Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos, skirtos apsipirkti su vaikais

QUOTE(Upokšnis @ 2009 07 08, 12:05)
MAXIMA naujovės  biggrin.gif

Maxima bando pritraukti pirkėjus  biggrin.gif Šiandien gavau AČIŪ kortelės pasiūlymus: 4 savaites pirkdama už 28 Lt, pateikus AČIŪ kortelę gausiu 4 lt nuolaidą  biggrin.gif Tikriausiai bandydami apsisaugoti nuo sukčiavimo, ant kiekvieno kupono užrašė kortelės savininko pavardę  doh.gif Ir dar pažymi, kad pasikeitė Maximos litų skaičiavimo sistema (nusižiūrėjo nuo Norfos  lotuliukas.gif ) : dabar skaičiuos procentais nuo pirmo lito  biggrin.gif

Šiaip tema ne apie tai tongue.gif Bet jei ka jau senokai nuo pirmo lito skaičiuoja, bent jau menesi tai tikrai, o kuponus ir aš esu gavusi(ne naujiena tongue.gif ) ir jau du kartus. Ekzistoja dar toks, jei perki už 40lt. nuolaida 6lt. gauni. Bet kuponai turi savo galiojimo laika, nepražiopsokit biggrin.gif
Atsakyti
buvo ir man ne itin maloni situacija- stoviu eileje 9 men nestuke.gif o pries mane 2 diedai, ir keletas klimaksiniu bobeliu. eile besilaukiancioms arba su mazyliais, na tai ka, uzlindau naglai, tai tiek likau iskoliota kad galvojau ji uzsprings berekdama ta bobele lotuliukas.gif na ka darysi, visokiu zmoniu yra doh.gif
Atsakyti
Ne apie maxima, bet apie Rimi, bet reikalas tas pats, apie kasas skirtas nesciosioms ir su mazais vaikais. Nuo siandienos Rimi PC sitose kasose neaptarnaus kitu klientu, nors ir ji bus tuscia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Papildyta:
Radau straipsni:

Parduotuvių tinklas „Rimi“ ėmėsi griežtų priemonių, padėsiančių kovoti su netolerantiškais pirkėjais. Jau pradėjo veikti specialios kasos, kuriose aptarnaujami ne visi pirkėjai, rašo „Lietuvos rytas”.
Iki šiol sostinės prekybos centruose „Rimi“ specialiose kasose, kurios skirtos tėvams su mažais vaikais, nėščioms moterims ir neįgaliesiems, atsiskaityti už pirkinius galėjo visi pirkėjai. Užleisti vietą reikėdavo tik tada, jei prie kasos ateidavo tėvai su vaikais, nėščios moterys ar neįgalieji. Tačiau pirkėjai neužleisdavo vietos eilėje minėtų grupių žmonėms, todėl nuspręsta sugriežtinti tvarką.

Dabar specialiose kasose paprasti pirkėjai nebeaptarnaujami. Net jei specialioje kasoje nėra nė vienos nėščiosios ar neįgalaus asmens, kasininkė vis viena atsisako aptarnauti paprastą pirkėją.

Galetu ir maxima taip pat pasielgti. Nors vakar MB buvo diena maximoj tai veike tik dvi kasos, ir ta viena is ju vaiku doh.gif
Atsakyti
Na ką, pasisakysiu ir aš šioje temoje. Nors laukiuosi, jaučiuosi tikrai pakankamai blogai ir eilėje išstovėti yra tikrai sunku, bet tos spec kasos doh.gif Praeitą savaitę buvom maximoj. Toj specialioj kasoj eilė didžiausia (gal kokie šeši žmonės ir jie, aišku su vaikučiais). Viskas normalu, čia jų kasa. Bet jūs man pasakykit, koks tikslas stovėti eilę toj spec kasoje, kai gretimose kasose po vieną du pirkėjus tik buvo? Ar čia žmonės jaučia išskirtinumą taip. Nežinau. Nors ir laukiuosi, bet stengiuosi nestoti į tą kasą. Pirmiausia dėl to, kad dar nestuke.gif nesimato ir tikrai nenoriu būti aprėkta, pastumta vienos iš tų mamų, kurios jaučiasi vertesnės už mane stovėti toje kasoje. O be to, stodama į eilę, visada žiūriu ne privilegijų, bet stoju ten, kur matau, kad eilė trumpesnė, ir nesvarbu, kad galėčiau stoti į tėvelių kasą.
Atsakyti
QUOTE(jurgusia @ 2009 07 21, 10:28)
Ne apie maxima, bet apie Rimi, bet reikalas tas pats, apie kasas skirtas nesciosioms ir su mazais vaikais. Nuo siandienos Rimi PC sitose kasose neaptarnaus kitu klientu, nors ir ji bus tuscia  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .
Papildyta:
Radau straipsni:

Parduotuvių tinklas „Rimi“ ėmėsi griežtų priemonių, padėsiančių kovoti su netolerantiškais pirkėjais. Jau pradėjo veikti specialios kasos, kuriose aptarnaujami ne visi pirkėjai, rašo „Lietuvos rytas”.
Iki šiol sostinės prekybos centruose „Rimi“ specialiose kasose, kurios skirtos tėvams su mažais vaikais, nėščioms moterims ir neįgaliesiems, atsiskaityti už pirkinius galėjo visi pirkėjai. Užleisti vietą reikėdavo tik tada, jei prie kasos ateidavo tėvai su vaikais, nėščios moterys ar neįgalieji. Tačiau pirkėjai neužleisdavo vietos eilėje minėtų grupių žmonėms, todėl nuspręsta sugriežtinti tvarką.

