Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nepasiklysti kosmetinių šepetėlių pasaulyje

QUOTE(nikeo @ 2009 01 22, 17:25)
Nezinau kaip del taviskio, bet maniskis MAC 187 neapsakomai fantastiskai geras  wub.gif . Manau visos, kurios ji turi ir naudoja, gali ta pati pasakyt smile.gif

kolkas to pasakyti negaliu , nu nesuprantu ar as nemoku ar pudra bloga bet ziurejau filmuka youtube ir lyg taip pat darau bet man kazkaip ruozeliais gaunasi ir maskuoja prastai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 01 22, 17:32)
kolkas to pasakyti negaliu , nu nesuprantu ar as nemoku ar pudra bloga bet ziurejau filmuka youtube ir lyg taip pat darau bet man kazkaip ruozeliais gaunasi ir maskuoja prastai  doh.gif

As irgi filmuka ziurejau lotuliukas.gif
Pabandyk su kita pudra, jei yra galimybe. Gal tikrai pudra...
Siaip su sepeteliu plonai pasidengia oda, as po to dar papildomai koki spuogeli su pirstukais pamaskuoju jei reikia.
Bet ruozeliais, tai tikrai nesigauna schmoll.gif
Gal per mazai krempudros paimi g.gif ...
Atsakyti
as savo mac 187 ir 190 kasdien tikrai neplaunu, nors naudoju kiekviena diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 14, 13:39)
man irgi idomu del seseliu sepeteliu  rolleyes.gif  pvz kiek ir kokiu reiktu turet pradedanciajai (tokiai kaip as) akiu dazytojai?  biggrin.gif  kokie pozymiai kad sepetelis geras ar nelabai (ta prasme man ne firma svarbu, o sepetelio siurkstumas koks turi but ir pan., nes gi buna ir svelnus ir siurkstesni.. dar ir dydis ir svarbu tikriausiai?, seseliams tikriausiai geriausia butu pirkt naturaliu seriu sepetelius?)?

va pudrai ir skaistalams tai atsirinkau kas man tinka ir patinka, o kaip su seseliu sepeteliais, tai man tamsus miskas kol kas  doh.gif  o labai noriu ismokt akis graziai pasidazyt..
esu turejus sepeteliu rinkinuka is TBS (tuos mini), tai nepatiko ir atidaviau.. nes man kazkaip neryskiai tepe seselius ir per mazi buvo  g.gif

Jei nadojate sausus šešėlius, geriausi yra natūralių šerelių, o jei naudojate šlapius/kreminius šešėlius, tada patartina sintetinių šerelių, nes natūralūs tik sugers šešėlius į šerelius ir neužtepsite taip gerai, kaip su sintetiniu.

Dėl šiurkštumo: oda aplink akis yra labai jautri, todėl geriausi šešėlių šepetėliai yra kuo švelnesni, kad netampytų odos.

Labai faini yra www.jglamour.lt šepetėliai, pradedančiajai manau galima būtų pradėti nuo šitų formų ir dydžių:

Apvalus Suliejantis Šešėlių Šepetėlis #H201
Viso Voko Šepetėlis #H203
Suliejantis Mažas Šešėlių Šepetėlis #H208
Mini Šešėlių Šepetėlis #H209
Įžambus Akių Kontūro Šepetėlis #H211

Nelabai žinau, kaip įdėti nuotrauką, bet pabandysiu čia žemiau įdėti šepetėlį #H201, nepykit jei nepavyko..
user posted image
Atsakyti
Tik ka isbandziau Dior Eyeliner sepeteli. Niu geriu geris. Tai ko man ir reikejo. Linija plona bet riski. sereliai minksti bet tvirti. Labai potogus. Tikrai patenkinta. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 01 23, 19:42)
Tik ka isbandziau Dior Eyeliner sepeteli. Niu geriu geris. Tai ko man ir reikejo. Linija plona bet riski. sereliai minksti bet tvirti. Labai potogus. Tikrai patenkinta. bigsmile.gif

is kur ji pirkai? prisipirkau kreminius/gelinius pravedimus, tai mastau apie koki sepeteli, nes tas, kuris yra prie pravedimu - man nelabai patinka, storas kazkoks g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 01 23, 19:59)
is kur ji pirkai? prisipirkau kreminius/gelinius pravedimus, tai mastau apie koki sepeteli, nes tas, kuris yra prie pravedimu - man nelabai patinka, storas kazkoks g.gif

Seip jis is Kristianos.
Atsakyti
Sveikos,
turiu klausimą MAC šepetėlių turėtojoms ir naudotojoms smile.gif
Turiu MAC 275 ir esu juo labai patenkinta. Nepaprastai gerai ir nepriekaištingai užtepa šešėlius ant voko. O gal čia mano šešėliai geri blush2.gif Tai va, naudojį jį išoriniam voko kampui. Ir noriu tokio paties minkštumo, sudėties ir pan., tik mažesnio, kad galėčiau padengt vidinę voko pusę. Koks iš MAC tai galėtų būti?
Labai lauksiu pasisakymų 4u.gif
Atsakyti
Ir ką manote apie šepetėlius iš www.jglamuor.lt?
Gal kuri bandėte?
Atsakyti
QUOTE(Swallowtail @ 2009 01 25, 16:21)
Sveikos,
turiu klausimą MAC šepetėlių turėtojoms ir naudotojoms smile.gif
Turiu MAC 275 ir esu juo labai patenkinta. Nepaprastai gerai ir nepriekaištingai užtepa šešėlius ant voko.

o as nesusidraugavau su 275 g.gif turiu standarta ir kazkaip man jo neprireikia, nzn kam butent jo reikia, kokiai akies dazymo stadijai biggrin.gif uztat labai myliu 239 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 01 23, 19:59)

Bobbi Brown lineris labai fainas - plona linija piesia, sereliai svelnus, standus ir elastingi thumbup.gif as ji naudoju su sausais seseliais

user posted image

O kreminiams pravedimams maciau rekomenduoja sita, ultrafine eye liner, jis siauresnis uz pirmaji, sito dar nebandziau blush2.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(charisma212 @ 2009 01 25, 16:48)
o as nesusidraugavau su 275 g.gif turiu standarta ir kazkaip man jo neprireikia, nzn kam butent jo reikia, kokiai akies dazymo stadijai biggrin.gif uztat labai myliu 239 wub.gif

o man visai patiko 275 bigsmile.gif jis labai patogus isoriniam kampuciui ir voko raukslei paryskinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2009 01 26, 13:48)
o man visai patiko 275 bigsmile.gif jis labai patogus isoriniam kampuciui ir voko raukslei paryskinti thumbup.gif

tai jau spejai isbandyt? bigsmile.gif super, kad patiko thumbup.gif as noriu pravedimam tokio plonycio, kai siulo plonumo linija nupiestu, o BB man atrodo tokie jau storesnem linijom g.gif
Atsakyti