Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos, skirtos apsipirkti su vaikais

as taip pat noriu pasisakyti apie hiperio maximos mazyliu kasa as stovejau su verkenciu vaiku kasininke pasiziurejo bet ne burbt kad ateiciau i prieki o kaip as paklausiau ar uzrasas nieko nereiskia tai atsake kad visi pirkejai skuba i darbus o mes tipo galim ir pastovet tai net nezinau ar gali tokia kasininke sedet tokioj kasoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aušrė* @ 2009 05 24, 20:36)
Gal prieš mėnesį, pati su vaiku (labai piktas buvo, irzlus...ir t.t.) atėjau tiesiai prie tokios kasos. Žmonių buvo pakankamai (kokie 7-9 eilėje). Pasižvalgiau, kad nei vieno su vaikais, tai tiesiai iki pardavėjos pralindau. Nelabai jau veidai gražūs buvo tų , kurie stovėjo eilėje... Bet man buvo tas pats, praktiškai nemačiau jų. Susimokėjau ir nuėjau. Juk neturėčiau kažkam aiškintis, kodėl lindau be eilės, tai juk mūsų - mamyčių su nenuoramom mažyliais eilė ....Praeis keli metai ir mes užleidinėsim kitom mamytėm su mažyliais, pačios prisimindamos, kaip reikalingos tokios kasos.

as ir visada taip darau
Atsakyti
Kartais laukiu, jei gerai nusiteike, kartais einam i prieki naglai.. Bet maloniausia buna kai pardaveja galva pakelus garsiai pasako -praleiskit prasom su vaikuciais, cia ju kasa wub.gif Buna supratingu ir gerai dirbanciu kasininkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sssvetacka59 @ 2009 05 15, 22:39)
o jus nepamatytumet kad ta kasa nescioms ir su vaikais?ir tuo labiau kad tycia trugdo zmonem prieit prie savo prekiu tai sudarydama grusti uz musu?

tycia trugdo.... siaip uzsieny kasininkes net nepradeda kito zmogaus prekiu skenuoti kol pries tai buves zmogus nenuejo. o cia pas mus kaip konvejery varo doh.gif man ne syki yra buve kad nespeju nei susigaudyt, pinigus susidedu, puse prekiu metosi dar o jau kiti stovi prekes dedasi. man stersas didziausias kad kuo greiciau i tases susideciau viska ir begciau. syki pardaveja rimi tai paspaude ta konvejeri su prekem nors dar ne visas mano suskenavus, ir laiko. vaziuoja puse prekiu i kita gala.... lekiu anu gaudyt, dar kitos prie jos, dar kortele padaviau, vel lekiu gaudyt, dar parasa reikia padeti, o cia jau kita ponia stovi pinigine issitraukus. kazkoks balaganas doh.gif pasijauciau kaip kokia pensininke nebespejanti nieko. jei dar but buves mazius kartu buciau jauciu rekt pradejus - PAAAAAAALAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUKIT!!!!!!!!!!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 05 25, 14:54)
Pas mus kaip konvejery varo  doh.gif man ne syki yra buve kad nespeju nei susigaudyt, pinigus susidedu, puse prekiu metosi dar o jau kiti stovi prekes dedasi. man stersas didziausias kad kuo greiciau i tases susideciau viska ir begciau. syki pardaveja rimi tai paspaude ta konvejeri su prekem nors dar ne visas mano suskenavus, ir laiko. vaziuoja puse prekiu i kita gala.... lekiu anu gaudyt, dar kitos prie jos, dar kortele padaviau, vel lekiu gaudyt, dar parasa reikia padeti, o cia jau kita ponia stovi pinigine issitraukus. kazkoks balaganas

Zinau ka reiskia tokiam konvejery ir dar su vaikais apsipirkt, preita savaite prie kasos palikau dukros basutes doh.gif Kai namo parejom ir norejo matuotis, pamatem, kad ju ner blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 05 25, 14:54)
tycia trugdo.... siaip uzsieny kasininkes net nepradeda kito zmogaus prekiu skenuoti kol pries tai buves zmogus nenuejo. o cia pas mus kaip konvejery varo  doh.gif man ne syki yra buve kad nespeju nei susigaudyt, pinigus susidedu, puse prekiu metosi dar o jau kiti stovi prekes dedasi. man stersas didziausias kad kuo greiciau i tases susideciau viska ir begciau. syki pardaveja rimi tai paspaude ta konvejeri su prekem nors dar ne visas mano suskenavus, ir laiko. vaziuoja puse prekiu i kita gala.... lekiu anu gaudyt, dar kitos prie jos, dar kortele padaviau, vel lekiu gaudyt, dar parasa reikia padeti, o cia jau kita ponia stovi pinigine issitraukus. kazkoks balaganas  doh.gif pasijauciau kaip kokia pensininke nebespejanti nieko. jei dar but buves mazius kartu buciau jauciu rekt pradejus - PAAAAAAALAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUKIT!!!!!!!!!!!! biggrin.gif

