Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nepasiklysti kosmetinių šepetėlių pasaulyje

sveikos, norejau pasiklausti kaip jus manote kokius pagrindinius spetelius reiktu isigyti mineralinei kosmetikai naudoti, pagrinde veido odai ir akims. Kokie jusu nuomone butu patys pagrindiniai?
Atsakyti
Man mineralinei pakanka kabuki, tada minkšto šepetėlio visokiems bronzantams, skaistalams ir pan., ir maskavimo šepetėlio smile.gif čia veidui, o akims turiu vieną, nes retai naudoju šešėlius ir nemoku keliom spalvom iškart dažytis smile.gif
Atsakyti
MAC 187 kiekviena kart po naudojimo reik plaut?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 01 21, 22:26)
MAC 187 kiekviena kart po naudojimo reik plaut?

Man irgi idomu...
Nors siaip as kiekvienakart neplaunu blush2.gif
Bet gal reiketu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(nikeo @ 2009 01 22, 11:10)
Man irgi idomu...
Nors siaip as kiekvienakart neplaunu  blush2.gif
Bet gal reiketu...  g.gif

as bandziau neplaut bet kad sekanti karta sereliai buna sulipe ir ruozais tepa veida
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 01 22, 10:19)
as bandziau neplaut bet kad sekanti karta sereliai buna sulipe ir ruozais tepa veida

Blogai isplovei sepeteli.
Atsakyti
aš irgi neplaunu kaskart, nors dbr vėl pradėjau. Man rodos, kad su švariu lygiau išsitepa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 01 22, 11:52)
Blogai isplovei sepeteli.

na tai ir sako, kad neplovė ax.gif
Atsakyti
O man isvis su sepeteliu nelygiai issytepa,tai nezinau ar sepetelis prastas ar as nemoku juo naudotis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florena @ 2009 01 22, 15:49)
O man isvis su sepeteliu nelygiai issytepa,tai nezinau ar sepetelis prastas ar as nemoku juo naudotis? g.gif

O koks sepetelis pas tave?
Atsakyti
QUOTE(nikeo @ 2009 01 22, 17:00)
O koks sepetelis pas tave?

Everyday minerals
Atsakyti
QUOTE(Florena @ 2009 01 22, 17:10)
Everyday minerals

Nezinau kaip del taviskio, bet maniskis MAC 187 neapsakomai fantastiskai geras wub.gif . Manau visos, kurios ji turi ir naudoja, gali ta pati pasakyt smile.gif
Atsakyti