Įkraunama...
Įkraunama...

B grupės streptokokai. Kas tai?

Man irgi sis tyrimas nieko nekainavo, nes kaip sake gine, ji mane itraukusi i priklausanciu dideles rizikos grupei del pries tai buvusio ankstyvesnio gimdymo.Dare apie keturias dienas.Kiek zinau daro Zolyno gatveje, laboratorijoje.Tyrimo pasoprasiau pati, ir ji dare 36 savaite.
Atsakyti
QUOTE(bankininke @ 2008 02 14, 22:10)
Zolyno gatveje, laboratorijoje.Tyrimo pasoprasiau pati, ir ji dare 36 savaite.

kiek kainavo?
Atsakyti
Man gydytoja padare si tyrima 37 savaite, jos iniciatyva, dar nesuzinojau rezultatu, dariausi siauliu gimdymo namuose, sumokejau jai kaip visada uz vizita, nes lankausi privaciai, o del papildomos kainos nieko nesake.
Atsakyti
Anksciau tas tyrimas nebuvo skiriamas . Del to ir buvo mokamas.
Gerosios moters bakterijos mutuoja moteriai susirgus t.y. persalus. Skaitykite. Yra pasisakymu paaiskinimu apie tas bakterijas. as ne medike , negaleciau tiksliai susakyt
Atsakyti
QUOTE(solele @ 2007 06 27, 20:43)
Kai musu imunitetas nusilpsta, mutuoja bakterijos ir atsiranda Beta Streptokoko bakterijos.

Cia tai neteisybe tongue.gif. B grupes streptokoko bakterijos yra normalus organizmo gyventojai (gali gyvent makstyje ar zarnyne, ar net slapinimosi sistemoj g.gif ), jos nera kazkokios mutantes del imuniteto nusilpimo biggrin.gif. Mamyte nejaucia jokio blogumo, bet kudikeliui, einanciam per gimdymo takus, jos gali pakenkti.

Internete rasta atmintine moterims apie sia bakterija teigia, kad neveiksminga gert antibiotikus pries gimdyma, nes sios gali vel pasidauginti. "Gydoma" gimdymo metu i vena leidziant penicilina ar kt antibiotikus (jei penicilinas netinka).

Lietuviskai pateiktos informacijos internete labai mazai siuo klausimu verysad.gif, reik skaityt angliskai...
Dar ka supratau, tai imami bent du tepineliai, t.y. is maksties ir is isanges (ar kazkur netoli jos)...
O pavojinga tai tuomet, kai gimdai naturaliai ir jei vaisius nebeturi nuo infekciju sauganciu vandenu? Tuomet tos bakterijos gali patekt pas mazuli...
pataisykit, jei kur klystu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2008 03 09, 20:15)
Internete rasta atmintine moterims apie sia bakterija teigia, kad neveiksminga gert antibiotikus pries gimdyma, nes sios gali vel pasidauginti. "Gydoma" gimdymo metu i vena leidziant penicilina ar kt antibiotikus (jei penicilinas netinka).

Lietuviska info apie tai, kad netikslinga "musti" sia bakterija nestumo metu: http://www.sveikapra....lt/?faq.id.119 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solele @ 2008 02 15, 13:03)
Anksciau tas tyrimas nebuvo skiriamas . Del to ir buvo mokamas.
Gerosios moters bakterijos mutuoja moteriai susirgus t.y. persalus. Skaitykite. Yra pasisakymu paaiskinimu apie tas bakterijas. as ne medike , negaleciau tiksliai susakyt

ir dabar to tyrimo vis dar nera prie privalomu tyrimu nesciajai...
daktarai skundziasi, kad aletu buti itraukti i ta sarasa patvirtinta ministro, nes tyrimas svarbus ir vis tiek daugumai daromas, bet yra kaip yra, todel jis mokamas smile.gif
man ji dare kai man 34 sav. buvo...
ats dar nzn smile.gif o ir kiek mokejau nezinau smile.gif nes mokejau uz konsultacijas plius tai ir nezinau nei kiek mokejau smile.gif blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2008 03 09, 20:15)
Cia tai neteisybe tongue.gif. B grupes streptokoko bakterijos yra normalus organizmo gyventojai (gali gyvent makstyje ar zarnyne, ar net slapinimosi sistemoj  g.gif ), jos nera kazkokios mutantes del imuniteto nusilpimo  biggrin.gif. Mamyte nejaucia jokio blogumo, bet kudikeliui, einanciam per gimdymo takus, jos gali pakenkti.