Didesnese maximose tai dar yra vietos, o Maximose su vienu x, tai ir man budavo, kai daugiau prisiperki, tai neužtenka ranku(žodžiu gerai kada buvo prieš kažkokias šventes, stovejo prie tos važiuokles dar viena pardaveja ir dejo i maiša tau prekes, tik neatsimenu ar Maximoj taip buvo tongue.gif Rimi tai tikrai buvo.) Bet aš šaltu vedu dabar kol nesudedu prekes net nepradedu moketi už jas, ir tada kasininke negali kitam skanuoti prekiu, nes mano dar nesumoketa hihihi.gif Mačiau pirkejus pora kart taip darant, dabar pavyzdi pasiemiau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakubu: 25 gegužės 2009 - 14:07
QUOTE(mamakubu @ 2009 05 25, 15:07)
Bet aš šaltu vedu dabar kol nesudedu prekes net nepradedu moketi už jas, ir tada kasininke negali kitam skanuoti prekiu, nes mano dar nesumoketa hihihi.gif Mačiau pirkejus pora kart taip darant, dabar pavyzdi pasiemiau thumbup.gif

Reiks taip irgi daryt thumbup.gif O kokia buna pardavejos israiska kol laukia? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2009 05 25, 15:13)
Reiks taip irgi daryt thumbup.gif O kokia buna pardavejos israiska kol laukia? g.gif  biggrin.gif

O aš i ja nežiuriu, o jei ir butu mina tai man visiškai dzin lotuliukas.gif Aš nieko kriminalinio nedarau o ir ji negali paskubint manes ar pasakyti, kad greičiau pakuočiausi tease.gif
Atsakyti
nu žinokit man šendien mole kaip sugadino nuotaiką kasininkė, priėjom prie kasos padėjau ačiū kortelę ant prekystalio ir teleloto bilietą, jinai kaip griebė tą bilietą ir tokiu tonu negražiu man pradėjo aiškinti, kad negalima pačiai imti bilietų, bilietus tik jinai turi teisę paduoti, kortelės taip pat dėti negalima nes nučiuošti gali blink.gif mano akys tik iššoko, sakau visą gyvenimą šitoj parduotuvėj perkuosi ir nei viena nei karto jokios pastabos nedavė, visą laiką ir bilietą pati pasiimu ir kortelę padedu blink.gif apakus...
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2009 05 25, 14:07)
Bet aš šaltu vedu dabar kol nesudedu prekes net nepradedu moketi už jas, ir tada kasininke negali kitam skanuoti prekiu, nes mano dar nesumoketa hihihi.gif Mačiau pirkejus pora kart taip darant, dabar pavyzdi pasiemiau thumbup.gif

thumbup.gif ši mintis ir man patiko. Jau atsibodo gyventi strese: tiek namie lakstant apie vaiką, tiek remontus darant, tai kai reikia apsipirkti ir dar nespėjus susidėti savo prekių kito pirkėjo vos ne ant galvos deda, tai norisi gun_bandana.gif atsiprašau, kad biskį poster_offtopic.gif ir rašau ne apie vaikų kasas, o ten irgi geras nervų gadinimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 25 gegužės 2009 - 16:40
Na, o aš labai ramiai prie šių kasų sakau "atsiprašau" visiems be vaikų pirkėjams ir dėliojuosi savo prekes pastūmusi jų smile.gif , sykį pradėjo jauna mergina aiškinti, jog ji irgi laukia, tai mandagiai patariau pasiskaityti ir apsižvalgyti aplink biggrin.gif .
Šiaip tai tos kasos yra super, kai buvau nestuke.gif , labai gelbėjo, nes su 2 vyrukais bei pirkinių krepšiu sunku buvo stovėti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2009 05 25, 15:25)
O aš i ja nežiuriu, o jei ir butu mina tai man visiškai dzin lotuliukas.gif  Aš nieko kriminalinio nedarau o ir ji negali paskubint manes ar pasakyti, kad greičiau pakuočiausi tease.gif

Bet is tikro tai kazin ar galima i terbeles susikrauti kol dar nesumoketa g.gif ax.gif
Atsakyti