Įkraunama...
Įkraunama...

Artimi vyro draugai

o nebijai,kad tam kelnėtajam atsibos tavo valdžia ir tada jis išeis?vyras geras pabūna tam tikrą laiką.kai yra susitarimai,bendradarbiavimas,gražiai galima gyvent ilgai.bet kai jis turi prašyt tavo leidimo schmoll.gif o dar jei draugai eina pas tave prašyt,kad jį išleistum.primena vaikystę,kai eidavom pas kokios draugės užsispyrusią mamą prašyt,kad kur leistų išeit.rizikuoji,oi,rizikuoji

manasis išeina.nori,ir išeina.stengiamės susitart,kad abiem būtų priimtinas ir laikas,ir visa kita.kartais neišeina taip,kaip norim,bet stengiamės.kažkaip,kai sužinojo,kad laukiuos,iškart draugau buvo nustumti į antrą planą.po to,matyt,tėviška depresija buvo,vėl su draugais davės.o dabar viskas stabiliai,su saiku.o kas geriausia-kad su tais draugais dažnai išeinam abu thumbup.gif
Atsakyti
O man jo artimi draugai visai nieko, ir pati su jais galiu plepėt, bendraut ir tt biggrin.gif Gal dėl jų nėra problemų, nes maniškis nėra taip jau prisirišęs prie savo draugų? g.gif Kažkaip nepasakyčiau, kad jis dažnai su jais kažkur eina..
Atsakyti
[quote=pa_radize,2005 09 29, 18:46]
o nebijai,kad tam kelnėtajam atsibos tavo valdžia ir tada jis išeis?vyras geras pabūna tam tikrą laiką.kai yra susitarimai,bendradarbiavimas,gražiai galima gyvent ilgai.bet kai jis turi prašyt tavo leidimo schmoll.gif o dar jei draugai eina pas tave prašyt,kad jį išleistum.primena vaikystę,kai eidavom pas kokios draugės užsispyrusią mamą prašyt,kad kur leistų išeit.rizikuoji,oi,rizikuoji

nebijau schmoll.gif jis is tu kuriems reikalinga valdzia is sono,nes kitaip gyventi nemoka biggrin.gif jei butu blogai as taip nesielgciau,o dabar puikiai esu paemusi i rankas ji tongue.gif aisku neisvaizduokit kad pastoviai gyvena kaip kalejime su prievaizdu blink.gif jo isejimai reti,nes pradeda mastyt kas yra kas...draugai savas puses turi jau beveik visi,taigi tie isejimai reti,taciau vistiek turi buti atsizvelgta i mano norus rolleyes.gif ir kitaip nebus....
o draugai neina prasyti kaip pas mama, skambina jam,o vyras sako as pasitarsiu su zmona arba tiesiog duoda telefona man....gal ir vaikiska,bet daug geriau nei ka norintis darantis vyras,o tu gali nors uzsikaukt,jam nusispjaut... biggrin.gif
man yra gerai ir tai mane tenkina..ne kiekvienai iseina paimti vyra i valdzia tongue.gif dazniausia pamintos pacios bunant...va taip... doh.gif
Atsakyti
man priimtiniausias šeimos modelis- partnerystė tongue.gif
Atsakyti
Ale ziuriu ne viena as cia tokia su savo beda...VYRO DRAUGAS... tik ta beda dar ir maniski is kelio veda. Blogiausia, kad draugas mano vyru naudojasi...ir finansine prasme ir moraline....negaliu pakesti, kai skambina ir parso kur nors ji nuvezti arba parsivezti, nors pats masina turi??? ar gi cia tokie draugai turi buti??? o kai per mergas bando tempti, tai is viso ragas!!!! cry.gif apie alaus siurbimus jau nekalbu....siandien net pasakiau, jei prisisiurbsi - NAMO NEGRIZK!!!!
Atsakyti
O jei negrįš, tai visą naktį neužmigsi. Galvosi, ar tik nemiega kur girtas patvory, o gal sumuštas. Aš saviškiui irgi taip pasakau, bet jei negrįžtų, jaudinčiaus.
Paskaitinėjau ir nutariau, kad maniškis nėra blogietis. Buvo vadžias atleidęs kai susilaukėm sūnaus, bet dabar viskas neblogai. Lai eina pas savo draugelius, tegu tik negrįžta keturiom. Žinoma norėčiau, kad kiauras dienas sėdėtų mano pašonėj, bet tai iš fantastikos srities.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nireglina: 01 spalio 2005 - 23:39
Hmm, del draugu tai dideliu problemu nera buve, dazniausiai mes visur einam kartu... Buvo kelis kartus, kad bernai vare vieni, tai net atejo atsiklausti ar galiu, ar nepyksi, nors niekad nieko panasaus nesu jo prasiusi ar liepusi, kad manes atsiklaustu, atsiskaitinetu kur ir ka veikia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2005 10 01, 23:38)
O jei negrįš, tai visą naktį neužmigsi. Galvosi, ar tik nemiega kur girtas patvory, o gal sumuštas. Aš saviškiui irgi taip pasakau, bet jei negrįžtų, jaudinčiaus.
Paskaitinėjau ir nutariau, kad maniškis nėra blogietis. Buvo vadžias atleidęs kai susilaukėm sūnaus, bet dabar viskas neblogai. Lai eina pas savo draugelius, tegu tik negrįžta keturiom. Žinoma norėčiau, kad kiauras dienas sėdėtų mano pašonėj, bet tai iš fantastikos srities.

kas juokingiausia..tai jis ir negrizo!!! schmoll.gif
ji DRAUGELIS paliko uz miesto, o pats namo!!! tai gerai, kad pernakvojo pas kitus draugus...
Atsakyti
QUOTE(zuikelis- @ 2005 10 02, 17:07)
kas juokingiausia..tai jis ir negrizo!!!  schmoll.gif
ji DRAUGELIS  paliko uz miesto, o pats namo!!! tai gerai, kad pernakvojo pas kitus draugus...

Kažkoks vaikų darželis. Tokio nebrandumo net neįsivaizdavau. Kiek metų tam "šeimos galvai"- ar tik ne 16 ? tik nesupyk... blush2.gif
Atsakyti
Vyro draugai... 7 metai bandymu su jais sutarti,susidraugauti, "pamokyti"... susitaikyti, suprasti, kodel jie o ne tu, o rezultatas - suirusi seima, nutrukes bendravimas...

Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 09 29, 17:03)
kam tokie kraštutinumai?  blink.gif ar vyras ne suaugęs žmogus, negali alaus su draugu išgert?  doh.gif dar draugystės pradžioj man vyras yra pasakęs "žmonos keičiasi, o draugai lieka". gal ne aksioma tai, bet tiesos yra. todėl geriau ultimatumų nekelti  mirksiukas.gif  tegu eina vyras su tuo draugeliu, o kitą vakarą tu su mergaitėm susibėk  gossip.gif

gerai -zmonos keiciasi, bet zmonu ir priziureti nereikia, nes jos suauge zmones ir gali pasidaryti ka nori. Bet jei prisidirbai vaiku, tai buk malonus ir atsakomybe prisiimk uz juos, o ne uzkrauk kitam ant peciu. Todel turi dvi iseitis:
1 pasiimti vaika/vaikus kartu
2 surasti, kas ta laika, kol tu su draugais esi prziues tavo vaika/vaikus
Atsakyti
Žinot, supratau, kad su vyro draugais reikia gerai sutarti, nes vaikinai labai pyksta kai negražiai šnekama apie jų draugus ax.gif
Atsakyti