Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos, skirtos apsipirkti su vaikais

QUOTE(Papugele @ 2009 05 25, 20:19)
Bet is tikro tai kazin ar galima i terbeles susikrauti kol dar nesumoketa g.gif  ax.gif

Tai gi niekur vis tiek nepabegsi biggrin.gif Galima, kiek kartu tai darau ir nieko. O kaip su vyru bunu tai jis krauna o aš dar nemoku tongue.gif Čia viskas savo remuose mirksiukas.gif Tai ne tik aš taip darau, daug jau tai mačiau ir sakau pavyzdi paemiau yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakubu: 25 gegužės 2009 - 19:50
kalbant apie MaXIMOSE kasas skirtas vaikams,ta man labai patinka Kaune,Aleksoto MAxima bazej,ten visad mamoms teikiama p[irmenybe kaip ir priklauso bigsmile.gif labai malonios kasininkes ten dirbancios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_jaz @ 2009 05 25, 20:26)
kalbant apie MaXIMOSE kasas skirtas vaikams,ta man labai patinka Kaune,Aleksoto MAxima bazej,ten visad mamoms teikiama p[irmenybe kaip ir priklauso bigsmile.gif labai malonios kasininkes ten dirbancios smile.gif

Tai gi nuo kasininkių juk ir priklauso, kaip mus aptarnauja, ne tik "šiose" kasose, bet ir visose kitose ax.gif
Atsakyti
nu man tai kartais nervina tos kasos. ne vieną kartą pardavėja nepakvietė i priekį pro kitus žmones unsure.gif o jei pakvietė- tai žmonės putojosi cool.gif
tai jei vaikas miega, geriau bet kurion kason atsistoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2009 05 25, 20:47)
Tai gi niekur vis tiek nepabegsi biggrin.gif  Galima, kiek kartu tai darau ir nieko. O kaip su vyru bunu tai jis krauna o aš dar nemoku tongue.gif  Čia viskas savo remuose mirksiukas.gif Tai ne tik aš taip darau, daug jau tai mačiau ir sakau pavyzdi paemiau yahoo.gif

nepabegsi, bet pvz susikrausi, sulamdysi gal ka, o paaiskes kad pinigine namie palikai ar dar kas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_jaz @ 2009 05 25, 20:26)

drinks_cheers.gif bet vis tiek atsiranda žmogėnų, stojančių į tą kasą schmoll.gif
Atsakyti
As tai i tas kasas skirtas mamytes su mazyleis neinu, nors ji ir buna tuscia, ir nera jokiu mamyciu tuo metu, geriau jau pastoviu kitoje eileje, nei i kasa eit, o gal atbegs ir reiks mamytei greit isbegti, kam uzimti kasa? Juk tam skirta, o siaip palaukti galima ir prie kitos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2009 05 25, 22:43)
nepabegsi, bet pvz susikrausi, sulamdysi gal ka, o paaiskes kad pinigine namie palikai ar dar kas? biggrin.gif

Ir nieko(aišku pats žioplas busi tongue.gif ) Kiek man teko stoveti prieš tokius kurie prisiima ir pinigu neužtenka, tai pradeda gražinima daryti ir niekur neskuba lotuliukas.gif Niekas neturi teises tave pagreitint, paburbuliuot gali aišku, bet i viska reikia šaltu veidu rolleyes.gif Jei mes del tokio niekio nervus sau gadinsim.... Yra daug svarbesniu dalyku gyvenime assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakubu: 26 gegužės 2009 - 10:41
QUOTE(mamakubu @ 2009 05 26, 10:38)
Ir nieko(aišku pats žioplas busi tongue.gif ) Kiek man teko stoveti prieš tokius kurie prisiima ir pinigu neužtenka, tai pradeda gražinima daryti ir niekur neskuba lotuliukas.gif  Niekas neturi teises tave pagreitint, paburbuliuot gali aišku, bet i viska reikia šaltu veidu rolleyes.gif  Jei mes del tokio niekio nervus sau gadinsim.... Yra daug svarbesniu dalyku gyvenime  assa.gif

Tikrai, neverta .... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aušrė*: 28 gegužės 2009 - 11:17
QUOTE(*Aušrė* @ 2009 05 25, 21:50)
Tai gi nuo kasininkių juk ir priklauso, kaip mus aptarnauja, ne tik "šiose" kasose, bet ir visose kitose ax.gif

būtent kad nuo kasininkių, pas mus kasose sumažais vaikais jaunas vyrukas sėdi pastoviai, tai jam visai dzin tu lauksi ar nelauksi, jis niekada nepakvies, o elės toj kasoj kai jis dirba vos nedidžiausios nes visus priima ir su vaikais ir be vaikų
Atsakyti
QUOTE(odette @ 2009 05 29, 10:31)
būtent kad nuo kasininkių, pas mus kasose sumažais vaikais jaunas vyrukas sėdi pastoviai, tai jam visai dzin tu lauksi ar nelauksi, jis niekada nepakvies, o elės toj kasoj kai jis dirba vos nedidžiausios nes visus priima ir su vaikais ir be vaikų

Aš skandaliuka sukelčiau arba ir vel šaltu veidu i prieki eičiau su vaiku, nes kasa skirta tokiems kaip aš smile.gif Šiandien pavyzdžiui atistojom su vaiku priekije stovi be vaiku, atejo eile tos moteriškes kuri be vaiku ir ne neščia tongue.gif , tai vyras mano musu prekes pradejo krauti, o moteriške žiuri išputusiom akim, aš ir sakau: čia kasa su vaikais, o šiaip ne aš ta turiu pranešti o kasininke. Tai galejo kasininke moteriškei pasakyti ir ankščiau, o tai ne, laukia, o ko laukia. Aš jai ir sakau, kad jus turetumet sakyti, o ji man: aš čia jau vakar šitoj kasoj 4val. atsedejau, tai atseit užknyso visiem sakyti. Šiaip toks jau jos darbas, ka aš galiu padaryti lotuliukas.gif , bet nieko jai nepasakiau, nenorejau leistis i debatus, svarbu savo pasiekiau ir be eiles nuejau biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,

Teisingai sakote, kad nuo kasininkiu priklauso ar jus uzleis toje kasoje ar ne. Man tik nepatinka, kad tos kasos labai siauros. jei esi su vezimu tai tu i prieki niekaip neprasibrausi, nes tada visi zmones turi is jos iseiti, kad tave praleistu. Galetu buti jos platesnes. Esu kelis kartus ejusi be eiles, nors ir kasininke nepakviete. Jauciu jos kartais net ir nenori matyti mamu su vvezimais, kad tik nereiketu su pencininkais kariauti.

Butu geriausiai, kad jose kitu zmoniu isvis neaptarnautu, nors ir nebutu mamu su vaikais ar nesciuju g.gif
Atsakyti