Įkraunama...
Įkraunama...

Artimi vyro draugai

QUOTE(Shindila @ 2006 08 02, 22:06)
Pas mane panasi problema- visos temos neskaiciau bet kalba ejna ta linkme... Mes dar nesusituoke, bet jau jo draugas ( doh.gif  ) kaip antra jo merga (gal net suabejociau kas antra), visur is paskos- realiai- jokios galimybes pabuti dviese (nebent jis isvaziuoja i kita miesta dirbti, bet ir as isvaziuoju i kita- mokytis, todel visi ir susitinkame savaitgaliais), kadangi negyvename kartu- tai pabuti dviese- nera sansu, nuo pat ryto iki pat vakaro- kartu, nebent pusvaladziui iseina pavalgyti (jei aisku is musus negauna). Dabar- kai visi atostogaujame- isvis tragedija  doh.gif  jokio privataus gyvenimo. jei nezinociau manojo poziurio i gejus- pamanyciau kad jie tokie- nuo ryto iki vakaro kartu. Draugelis- neturi nei mergos nei savo gyvenimo, nei kitu draugu... Tai mama juokiasi kad turiu du bernus- visada su dviem... Svarstau kas butu kai kartu pradetume gyventi  doh.gif  neig ir man reiks sedeti su vaiku ir  dviem vyrais? blink.gif

Na va radau kolegę drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
Šiandien jau skambina, planuoja savaitgalį doh.gif . Tipo varom į kaimą (žino kad mes kiekvienas išeigines ten važiuojam), žinoma ir jį reiktų pavežėti, nuo durų iki durų. Blyn, kad už tokius vežiojimus nors alaus kokio vyrui pastatytu atsidėkodamas, nei ačių nei sudie mad.gif . Kartais gryžtam į Vilnių kokią 9 vakaro ir turim trenktis per visą miestą, vežt jį namo, vietoj to kad aš tašes išsikraučiau, vaiką numaudičiau. Juk vaikas jau miego tokiu laiku pradeda norėt. Kai vyrui pasakiau nevešim, tai tas teisinosi prieš darugą, žmona neleidžia vežt. O pats pasakyt negali, kad tas autiku nuo mūsų parvažiuotu, juo lab tiesioginis yra kuris dažnai važinėja.
Na tai apie šį savaitgalį blush2.gif . Siūlė varyt į kaimą, kelionės palnus aptart. Viskas taip nekaltai atrodo. Bet būtų išsirutulioje taip: mes jį paimam, nuvežam, kepam šašlą, alus, ir žinoma didžioji dalis mūsų, kaip visada. Kai vyras pasakė kad einam į vestuves ir niekur nevažiuosim, tai matyt ne iškart patikėjo, nes girdėjau vyrą kelis kart kartojant, jog ne, nesigaus važiuot. Tada tam parūpo pas ką, kuo einam, kada laisvi būsim. Bet va mes begėdžiai tikriausiai jį pamiršom kartu pasikviest ai ai ai blush2.gif .
Prielipas mad.gif
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2006 08 03, 10:02)
Šiandien jau skambina, planuoja savaitgalį doh.gif . Tipo varom į kaimą (žino kad mes kiekvienas išeigines ten važiuojam), žinoma ir jį reiktų pavežėti, nuo durų iki durų. Blyn, kad už tokius vežiojimus nors alaus kokio vyrui pastatytu atsidėkodamas, nei ačių nei sudie mad.gif . Kartais gryžtam į Vilnių kokią 9 vakaro ir turim trenktis per visą miestą, vežt jį namo, vietoj to kad aš tašes išsikraučiau, vaiką numaudičiau. Juk vaikas jau miego tokiu laiku pradeda norėt. Kai vyrui pasakiau nevešim, tai tas teisinosi prieš darugą, žmona neleidžia vežt. O pats pasakyt negali, kad tas autiku nuo mūsų parvažiuotu, juo lab tiesioginis yra kuris dažnai važinėja.
Na tai apie šį savaitgalį blush2.gif . Siūlė varyt į kaimą, kelionės palnus aptart. Viskas taip nekaltai atrodo. Bet būtų išsirutulioje taip: mes jį paimam, nuvežam, kepam šašlą, alus, ir žinoma didžioji dalis mūsų, kaip visada. Kai vyras pasakė kad einam į vestuves ir niekur nevažiuosim, tai matyt ne iškart patikėjo, nes girdėjau vyrą kelis kart kartojant, jog ne, nesigaus važiuot. Tada tam parūpo pas ką, kuo einam, kada laisvi būsim. Bet va mes begėdžiai tikriausiai jį pamiršom kartu pasikviest ai ai ai blush2.gif .
Prielipas mad.gif

