Įkraunama...
Įkraunama...

aliejai plaukams

QUOTE(dilgelyt @ 2008 08 21, 14:59)
Pamirsau , o semenu alieju geriau pasildyti pries tepant ant plauku ir galvos odos,ar jis tas vienintelis kurio negalima kaitinti ? smile.gif

nereikia sildyti mirksiukas.gif
Atsakyti
zinokit merginos naturalius aliejus plaukams naudoju kazkur jau pora menesiu, pagerejimo nepastebejau schmoll.gif bet tikiu, kad plaukuciams tikrai geriau blush2.gif kai baigesi alyvuogiu aliejus nusipirkau semenu, tepiau tik ant galu, jau kazkur puse buteliuko sunaudojau, bet zinokit, gal ir nesamone pasakysiu, bet man atrodo, kad mano galiukai kuo tuoliau tuo sausesni darosi doh.gif ar gali sitaip but? kad nuo aliejaus sausetu galiukai? o gal cia kaltas sampunas, nes ppo aliejaus kaukiu juo galva isplaunu du kartus g.gif
Atsakyti
o man nei semenu aliejus nei alyvuogu, nesudrekina plauku, taip kaip noreciau... tai koki pasiulytumet kuris labiau drekintu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2008 08 21, 15:40)
o man nei semenu aliejus nei alyvuogu, nesudrekina plauku, taip kaip noreciau... tai koki pasiulytumet kuris labiau drekintu?  4u.gif

drekina makadamiju smile.gif as naudoju ir si ir migdolu,dar sausus aliejuku perbraukiu delnus isitrynus(lakme) aisku ir balzama naudoju(nivea brilliant color)rezultatas silkiniai ir glotnus plaukai,na bent jau man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2008 08 21, 15:55)
drekina makadamiju smile.gif as naudoju ir si ir migdolu,dar sausus aliejuku perbraukiu delnus isitrynus(lakme) aisku ir balzama naudoju(nivea brilliant color)rezultatas silkiniai ir glotnus plaukai,na bent jau man blush2.gif

o makadamiju spec parduotuvese yra ar bet kurios maisto parduotuvej? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2008 08 21, 16:55)

man taip pat padeda migdolu aliejus ax.gif
dar skaiciau, kad Monoi aliejus gerai ax.gif
Atsakyti
as pripratinau savo plaukus, kad juos plaunu ne kas 2 dienas, kaip budavo anksciau, o kas kokios 5-6. ilgis zemiau liemeneles sagteles. ir kiekviena karta kai plaunu, ko tik netepu: ir sveitikli plaukams, ir po to aliejukus, vienus itrinu i saknis, o kitus (jojoba oil, arba linu semenu, arba alyvuogiu) i saknis, palaikau, po to nuplaunu 2 kartus sampunu, po to dar dedu kauke, na ir rezultatai, aisku, kad thumbup.gif ir plaukai auga, ir blizga, ir galiukus abi mano kirpejos giria wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2008 08 21, 16:10)
o makadamiju spec parduotuvese yra ar bet kurios maisto parduotuvej?  4u.gif

rimi pirkau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2008 08 21, 17:49)
rimi pirkau 4u.gif

as dar Maximoj maciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2008 08 21, 15:40)
o man nei semenu aliejus nei alyvuogu, nesudrekina plauku, taip kaip noreciau... tai koki pasiulytumet kuris labiau drekintu?  4u.gif

Daryti kaukes siūlyčiau ax.gif :abai gerai aliejus su kiaušiniu, galima medaus įdėti, eterinių aliejų įpilt.
Atsakyti
Šiandien nusipirkau makadamijų aliejų, pažiūrėsim koks bus rezultatas thumbup.gif
Beje, o aliejų reikia tepti ant sausų ar ant drėgnų plaukų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 08 23, 14:50)
Šiandien nusipirkau makadamijų aliejų, pažiūrėsim koks bus rezultatas thumbup.gif
Beje, o aliejų reikia tepti ant sausų ar ant drėgnų plaukų? ax.gif

sausu mirksiukas.gif
Atsakyti