Įkraunama...
Įkraunama...

Artimi vyro draugai

QUOTE(aida1 @ 2006 07 25, 12:26)
Tada problema tikrai rimta doh.gif palik jam vakarais vaiką pasaugoti, o jūs su vyru išeikit į filmą, į kavinę, savaitgaliais išvažiuokit iš namų. Ir gal rimtai pasikalbėk su vyru.

tongue.gif Juokas pro ašaras. Važiuojam kiekvieną savaitgali iš namų, o kur į kaimą, pas vyro tėvus, o ką vežamės o gi draugą, nes ten ir jo tėvioškė. O kas tada vakarais pas mus šašlą valgo, o gi draugas, ir jau kitai dienai planus kuruoja, ka veiksim rytoj ar po savaitės ką galim nuveit. Ir net nejaučia mano vyras, kad tas ką įsiūlo. PVZ. šį savaitgalį jis lyg su broliu, autobusu keliaus į Čekiją. Dar kiek laiko pasėdėjo ir jam šovė į galvą geniali mintis. Varom visi, su brolio mašina, kuras nekainuoja, brolis su mano vyru pasikeisdami vairuos. O jis, ką jis sėdės ir keliaus su visais patogumais atsipūtęs. Visada ieško sau naudos. Kad ir kambarį nori nuomuot 4 vietų, kad pigiau būtų. Sakau gal ir nieko grupinį pavarysim, vis atrakcija. Vėl likau nesuprasta.
Vaiką palikt, NE. Visų pirma vyras nepaliktų, ne dėl vaiko o dėl draugo. O aš niekad tokiam mulkiui savo brangenybės nepatikėčiau. Vėl Pvz. Paprašiau vyro uždaryt mašinos dureles, kad vaikas pirštų neprisispaustų, nes ištysai apie mašiną malėsi. Tai draugelis užsiputojo, kad muzika blogai girdėsis. Sakau aišku ne tavo vaikas be pirštų liks, tau dzin, o jis taip ne mano, man dzin. Tai taip ir noris iš kokio termoso vožt kakton. Pats dainuok sakau jei taip muzikos noris.
O su vyru bandžiau kalbėt, bet aš kalta , perdedu. O viską jis sugalvoja, o ne draugas.
Atsakyti
Ir draugelis kasdien pas jus ateina? doh.gif Pavaišinčiau aš jį ricina. O gal ir iš namų išeičiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aida1 @ 2006 07 25, 13:20)
Ir draugelis kasdien pas jus ateina?  doh.gif Pavaišinčiau aš jį ricina. O gal ir iš namų išeičiau  doh.gif

Ne kiekvieną dieną neatsivelka, čia jau atpratinau. Bet kai prilimpa tai kai vantos lapas prie š...
Jei kokią kelionę organizuojamės tai ir jam reikia, nes bus pigiau ir linksmiau.
Taip buvo ir su vandens parku Latvijoj. Išsidavėm kad žadam važiuot, tai ir jam reikia. Sakau mes norim pabūt dviese, erotika egzotika ir t.t. , O jis tai gerai varom chebroj bus linksmiau. Bet gerai žinau, kad už tų žodžių linksmiau jo galvelėj skambėjo pigiau. Taip niekur ir nevažiavom.
Kartą jis pa pjanke pats prisipažino, kad stengiasi kuo daugiau išnaudot kitus savo naudai. Aš jam sakau jog pastebėjau,o jis spėjo teisintis, kad draugų tai neliečia. Bet manau jei išnaudoji kitus, tai laikui bėgant tai tampa įpročiu. Anksčiau jis toks nebuvo, tai ir pykčių nebuvo. Bet pasikeitė žmogėnas. Ir svarbiausiai jis taip moka pakišt mintį jog maniškis ir užsikabliuoja.
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2006 07 25, 14:11)
tongue.gif Juokas pro ašaras.

