiesiai sviesiai sakyti .
grizus saviskiui pasiuliau skirtis, jei as jam bloga ir uzknisanti. Ir kaip jis kiauliskai elgiasi sitaip lodamas ant manes(as per 5 metus buvomo kartu nieko panasaus apie ji nebuvau pasakiusi jokiai geriausiai draugei, kad ir kaip pykdavau, kad ir kaip sunku budavo).Tokia izeista neprisimenu ar gyvenime buvusi..... Pikciausia, kad as tikrai gera namu seimininke, mama, lovoje, ir dar traukianti kitu vyru demesi..., ir ne vienas tikrai noretu tokios zmonos, bet kai yra tokie ''draugai'' pasonej, kurie ne tik savo seimas ardo, bet skatina ir kitus taip elgtis, taip pakirto mane...

Vargsele... verysad.gif tai bent istorija.. Ir ko tai baigesi ?
Vyras bent bande teisintis ?
Tikrai sudai ne draugai...
Pats savo seima isdave ir kitiems siulo.
O vyrui tavo turbut pritruko drasos jam papriestaraut,pasakyt ,kad jis kiaule,del to ir pradejo varyt ant taves,matyt norejo kietas pasirodyti...
tikrai ziauru. Man dabar atrodo ,kad maniskis irgi ant manes taip pavaro.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(F.U.T.U.R.E @ 2009 11 09, 21:15)
vakar maniskis isleke vakarop kazkur, paskui as jam paskabinau paklausti kur uztruko, o jis su draugeliu susitikes buvo, ir kai baigem kalbeti nepadejo ragelio, o as irgi neskubejau..... Tai tiek prisiklausiau..  verysad.gif  ir kokia as bloga, ir suzinojau, kad tas draugas turi meiluze, su kuria praleido savaitgali, tai jo sena meile, ir kaip jie gailisi, kad kazkada abu issiskyre, o dabar jis turi seima ir 2 vaikus. zmonai melavo, kad dirba, ir kokia meiluze lovoj gera, ir kaip maniskis jam pavydi, ir kaip maniskiui irgi to norisi, ir reikia atitrukti. O tas draugas tik skatina: tai davai davai......... Sudai man jie, o ne draugai, jei jau taip tiesiai sviesiai sakyti .

Ir aš įsižeisčiau, manau net pasakyčiau ką girdėjau.
Atsakyti
QUOTE(lencia @ 2009 11 09, 22:59)
Vargsele...  verysad.gif  tai bent istorija.. Ir ko tai baigesi ?
Vyras bent bande teisintis ?
Tikrai sudai ne draugai...
Pats savo seima isdave ir kitiems siulo.
O vyrui tavo turbut pritruko drasos jam papriestaraut,pasakyt ,kad jis kiaule,del to ir pradejo varyt ant taves,matyt norejo kietas pasirodyti...
tikrai ziauru. Man dabar atrodo ,kad maniskis irgi ant manes taip pavaro.. blink.gif

QUOTE(Donatute @ 2009 11 09, 23:02)
Ir aš įsižeisčiau, manau net pasakyčiau ką girdėjau.

as ir issakiau jam ka girdejau, ir kaip jis taip gali kalbeti, kaip jam liezuvis apsivercia... kaip jis ten deste draugui, koki cia plana sukurus, kad nuo manes atsirovus....(kokie darbiniai reikalai tipo lenkijoj....) viska susakiau ka girdejau. Atsakymas buvo, kad taip nera, ir ale maziau as klausyciau ka jis su draugais kalba. Bet jei taip nera, tai nesuprantu kodel kalba. Dabar jauciu nuline pagalba sau is jo puses.
Del pasiteisinimo, tai atreziau, kad nesimetytu naiviomis vyriskomis frazemis ir tiek.
Siandien visai jam demesio nerodziau, tai pats kelis kart skambino, visa vakara grizes zaide su vaiku, visai nesedejo prie kompo, sokolada parveze (aisku cia niekis, bet kasdien neparnesa...). As matau, kad jis blogai del to jauciasi, kalba paplonines balsa, ir kiti veiksmai, bet man taip skauda viduj, kad net skaudu su juo vienam kambaryje buti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(F.U.T.U.R.E @ 2009 11 10, 00:27)
as ir issakiau jam ka girdejau, ir kaip jis taip gali kalbeti, kaip jam liezuvis apsivercia... kaip jis ten deste draugui, koki cia plana sukurus, kad nuo manes atsirovus....(kokie darbiniai reikalai tipo lenkijoj....) viska susakiau ka girdejau. Atsakymas buvo, kad taip nera, ir ale maziau as klausyciau ka jis su draugais kalba. Bet jei taip nera, tai nesuprantu kodel kalba. Dabar jauciu nuline pagalba sau is jo puses.
Del pasiteisinimo, tai atreziau, kad nesimetytu naiviomis vyriskomis frazemis ir tiek.
Siandien visai jam demesio nerodziau, tai pats kelis kart skambino, visa vakara grizes zaide su vaiku, visai nesedejo prie kompo, sokolada parveze (aisku cia niekis, bet kasdien neparnesa...). As matau, kad jis blogai del to jauciasi, kalba paplonines balsa, ir kiti veiksmai, bet man taip skauda viduj, kad net skaudu su juo vienam kambaryje buti  verysad.gif

