Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos, skirtos apsipirkti su vaikais

QUOTE(laizanika @ 2008 09 30, 22:22)
Nepasiseke  doh.gif
O Klaipedoje Akropolio Maximoj tos kasos visada buna tuscios, juose aptarnauja tik besilaukiancias ir iki tevelius su iki 3 metuku vaikais. Jeigu kas ateina i ta kasa - sako atsiprasau ir neaptarnauja net jeigu ji tuscia  thumbup.gif  Visoje Maximoje 2 kasos tokios, viena visada dirba ir visuomet ja naudojuosi  thumbup.gif Taciau kitose Maximose visada naglumu spraudziuosi i prieky ir man dzin kas ka sneka  ax.gif Taciau kad patys uzleistu - 1 kartas is 1000 gal ir buvo  unsure.gif

Jo Klp Akropolio Maximoj visada be problemu - liuks thumbup.gif
O vakar mane NE SPEC.KASOJ visi (!) praleido, o buvo viena moteriske ir 5 ar 6 vyrai, o as su vezimu ir kaip tik mano pupsas verkt pradejo doh.gif Tai sako visi: eikit eikit greiciau. Va cia tai buvau maloniai nustebusi rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Maluna,2008 09 24, 14:43]
[quote=mano_svajone,2008 09 23, 10:10]
Tikrai ne viena karta isitikinau oi naglu r\yra pensininku, oi yra. Ypac antradieniais ju daug, kai prasideda naujos akcijos.Stengiuosi ta diena nekelt kojos i maxima, nesistumdyt su visai doh.gif s
[/quote]

Jo, dar i pasta galima uzsukti pensiju mokejimo dienomis lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Na ir as issakysiu savo nuomone siuo klausimu.
Kai buvau nescia sios kasos tik nervavo ir daznai vos neapsivergdavau kai atsisdodavau i sias kasas, nes pirma niekas manes nepraleisdavo ir tekdavo stoveti iki pat galo antra pati kasininke nepasaukdavo pereiti i prieki ir trecia budavo skaudu matyti kai tevelius su vaikais praleidzia o mane nestuke.gif palieka stoveti doh.gif Sutinku gal ne visada ir matydavosi tas pulvukas, nes nestovedavau jo atkisusi. Na bet dabar kai turiu kleckuti tai siose kasose visada esu praleidiziama arba pasaukiama kasininkes pereiti i prieki thumbup.gif
Atsakyti
kane molo maksimoj niekada niekas nepraleidžia ir kasininkė niekada neliepia praleisti tėvelių su vaikučiais, ir dar kai brauniesi naglai be eilės su vaiku tai kasininkė labai jau būna nepatenkinta.
kai pasakai kad čia juk kasa tėveliams su vaikučiais ir besilaukiančioms mamoms tai sako: o ką aš galiu padaryti kad žmonės neužleidžia, o aš jai ir sakau; tai jūs turit liepti žmonėmas kad jie užleistų jei patys nesusipranta
o paskutiniu metu išvis nematau kad ta kasa dirbtų, kai nueinu ar ryte ar vakare niekad nebedirba
Atsakyti
as tai anksciau laukdavau jei eile mazesne tai kasisinke pakviesdavo o jei didele tai tekdavo laukti ir niekas nesiteike praleisti doh.gif bet paskui is kitos mamytes ismokau kad reikia naglai visu atsiprasyti ir eiti i prieki thumbup.gif tai dabar visada taip ir darau, dar kolkas niekas neburbuliavo, siandien sake MB kad kazkokie jauni bachuriukai klause kur as cia einu bet greitai ir uztilo thumbup.gif
seip tai manau kad tos kasos turetu aptarnauti ir nenestukes arba be vaiku bet tie jau turi praleisti, nes reikia ir kitus suprasti jei ta kasa tuscia o kitose daug zmoniu tai negi gaila aptarnauti blush2.gif
Atsakyti
VLn Mindaugo Maximoje buvo taip- kad netgi jei kasininkė neturi darbo- t.y. nėra pirkėjų su vaikučiais, vistiek neaptarnaudavo jokių diedukų ir vyrų, ar pirkėjų be vaikų. Taip liuks būdavo. Deja-atrodo valdžia visgi liepė kasininkėms dirbti..nes paskutini kartą kai buvau teko grūstis pro pencininkus ir kelias merginas, kurios paskui perbėgo prie kitos kasos.
O Akropolio vaikų kasoje- tai niekada nestojame- nes ten dar ilgiau užtrunki, negu paprastoje. Daug tėvelių su vaikučiais būna.