Po tavo aprasymo, as daugiau vyro draugais nebesiskusiu smile.gif
Gal pabandyk su drauge susitart, kad ji kuri laika vis pas tave pasitrintu. Ir dar kad paerzintu ta drauga, gal praeis jam noras taip daznai pas jus uzsukti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Princese @ 2006 07 25, 13:32)
Po tavo aprasymo, as daugiau vyro draugais nebesiskusiu  smile.gif
Gal pabandyk su drauge susitart, kad ji kuri laika vis pas tave pasitrintu. Ir dar kad paerzintu ta drauga, gal praeis jam noras taip daznai pas jus uzsukti.  g.gif

Nu žinok nežinau ar jis apsimeta, kad nesupranta tokių visokių lazdavojimų, ar tikrai durnas yra ir jam nedaeina. Bet jau ir draugė lazdavojo, jau ir aš siūliau per viduriuką prigult, o jis lyg negirdi.
Atsakyti
Nu jo, būna tokių nelaimių verysad.gif
Aš labai pykdavau ant savo ex., nes jis visuomet rasdavo laiko su draugeliais palakiot, kol aš namie kantriai jo laukdavau doh.gif
Bet šitas atvejis tai visai ypatingas doh.gif , nu bet ne unikalus tai tikrai. Lygiai taip pat mano tėvas yra priklausomas nuo savo jaunesniojo brolio verysad.gif Užknisa, aišku, kad savo šeimą tėvas myli mažiau nei brolį ir visokie konfliktai dėl to kyla, bet mūsų atveju, tai jau neišsprendžiama, jau apie 30 metų tokia padėtis ir taip jau bus.
Jūsų atveju tai reikėtų kažkaip vyrą iš tos priklausomybės vaduot. Tiesiai šviesiai tą perėjūną išvyt iš namų ir viskas. Nu negi savo šeimos laimę galima dėl jo aukot ? o kentėt jį tai iš viso beprotybė doh.gif
Atsakyti
Tai gi nežinau kaip man elgtis, nes kantrybė visai senka. O santykiai visada pablogėja, tam ožiui pasirodžius.
O dar vienas bajeriukas, nutikęs prieš du metus. Vos su mėnesiniu vaikeliu vyras mane paliko ir savaitei išdūmė su draugeliu ir jo broliu pakeliaut po Europą. Neprieštaravau, nes nepaliksiu juk krūtim maitinamo tokio mažo vaiko. O ir vyras galvoju atsipūs. Tuo labiau man mašina paliko, tai galėjau ir aš nesėdėt namie. Bet važiavimo idėja buvo draugelio.
O kai aš noriu 4 dienom dabar važiuot į Šventąją tai negalima. O juk ne viena, su vaiku važiuočiau. Juk dėl mažučio prie jūros noriu, na ir pati atsipūsčiau nuo kasdienybės. Negalima. Tai sakau jei jis važiuotų, tai tada gal ir tu su mumis varytum. Gal kitaip jau negalima? Ir vėl susiėdėm. Na o savaitgalis ir vėl nuostabus, mūsų šeima: du vyrai ir aš su vaiku verysad.gif
Atsakyti
O kodėl tavęs į Šventąją neleidžia? Pavydi? tegul ir jis tada važiuoja. Ar mašina bus reikalinga jam su draugeliu? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aida1 @ 2006 07 25, 14:25)
O kodėl tavęs į Šventąją neleidžia? Pavydi? tegul ir jis tada važiuoja. Ar mašina bus reikalinga jam su draugeliu?  doh.gif

Va tai kad kas atsakytų kodėl neleidžia. Nes važiuočiau tai su traukiniu. Gal pavydi. Nežinau. Tipo nori tai važiuok jau viena be vaiko, tarytum važiuoju nuotykių ieškot. Arba jei važiuosi į Šventąją tai į kitą kelionę nevažiuosi ir į vestuves neisim (nusimato pusbroliuko vestuvės). Ir t.t.. Sakau, pas mus būna ramu kol nepasirodo "meilužis". O tada dėl smulkmenų riejamės. Kaip kokioj jūroj pasirodo vėjas sukelia bangas, sudrumsčia vandenį, praeina kiek laiko viskas nusistovi ir vėl viskas ok.. Ir vėl vėjas ir vėl....
Atsakyti
Tada važiuok prie jūros su "meilužiu" ax.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif geras pasiūlymas, tik reik daugiau maišelių pasiimt, nes vemsiuuuu.
Atsakyti
Nu ir beda cia turi... doh.gif O pamegink uzsakyt koki romantiska savaitgali sau su vyru kad ir Druskininkuos pvz.,gal tada jis pamatys, kad visai gerai kartais ir dviese pasibūt biggrin.gif
Atsakyti