Lietuviskai pateiktos informacijos internete labai mazai siuo klausimu  verysad.gif, reik skaityt angliskai...
Dar ka supratau, tai imami bent du tepineliai, t.y. is maksties ir is isanges (ar kazkur netoli jos)...
O pavojinga tai tuomet, kai gimdai naturaliai ir jei vaisius nebeturi nuo infekciju sauganciu vandenu? Tuomet tos bakterijos gali patekt pas mazuli...
pataisykit, jei kur klystu  4u.gif

man planuojamas cezaris, bet vis tiek dare ta tyrima, nes gydytoja sake, geriau zinoti... nes butent nubegus vadenims yra pavojus infekcijai....ir naturlaus gimdymo metu galima uzkresti leliuka tuo koku, todel leidziami antibiotikai gimdymo metu,m kad kudikis dar irgi spetu gauti antibiotiku doze budamas dar pilvelyje smile.gif ir taip isvengti tos bacilos smile.gif
Atsakyti
Aš apie šią "bacilą" sužinojau savaitę prieš gimdymą. klausiau savo gines del tyrimo, sake, kad tikrai nebūtinas, pas mane neras, be to brangus. bet dėl viso pasidariau. rezultatus sužinojau tik po gimdymo - buvau nešiotoją. bet tesaugo Dievas gydytoją, su kurią tariausi ir pas kurią gimdžiau. sakė, kadangi per beveik visą neštumą turėjau grybelį, ir kartą uždegimą, galėjo buti ir streptokokas. tai dėl viso suleido peniciliną per gimdymą. ir ji atspėjo. ačiū 4u.gif
jei suradote šią temą - nedvėjokite, pasidarykite tyrimą.
Sekmės
Atsakyti
QUOTE(Maniuta @ 2008 03 12, 13:35)
Aš apie šią "bacilą" sužinojau savaitę prieš gimdymą. klausiau savo gines del tyrimo, sake, kad tikrai nebūtinas, pas mane neras, be to brangus. bet dėl viso pasidariau. rezultatus sužinojau tik po gimdymo - buvau nešiotoją. bet tesaugo Dievas gydytoją, su kurią tariausi ir pas kurią gimdžiau. sakė, kadangi  per beveik visą neštumą turėjau grybelį, ir kartą uždegimą, galėjo buti ir streptokokas. tai dėl viso suleido peniciliną per gimdymą. ir ji atspėjo. ačiū 4u.gif
jei suradote šią temą - nedvėjokite, pasidarykite tyrimą.
Sekmės

Mane labai stebina ir siutina "gydytojai su Dievo sugebejimais" gun_smilie.gif

Pasikartosiu. Man dare cezari. Vaikas apsikrete.
Atsakyti
Man paskyrė šį tyrimą 37 sav., nes kai pirmą lelių gimdžiau buvo žali vaisiaus vandenys, tai sakė reikia apsidrausti ir pasidaryti tą tyrimą, taigi kitą sav. keliausiu jo atlikti.
Atsakyti
Mums jau gimdymas ant nosies, o gydytoja apie sita tyrima ne neuzsimine... doh.gif Pirmadieni lankysiuos pas ja, tikiuosi nebus per velu (bus 38 sav.) pasidaryti sita tyrima. Pikta kazkaip kad taip... verysad.gif
Atsakyti
labas mergytės o koks darbo laikas visuomenines sveikatos centro kaune? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti