QUOTE(pirmagime @ 2009 06 21, 17:37)
Na, spec kasoje man kol kas neteko stovet uz kitu, kurie turetu mane praleist su vaikais. Arba kasininke pasako, arba as pati. o ne karta ir patys zmones pasitrauke. Juolab, kai su dvigubu vezimu (tiesa, vos vos pravaziuoju su juo, nes laaabai siauros tos kasos).
Mamytes, pas mus reikia uz savo teisias pakovot. Jei stovesit ir tyliai lauksit, tai nera prasmes isvis i ta kasa eiti. Skusti irgi nematau tikslo (bet cia tik mano nuomone), geriau paciai kasininkei pastaba pasakyt, tai kita mamyte gal jau pakvies i prieki. O susiraukusiu ir nepatenkintu veidu visada atsiras, bet tokius galime graziai "pasiusti" i paprasta kasa, tada neteks del nieko raukytis.
Daugiau optimizmo

Mamytes, pas mus reikia uz savo teisias pakovot. Jei stovesit ir tyliai lauksit, tai nera prasmes isvis i ta kasa eiti. Skusti irgi nematau tikslo (bet cia tik mano nuomone), geriau paciai kasininkei pastaba pasakyt, tai kita mamyte gal jau pakvies i prieki. O susiraukusiu ir nepatenkintu veidu visada atsiras, bet tokius galime graziai "pasiusti" i paprasta kasa, tada neteks del nieko raukytis.
Daugiau optimizmo

Pritariu, pati taip darau, nelaukiu kol kas praleis ar pakvies, praeinu į priekį be žodžių ir net nežiūriu į nepatenkintus veidus