Tai tas pats yra ir su express kasom... kartais kasininkes pranesa kientui, kad negalima daugiau nei 7 prekes, kartais pratyli. Taigi iseina, kad express kasoj galima ilgiau prastovet nei paprastoj .
Gal ne visiškai į temą, bet apie Maximą (tinkamesnės temos neradau).
Vakar Viniaus Mindaugo Maximoje nusipirkau ryžių su įdaru - kandim..... Aišku, atgal priėmė be kalbų, bet vis tiek! Kruopos voratinklyje tai kažkas!
Perkant, atidžiai peržiūrėkite visak kruopas, cukrų ir t.t.
O dėl kasų tai visaip būna - kartais, jei prie bendrų kasų eilė, o prie express - ne, tai aš tiesiog gražiai paklausiu, ar man nepaskaičiuotų
Niekad dar neatsisakė
Kažkada ir mano karalaitę už vaiką priėmė
)))) , nors ir didelė
Vakar Viniaus Mindaugo Maximoje nusipirkau ryžių su įdaru - kandim..... Aišku, atgal priėmė be kalbų, bet vis tiek! Kruopos voratinklyje tai kažkas!
Perkant, atidžiai peržiūrėkite visak kruopas, cukrų ir t.t.
O dėl kasų tai visaip būna - kartais, jei prie bendrų kasų eilė, o prie express - ne, tai aš tiesiog gražiai paklausiu, ar man nepaskaičiuotų

QUOTE(amliv99 @ 2008 10 27, 20:23)
manau, kad labai daug priklauso nuo pardavejos, jei dirba kokia vista, tai dzin ar tu nescia ar su vaiku, stovesi ir lauksi savo eiles, na o va jei kokia rimta moteriske dirba, tai net tik liepia pereiti i prieki, bet ir kitiems stovintiems pasako, kad cia kasa skirta nesciosioms ir su vaikais
Reiktu buti naglesnei ir verztis i prieki
Reiktu buti naglesnei ir verztis i prieki

Laukt tikrai nereikia,tiesiog eini prie spec. kasos ir atsistoji pries visus kas be vaiku ar ne

Na musu maximoj (ukmerges g) tai net mane su penkiamete kviecia be eiles kasininke praeit ,bet pastovim ,atsisakau jau tos privilegijos . O jau kai susilaukiu zvilgsniu atsisukusiu moteriskiu tai ...

As Radviliskio maksimoj pasiziuredavau vis kur ta spec. kasa, bet pazymeta nera kad butent nestukems ar su mazais vaikais, tai atstovedavau eile, db kaip suprantu perskaicius pasisakymus, ta kasa yra express. Meginsiu stot i ja dabar dazniau

QUOTE(ilja @ 2008 11 07, 23:12)
Šiaip manau viskas turi būti proto ribose, visai "neskaniai" atrodo, kai į tokią kasą lenda su penkiamečiu ir rėkia, kad jam nėra trijų 

o pvz maniškei dar nėra trijų , bet atrodo ūgiu kaip kokia 4,5 metų panelytė

musu Vilniaus akropolyje ar kitoje maksimoje, nera jokio skitumo at spec tai butu kasa ar eiline. Visus aptarnauja vienodai. Na gal BIge dar atsizvelgia
Bet vat demesio sulaukem budami klaipedos akropolyje, stodami i eile prie kasu, viena kasininke pasake, kad jums reikia stoti prie kitos kasos , zymincioms, butent tokioms nestukems, tevams su maz vaikuciais. Gali buti, kad daug kas priklauso nuo kasininkes. pati maciau, kaip ji neaptarnavo zmoniu be vaiku. Nors zmoniu buvo labai daug. Tuomet nustebom, tokia maximos privilegija.
Bet vat demesio sulaukem budami klaipedos akropolyje, stodami i eile prie kasu, viena kasininke pasake, kad jums reikia stoti prie kitos kasos , zymincioms, butent tokioms nestukems, tevams su maz vaikuciais. Gali buti, kad daug kas priklauso nuo kasininkes. pati maciau, kaip ji neaptarnavo zmoniu be vaiku. Nors zmoniu buvo labai daug. Tuomet nustebom, tokia maximos privilegija.
Ne apie Maximą, bet apie
ir mamyčių kasas pasisakysiu
Labai šauniai Rimi nors ir nusikopijavo nuo Maximos, bet išvystė daug geriau tokias kasas
Visų pirma padarė 2 viena šalia kitos kasas, nuėmė barikadas per vidurį, tad tikrai lengvai galima aplenkti visus vežimuotus
O ir kasininkės savo darbą atlieka
Viena kasininkė pasakė, kad išvis negali aptarnauti kitų, jei nors viena moters su vaiku stovi, bet jeigu ji ir nenori be eilės eiti
Sako, kol eilėj bus nors vienas vaikas, nieko kito aš neaptarnausiu
Ir man visai da lampočki ką galvoja susiraukusios tetulės
Nesiruošiu kaitinti savo vaiko stovėdama eilėje.

Ir man visai da lampočki ką galvoja susiraukusios tetulės

jau su tom kasom
kol pilvo nesimate,tai stovedavau prie kitu kasu,o kai pilvuzas pradejo matytis,tai naglai eidavau i prieki su pirkiniu krepsu,nes pardavejos nematydavo arba nenoredavo matyt,kad as
eiles budavo dideles daug zmoniu ,bet neburbdavo.nu budavo viena kita sena bobele pasiburnodavo,kad be eiles ir t.t.. o vyrai,tai niekad,dar net krepsi pora vyruku padejo uzdet ant prekystalio

Buvom šiandien Maximoj,prieš mus prie vaikų kasos tik 2 žmonės stovėjo,prie kitų kasų daugiau.Viena mergina tuoj susiskubino užleist,o vyrukas kur pirmas buvo piktai pažiūrėjo,bet kasininkė propagandą pavarė.Nu nejauku man,nežinau...Tik 2 žmonės,vaikas mano gan ramus.Suprantu,kai eilėj kokie 6 ar 10,bet dabar...Geriau užleist,negu kad paskui keikia.O ta mergaitė kur prieš mus stovėjo,gal kokių 25 metų,bet sako:''Pasinaudokit tuo,kas priklauso...''.Aiškiai savų dar neturi,bet tokia supratinga,gėda net,kad užlindau prieš ją.
as skaitau siaip geras dalykas tos kasos, bet priklauso nuo kasininkes, nes yra tokiu kad nesureguos kad stovi su vaiku ar
, o kita neaptarnauja kitu zmoniu. bet as stebiuos zmonemis kad visi piktai sureguoja ir dar apdes ir kasininke ir tave