Šiaip maximoje vaikų kasų darbas gal kiek geriau organizuojamas nei RIMI, bet irgi būna visokių nervų "patampymų" . Tvarka joje Labai priklauso nuo kasininkės.
Atsakyti
aš tai naglai einu. su šypsena paprašau praleisti. tik primom dienom vyras apsimetė negirdintis, tai kažką jam užmečiau, kad išraudo.
RIMI pas mus mažytė, ten nėra jokių spec kasų, tik parašyta, kad aptarauja be eilės. na tai jeikeli žmonės, tai nieko, pastoviu, jei (kaip kad dažniausiai būna) viena kasa dirbanti ir pilna žmonių, naglai braunuos.
ne mano bėdos, jeikas nesupranta lietuviškai ax.gif

beje į ekspress kasas taip pat sėkmingai einu be vaiko. jei turiu prekių mažiau nei 7ias ir priekyje matau su pilnais vežimais, aplenkiu juos tongue.gif primindama kokia čia kasa.

mano principas toks: reikia paisyti taisyklių, o tiems, kas jų nepaiso ir tau skersai kelią stoja - priminti..

QUOTE(jurgencija @ 2008 10 01, 17:15)
Tik po kurio laiko viena iš jų sako (nepiktai) - galėjom ir nepraleisti - mūsų amžiuje mes jau irgi suvaikėjusios lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Dar pasirodo kartais ir pajuokaut sugeba thumbup.gif  Neliko ką ir sakyt - pritariau jai... biggrin.gif

maladiec babulia thumbup.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
4u.gif Aš irgi žinokit naglai einu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nes tikrai niekas nesiteikia praleisti, užleisti ir pan. schmoll.gif
Kiekvienas savęs žiūri - na tai kodėl mes jei jau turim tą privilegiją, turėtumėm ja nesinaudoti? lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasicka* @ 2008 10 17, 13:44)
4u.gif Aš irgi žinokit naglai einu...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nes tikrai niekas nesiteikia praleisti, užleisti ir pan. schmoll.gif 
Kiekvienas savęs žiūri - na tai kodėl mes jei jau turim tą privilegiją, turėtumėm ja nesinaudoti?  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

thumbup.gif
Atsakyti
kazkaip man visada be problemu.
ir nescia praleisdavo, ir autike pasodindavo, nors man visai ir nesunku budavo.
ir dabar visi praleidzia.
ir pasikviecia. gal del to kad mano vaikas nuolat piktas pardese ir garsiai reiskia nepasitekinima.
o ka darysi tenka imt su savim biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(vataipva @ 2008 10 08, 15:22)

mano principas toks: reikia paisyti taisyklių, o tiems, kas jų nepaiso ir tau skersai kelią stoja - priminti..
maladiec babulia  thumbup.gif  lotuliukas.gif

na,kaip taisyklė būtinai koks nors aršus pilietis būtinai pasitaiko,tai galima tokią repliką gauti,kad ojojoj doh.gif
aš taip pašte einu jei kokią korespondenciją reikia sutvarkyti-be eilės,taip kaip ir parašyta "korespondencija ir siuntiniai išduodami be eilės". Tai irgi smagu būna,kai stovi eilė gerulė su visokiais mokesčiais už butą ar pensijomis lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ir man tekopora kartu naudotis mamos su vaikais skirtomis kasomis-bet supykau baisiausiai schmoll.gif -su dvynuku vezimu niekaip nepravaziavau, teko pusiau suskleistu vaziuoti su sedinciais vaikais doh.gif doh.gif
Aisku, kad pries mane buvo apsipirkinejanciu be vaiku pardaveja "nepastebejo"... g.gif
Atsakyti