Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos, skirtos apsipirkti su vaikais

QUOTE(-Delta- @ 2009 06 26, 22:32)
Lietuviais esame mes gimę  mirksiukas.gif

Vat būtent drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2009 06 26, 23:32)
Jei bus užrašas "Mamoms su vaikais iki 10 metų" valio, stokit, bet jei "Su vaikais iki 3 metų" ir jūs neatitiksit šių reikalavimų, o pirkėju už jūsų busiu pvz. aš , tai būkit garantuota, kad būsit gražioj formoj 'praspirta'  smile.gif
šiaip, palinkėsiu , kad kito nėštumo metu jums nuolat svaigtų galva, kad piltų karštis ir turėtumėt nuolat save kontroliuoti, kad nenualptumėt, o prieš jus prekintųsi liaudis su bambaliais alaus, tada gal ir tolerancijos truputį atsiras  mirksiukas.gif

Lietuviais esame mes gimę  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 06 26, 22:22)
1. Jūs čia rašote tam, kad savo pagiežą išlieti? O apie sveikatą nei vienas nežinom kiek jos turi kitas  schmoll.gif tai ne mums spręsti. 2. O ką pasakysite apie paauglius vaikus, kurie mato kaip jų mamytė drasko akis kitai mamytei su leliuku arba apsimeta, kad nemato nėščiosios, kuri turi teisę ten stovėti ir išviso kuo užaugs tas gerokai virš 10 metų vaikas jau mokomas tokio elgesio  doh.gif
3. Stebiuosi iš kur tiek gali būti pykčio, tas noras kažką įrodyti, kad mano vaikui nors jau 18, bet man jis vaikas ir aš įžūliai stoju į tą kasą. Nors jau geriau nesigirtų tos mamytės...  ax.gif

1. Ne, cia as tiesiog reiskiu savo nuomone. Ar norite man uzdrausti? mirksiukas.gif
2. Pasakysiu ta pati ir apie mama turincia 2 metu vaika ir apie turincia virs 10 - kad yra neisaukleta unsure.gif Nematau skirtumo kokio amziaus vaikas - problema mamoj...
3. Per paskutine para jus cia pikciausiai paraset tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 06 26, 23:22)
Jūs čia rašote tam, kad savo pagiežą išlieti? O apie sveikatą nei vienas nežinom kiek jos turi kitas  schmoll.gif tai ne mums spręsti. O ką pasakysite apie paauglius vaikus, kurie mato kaip jų mamytė drasko akis kitai mamytei su leliuku arba apsimeta, kad nemato nėščiosios, kuri turi teisę ten stovėti ir išviso kuo užaugs tas gerokai virš 10 metų vaikas jau mokomas tokio elgesio  doh.gif
Stebiuosi iš kur tiek gali būti pykčio, tas noras kažką įrodyti, kad mano vaikui nors jau 18, bet man jis vaikas ir aš įžūliai stoju į tą kasą. Nors jau geriau nesigirtų tos mamytės...  ax.gif

Va, va, ta pati norejau rašyti thumbup.gif Tiesa, kad ne jums spresti apie sveikata(ant kaktos neparašyta), ir vaikutis iki 3m. dar neturi žalio supratimo, kad mama su jo eina i tam skirtas kasas mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(amadina @ 2009 06 26, 23:58)
1. Ne, cia as tiesiog reiskiu savo nuomone. Ar norite man uzdrausti?  mirksiukas.gif
2. Pasakysiu ta pati ir apie mama turincia 2 metu vaika ir apie turincia virs 10 - kad yra neisaukleta  unsure.gif Nematau skirtumo kokio amziaus vaikas - problema mamoj...
3. Per paskutine para jus cia pikciausiai paraset  tongue.gif

O jus čia nesamoniu prirašet doh.gif Egzistuoja tokios kasos ir eisim i jas, ir jusu nuomone mums bebe.gif Juk egzistuoja kitokios taisykles ir žmones jomis naudojasi, negi turi ignoruoti.
Papildyta:
QUOTE(elvike @ 2009 06 26, 23:34)
Vat būtent  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

ELVIKE jus šaunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amadina @ 2009 06 26, 22:58)
1. Ne, cia as tiesiog reiskiu savo nuomone. Ar norite man uzdrausti?  mirksiukas.gif
2. Pasakysiu ta pati ir apie mama turincia 2 metu vaika ir apie turincia virs 10 - kad yra neisaukleta  unsure.gif Nematau skirtumo kokio amziaus vaikas - problema mamoj...
3. Per paskutine para jus cia pikciausiai paraset  tongue.gif

Aš tik teisybę parašiau mirksiukas.gif ir pyktis visai nesiruošiu ne toks mano būdas tongue.gif ir drausti niekam nieko nesiruošiu taip pat, paprasčiausiai jūsų vienintelės komentarai laaabai įdomūs smile.gif Ir apskritai, jei kai kurių mamyčių vaikai užaugo ir šių kasų nebuvo, tai kam reikia pavydėti toms mamytės, kurios gali pasinaudoti kažkokia privilegija unsure.gif Nors mano vaikutis dar tik metų ir tikrai judrus, bet į tas kasas retai einu, nes jose niekada nestovi mamos su mažais vaikučiais ar nėščios schmoll.gif

