Įkraunama...
Įkraunama...

B grupės streptokokai. Kas tai?

QUOTE(kroska19 @ 2008 05 02, 19:20)
-

jei liko 3 savaitėlės, tai tikrai spėsite smile.gif darbo laikas 9-18 val., aš kaip tik važiavau 8 val., tai teko už durų pasėdėti blink.gif padaro per tris darbo dienas (72 val.)

labai labai dekui, net ramiau pasidare 4u.gif
Atsakyti
Gal kas gali suteikt informacija ar galima sita tyrima pasidaryt Kaune, Dainavos poliklinikoj ar is ten siuncia kitur? Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nieliuke @ 2008 05 16, 16:52)
Gal kas gali suteikt informacija ar galima sita tyrima pasidaryt Kaune, Dainavos poliklinikoj ar is ten siuncia kitur? Is anksto aciu 4u.gif

na man jau ji dare, todel galiu papasakot visa info:
visu pirma, tai poliklinikose jo nedaro, gydytoja turi israsyti siuntima, ji atlieka visuomenes sveikatos centre, jis yra ausros/putvinskio gatviu sankirtoj.
darbo laikas I-IV 9-18 V 9-16 (pietus 13-14.30)
tyrimas kainuoja 15,80 Lt, tam paciam pastate yra kasa, susimoki, ateini su kvituku ir padaro, atsakymai po kokiu 3 dienu, reikia su tuo kvituku atvaziuot, telefonu info neteikia
Atsakyti
Noriu pataisyti baggyra55 -aušros/K.Petrausko g.
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2008 05 19, 13:47)
Noriu pataisyti baggyra55 -aušros/K.Petrausko g.

aha,tikrai, atsiprasau uz klaida blush2.gif
Atsakyti
niu ir brudas tas b -kokas g.gif
Atsakyti
O Mazylio GN daro ta tyrimuka?Ar siuncia kur?
Atsakyti
Na tai Vilniuj kainos lyginant su Kaunu kosmines smile.gif, laboratorijoj Karoliniskese Povilaicio 18, 55 lt kainuoja, o kitur skambinau tai 1,5 men i prieki eile bet kaina turbut panasi blink.gif
Atsakyti
Dariau VGN, tai kainavo 8,70 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė* @ 2008 05 20, 18:37)
O Mazylio GN daro ta tyrimuka?Ar siuncia kur?

Iš Mažylio GN irgi siunčia jį pasidaryti į tą patį Visuomenės Sveikatos centrą (Aušros/Petrausko g.), kurį čia jau anksčiau minėjo.
Atsakyti
Pas mane užaugo bakterija ta (kai ėmė pasėlį), bet nepaklausiau daktarės ar tai tas kokas unsure.gif nes aš labai skubėjau blush2.gif ji man išrašė Macmiror žvakučių, bet man taip atrodo kad išskyros pas mane vistiek yra tokios kaip gelsvos, ar tai reiškia kad man tos žvakutės nepadeda? g.gif aš jaučiu kad tai tas steptokokas verysad.gif nes vieną kartą buvo pasirodžiusios tokios kaip žalsvos išskyros verysad.gif bet antibiotikų kolkas neskyrė, sakė kad man labiausiai pagal tą bakteriją tinka šios žvakutės g.gif mums dabar 23 savaitės, rašot kad gydyti neveiksminga jį nėštumo metu, tai negi palikti ir nieko nedaryti sad.gif
reikės pas daktarę viską išsiklausinėti blush2.gif
o gal žinot dabar ar tas kokas gali pakenkti vaikučiui? jei taip, tai kokios pasekmės ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2008 05 23, 14:57)
Pas mane užaugo bakterija ta (kai ėmė pasėlį), bet nepaklausiau daktarės ar tai tas kokas  unsure.gif nes aš labai skubėjau  blush2.gif  ji man išrašė Macmiror žvakučių, bet man taip atrodo kad išskyros pas mane vistiek yra tokios kaip gelsvos, ar tai reiškia kad man tos žvakutės nepadeda?  g.gif aš jaučiu kad tai tas steptokokas  verysad.gif  nes vieną kartą buvo pasirodžiusios tokios kaip žalsvos išskyros  verysad.gif bet antibiotikų kolkas neskyrė, sakė kad man labiausiai pagal tą bakteriją tinka šios žvakutės  g.gif mums dabar 23 savaitės, rašot kad gydyti neveiksminga jį nėštumo metu, tai negi palikti ir nieko nedaryti sad.gif
reikės pas daktarę viską išsiklausinėti  blush2.gif
o gal žinot dabar ar tas kokas gali pakenkti vaikučiui? jei taip, tai kokios pasekmės ?  unsure.gif

Macmiror, jei neklystu, yra nuo grybelio. Ir sie vaistukai yra gelsvi. mirksiukas.gif
Nesigasdink be reikalo nusistatinedama is akies grybus ir bakterijas, pasikonsultuok su gydytoja. mirksiukas.gif
Atsakyti