nu bet ar tu nesiruosi pakalbeti rimtai su juo? juk taip negyvensi amzinai,o atrodo kad teks su tokiu....bet ne tyliai sneketis,o taip kad apturetu geda...
neveltui jis neturi moters...matyt matosi kad kazkoks nenormalus blink.gif su tokiu jau juokaut nebereikia,nesusipras...imi uz kiausiu ir pasakai;arba dingsti is mano seimos arba uzmusiu doh.gif jau as tai isiusciau....
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2006 08 03, 10:11)
nu bet ar tu nesiruosi pakalbeti rimtai su juo? juk taip negyvensi amzinai,o atrodo kad teks su tokiu....bet ne tyliai sneketis,o taip kad apturetu geda...
neveltui jis neturi moters...matyt matosi kad kazkoks nenormalus blink.gif su tokiu jau juokaut nebereikia,nesusipras...imi uz kiausiu ir pasakai;arba dingsti is mano seimos arba uzmusiu doh.gif jau as tai isiusciau....

Matai, kol man dabar akyse labai nesipainioja tai aš ramiai reaguoju. Bet kai kartu važiuosim, tai nežinau doh.gif , kaip mes vienoj patalpoj 4 dienas pratempsim. Šiaip tai jis manęs vengia, nes mato mano reakcija. O ir aš su juo nebendrauju, tiesiog ignoruoju, nebent daveda tai išsakau jau tada viską, o jis ramiaką ijungęs sėdi. Jis tik su vyru bendrauja kai pas mus būna. Bet nors ir žino jog jo nemėgstu vis vien lenda.
Čia kažkas bresta, bet dar net nežinau kas ir kuo pasibaigs. Nes mano kantrybės taurė pamažu pildosi pildosi, kai išsilies ....
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2006 08 03, 11:02)
. Kartais gryžtam į Vilnių kokią 9 vakaro ir turim trenktis per visą miestą, vežt jį namo, vietoj to kad aš tašes išsikraučiau, vaiką numaudičiau. Juk vaikas jau miego tokiu laiku pradeda norėt. Kai vyrui pasakiau nevešim, tai tas teisinosi prieš darugą, žmona neleidžia vežt. O pats pasakyt negali, kad tas autiku nuo mūsų parvažiuotu, juo lab tiesioginis yra kuris dažnai važinėja.

nu cia tai jau atsiprasau
jam ne tok zmonos nuomone nerupi, bet dar ir vaikas maziau svarbus negu draugas, taip iseina.
o toki drauga tai reik uz vienos vietos pakabinti gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2006 08 03, 10:47)
nu cia tai jau atsiprasau
jam ne tok zmonos nuomone nerupi, bet dar ir vaikas maziau svarbus negu draugas, taip iseina.
o toki drauga tai reik uz vienos vietos pakabinti gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

tongue.gif Mielu noru pakabinčiau
Atsakyti
saunuole Tusiuk thumbup.gif
jei reiks pagalbos, skelbk forume, susirinks palaikymo komanda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2006 08 03, 11:28)
saunuole Tusiuk thumbup.gif
jei reiks pagalbos, skelbk forume, susirinks palaikymo komanda lotuliukas.gif

lotuliukas.gif butinai, o jei viena atliksiu šį darbą, pranešiu tongue.gif
Atsakyti
per daug gerai jam būtų, jei tu viena - labai neskausminga tada būtų lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(sipsenele 24 @ 2006 08 03, 15:09)
per daug gerai jam būtų, jei tu viena - labai neskausminga tada būtų lotuliukas.gif

lotuliukas.gif gal ir tavo teisybė thumbup.gif
Atsakyti
tą draugelį reiktų gerai pamokyti mirksiukas.gif
Atsakyti
vyras turejo labai viena gera draugeli nuo paauglystes.Anas viska nuo-iki zinojo apie musu draugyste,santuoka..ir t.t. Zinojo ir apie vyro tarnybini romana,ir net dengdavo vyra,pvz vyras negrizo namo nakvot,bet pasake kad nakvojo pas drauga,tas patvirtino...bet nesusiprotejo kad as po bemieges nakties pirmu reikalu is ryto puoliau skambint namo tam draugui...jo motina pasake jo ten nebuvo,nei draugo nei vyro.Po kazkiek laiko paaiskejo kad abu buvo pas vyro meiluze ir jos seseri,tipo pasidalino gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif kai nutruko vyro rysys su meiluze,su laiku ir draugas dingo....atsitolino... dingo is vyro akiracio ir issiskyre,arba vede jau nebe pirma karta drauguziai gun_bandana.gif nes daznai tokie sakydavo-is kur gali but tikras kad tavo zmona geriausia,jei kitos neparagausi (cia net prie manes). gun_bandana.gif
Atsakyti