Dėl antro jūsų komentaro negaliu ginčytis, nes tikrai būna ir su mažais vaikučiais piktų mamyčių, bet manau, kad pirmiau 10 metų vaikas labiau bus "sužavėtas" tuo barniu. Dėl trečio komentaro - kažkuri mamytė labai aiškiai parašė, kad nesvarbu kiek mano vaikui metų bus, bet mes vis tiek į tas kasas eisim, tai ar čia ne pyktis liejamas... na gal ne, gal greičiau pavydas mirksiukas.gif

Kažkaip mes lietuviai stengiamės visur lipti per galvas, net ir mažiems vaikams ar net nėščiosioms...
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 06 27, 08:20)
Ir  apskritai, jei kai kurių mamyčių vaikai užaugo ir šių kasų nebuvo, tai kam reikia pavydėti toms mamytės, kurios gali pasinaudoti kažkokia privilegija  unsure.gif

Na, sitas man netinka, nes tikrai dar papuolu i privilegijuotu klana lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(elvike @ 2009 06 27, 08:20)

Kažkaip mes lietuviai stengiamės visur lipti per galvas, net ir mažiems vaikams ar net nėščiosioms...

Va cia pilnai sutinku drinks_cheers.gif Ir daug tokiu lipanciu tu paciu mamyciu tarpe, o kai dar yra sukurta privilegija tai dvigubai suizuleja, deja unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(mamakubu @ 2009 06 27, 08:19)
O jus čia nesamoniu prirašet doh.gif  Egzistuoja tokios kasos ir eisim i jas, ir jusu nuomone mums bebe.gif
Papildyta:

Jus tai daug protingu minciu priraset (iki siol kai kurios sypsena kelia) biggrin.gif
Jau siuliau jums uzdeti man ignora ir nematysite mano nuomones, o tai kazkaip nervinates be reikalo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amadina: 27 birželio 2009 - 12:11

Papildyta:
Jus tai daug protingu minciu priraset (iki siol kai kurios sypsena kelia) biggrin.gif
Jau siuliau jums uzdeti man ignora ir nematysite mano nuomones, o tai kazkaip nervinates be reikalo  tongue.gif
[/quote]
Žinokit visai nesinervinu biggrin.gif Tik jau maniškiai visi juokesi iš jusu, o jau vyro nuomone net ir nerašysiu, šiaip neteisingai darau, kad leidžiausi i kalbas su jumis, vyras butu seniai jau ignoraves lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakubu: 27 birželio 2009 - 12:39
QUOTE(mamakubu @ 2009 06 27, 12:39)
Žinokit visai nesinervinu biggrin.gif  Tik jau maniškiai visi juokesi iš  jusu, o jau vyro nuomone net ir nerašysiu, šiaip neteisingai darau, kad leidžiausi i kalbas su jumis, vyras butu seniai jau ignoraves lotuliukas.gif

Reiskia jusu vyras protingesnis uz jus biggrin.gif
Jau kelis kartus ir as jums ta pati pasiuliau mirksiukas.gif
Atsakyti
mamakubu ir amadina, baikit jau, net skaityt juokinga lotuliukas.gif
Atsakyti
šiauliuose akropoly tie užrašai pakabinti aukštai,o kai skubi,nepamatai,bet mus praspyrė kasininkė
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2009 06 27, 12:58)
mamakubu ir amadina, baikit jau, net skaityt juokinga  lotuliukas.gif

As baigiau ok.gif
Tik noriu dar pridurti, kad mentaliteta reikia keisti, pradedant nuo saves, tada ir stumdytis nereikes... Ir didelio poreikio tokio pobudzio kasoms nebus, nes tai gi yra naturalu - praleisti, padeti kitam, kuriam to reikia, o ne rekti reikalaujant sau kazkokiu privilegiju is kitu smile.gif
Atsakyti
cia paskaicius susidaro nuomone kad mama su mazu vaiku yra niekinama, padare kasas mamoms su vaikuciais tai tik pagirtinas poelgis ,nes nevisos i parduotuves galime ateiti be vaikuciu,nors mano mazius jau ne leliukas ,bet jei nera daug zmoniu,einu prie kasos skirtos mamoms su vaikuciais,nes kartais bendrose eilese buna tikrai slykstu stoveti ,kai stovi besikeikiantys paaugliai arba praruge bomziukai,ir pagaliau 4 metu metu vaikas nevisada gali stoveti eileje 10 min doh.gif ,ir niekada kasininke nera pasakius kad mano vaikas perdidelis blush2.gif ,ir kol galiu tuo naudojuos thumbup.gif
Atsakyti