Uzjauciu.. net neisivaizduoju ,ka patart unsure.gif .Ziauru is tikruju, kai artimiausias zmogus sitaip pavaro.. Tikekimes ,kad jis taip pasake ne is piktos valios, o tiesiog nenoredamas pasirodyti "prastesnis" ,gal kai emocijos atslugs ,pasikalbekit..
Bet, slykstus tipas tas draugelis.ner zodziu
Atsakyti
QUOTE(lencia @ 2009 11 10, 01:33)
Uzjauciu.. net neisivaizduoju ,ka patart  unsure.gif .Ziauru is  tikruju, kai artimiausias zmogus sitaip pavaro.. Tikekimes ,kad jis taip pasake ne is piktos valios, o tiesiog nenoredamas pasirodyti "prastesnis" ,gal kai emocijos atslugs ,pasikalbekit..
Bet, slykstus tipas tas draugelis.ner zodziu

Tam irgi pasakiau, kad nedraskytu mano seimos, neklampintu maniskio i ta s..., kuriame pats stovi, ir lai gyvena jis kaip nori, pats deliojasi savo vertybes... (pas ji gal tai is kartos i karta eina....) Tai dar naglas atreze man, kad nusiraminciau, ir kad man ne 15 metu, atsakiau, kad jam taipogi...
As suprantu, kad vyras pats renkasi jam eiti na lieva ar ne, bet kai pasonej toks pastovus skatinimas,manau, tai tik laiko klausimas.
Su saviskiu kalbuosi, bet skauda. Reikia laiko ...
As issilieti turbut norejau, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(F.U.T.U.R.E @ 2009 11 09, 21:15)

Nieko sau, net neįsivaizduoju ką daryčiau tokioje situacijoje gun_bandana.gif bash.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(F.U.T.U.R.E @ 2009 11 09, 20:15)

Bandau isivaizduoti kaip skaudu, o ir pasitikejimo tai neprideda... siaip manau tavo vyras besiklausydamas draugo svaiciojimu uzsifantazavo...gal bande palaikyti tema, isiteikti draugui, pasijaust jaunu vejavaikiu smile.gif is tiesu turbut net neisdristu to padaryti- samoningai ieskoti meiluzes rolleyes.gif tiesiog vyrelis padaugzodziavo prie bokalo alaus ...
na o "draugo" tai tikrai nepateisinu....paciam taip elgtis ir dar i toki "geri" traukti drauga...kaip tik turetu sudrausminti ji... o cia davai , davai-ar jam kompanijos reikia? biggrin.gif kur jo sazine...
Atsakyti
QUOTE(Airine_ @ 2009 11 10, 22:51)
  tiesiog vyrelis padaugzodziavo prie bokalo alaus ...

Tai va, kad to bokalo nebuvo, jie masinoj kalbejosi vazinedami po miesta.... siaip ar taip, ar prie butelio, bokalo, ar kavos taip kalbama, tai labai skaudina.... ir tokie dalykai negali buti kalbami apie zmogu, kuri myli ir su kuriuo gyveni, kuri ateiti. Tikiuosi, labai tikiuosi, kad mano pasiulymas skirtis, jei as jam bloga, bent siek tiek ji supurte, kad suprastu kaip rimtai iskaudino.
Atsakyti
QUOTE(F.U.T.U.R.E @ 2009 11 10, 23:17)
Tai va, kad to bokalo nebuvo, jie masinoj kalbejosi vazinedami po miesta.... siaip ar taip, ar prie butelio, bokalo, ar kavos taip kalbama, tai labai skaudina.... ir tokie dalykai negali buti kalbami apie zmogu, kuri myli ir su kuriuo gyveni, kuri ateiti. Tikiuosi, labai tikiuosi, kad mano pasiulymas skirtis, jei as jam bloga, bent siek tiek ji supurte, kad suprastu kaip rimtai iskaudino.

O vyrai pasirodo irgi "pleputes" kaip ir moterys...Prisiminiau irgi situacija, kuria pasakojo maniskis, dar kai mes nebuvom pazistami su savuoju...irgi jo geras draugas buvo susigundes nuo zmonos "pailset", tai maniskis bande atvest i prota sakydamas "ka tu , juk tokia zmona turi ...kam tau kita reikalinga?"... nors cia situacijos nera panasios...
o as irgi esu visai atsitiktinai suzinojusi, kad mano draugas tam tikrose interneto svetainese, kviete merginas susitikt, netgi telefonais apsikete... ir tas vyko kai buvau isvykusi.. ir kaip skaudu buvo, ne tiek skaudu , kiek piktaaaaaaaa, apmaudu...tada ir dingsta pasitikejimas ir galvoji, kas santykiuose ne taip ir kur mano kalte? bet cia vel ne panasios situacijos, juk mes tik draugai, o jus seima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airine_: 10 lapkričio 2009 - 22:45
Kai negirdi ir neskauda....O šiaip tai ką ten žinosi ką vyrai kalba kai būna vieni. O to draugo žmonai nieko nesaket?
Atsakyti
QUOTE(Neringasha @ 2009 11 11, 10:18)
Kai negirdi ir neskauda....O šiaip tai ką ten žinosi ką vyrai kalba kai būna vieni. O to draugo žmonai nieko nesaket?

nesakiau ir nesakysiu. Nesikisiu i ju seima, bet lai jis daugiau nebebando i manaja kistis. Jam savo pozicija issakiau
Atsakyti