Dabar specialiose kasose paprasti pirkėjai nebeaptarnaujami. Net jei specialioje kasoje nėra nė vienos nėščiosios ar neįgalaus asmens, kasininkė vis viena atsisako aptarnauti paprastą pirkėją.

Galetu ir maxima taip pat  pasielgti. Nors vakar MB buvo diena maximoj tai veike tik dvi kasos, ir ta viena is ju vaiku  doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aš ir norečiau, kad ir Maxima t.p. pasielgtu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(LABUSKA @ 2009 07 21, 11:16)
Na ką, pasisakysiu ir aš šioje temoje. Nors laukiuosi, jaučiuosi tikrai pakankamai blogai ir eilėje išstovėti yra tikrai sunku, bet tos spec kasos  doh.gif  Praeitą savaitę buvom maximoj. Toj specialioj kasoj eilė didžiausia (gal kokie šeši žmonės ir jie, aišku su vaikučiais). Viskas normalu, čia jų kasa. Bet jūs man pasakykit, koks tikslas stovėti eilę toj spec kasoje, kai gretimose kasose po vieną du pirkėjus tik buvo? Ar čia žmonės jaučia išskirtinumą taip. Nežinau. Nors ir laukiuosi, bet stengiuosi nestoti į tą kasą. Pirmiausia dėl to, kad dar  nestuke.gif  nesimato ir tikrai nenoriu būti aprėkta, pastumta vienos iš tų mamų, kurios jaučiasi vertesnės už mane stovėti toje kasoje. O be to, stodama į eilę, visada žiūriu ne privilegijų, bet stoju ten, kur matau, kad eilė trumpesnė, ir nesvarbu, kad galėčiau stoti į tėvelių kasą.

Specialiai su vaiku neeinu i ta kasa, jei tik kitur nera ar vienas koks pirkejas iki mums skirtos kasos nedaeinu ax.gif Bet jei kasa skirta vaikams tuščia tai tikrai einu tik ten smile.gif
Atsakyti
Man rodos nuodeme sakyt, kad maximoj siuo klausimu bardakas yra tongue.gif bent Akropolio maximoj man patinka ax.gif jei jums visai dienai sugadina nuotaika pasikoliojimas kol apsiperkat, tai isivaizduokit kaip turi jaustis kasininke ten 12 val issedejus blink.gif o jos bent kiek as maciau, saziningai vaiko visus kurie stovi pries nestukes ir tevelius su vaikais
Atsakyti
QUOTE(Fiolita @ 2009 07 21, 12:02)
Man rodos nuodeme sakyt, kad maximoj siuo klausimu bardakas yra  tongue.gif bent Akropolio maximoj man patinka  ax.gif jei jums visai dienai sugadina nuotaika pasikoliojimas kol apsiperkat, tai isivaizduokit kaip turi jaustis kasininke ten 12 val issedejus  blink.gif o jos bent kiek as maciau, saziningai vaiko visus kurie stovi pries nestukes ir tevelius su vaikais

Jo kas tiesa tas tiesa Akropolio Maxei thumbup.gif Aš ir užjaučiu tas kasininkes, kai kada net matosi, kad jos žodžio negali net pasakyti verysad.gif nes musu liaudies....
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2009 07 21, 11:16)
Na ką, pasisakysiu ir aš šioje temoje. Nors laukiuosi, jaučiuosi tikrai pakankamai blogai ir eilėje išstovėti yra tikrai sunku, bet tos spec kasos  doh.gif  Praeitą savaitę buvom maximoj. Toj specialioj kasoj eilė didžiausia (gal kokie šeši žmonės ir jie, aišku su vaikučiais). Viskas normalu, čia jų kasa. Bet jūs man pasakykit, koks tikslas stovėti eilę toj spec kasoje, kai gretimose kasose po vieną du pirkėjus tik buvo? Ar čia žmonės jaučia išskirtinumą taip. Nežinau. Nors ir laukiuosi, bet stengiuosi nestoti į tą kasą. Pirmiausia dėl to, kad dar  nestuke.gif  nesimato ir tikrai nenoriu būti aprėkta, pastumta vienos iš tų mamų, kurios jaučiasi vertesnės už mane stovėti toje kasoje. O be to, stodama į eilę, visada žiūriu ne privilegijų, bet stoju ten, kur matau, kad eilė trumpesnė, ir nesvarbu, kad galėčiau stoti į tėvelių kasą.

aš visada irgi stoju ten kur eilė mažesnė, ir jei būna prie šitos kasos galybė žmonių, o kitose kasose po 1-2 žmonės, visada stoju į kasas kur mažiau žmonių biggrin.gif

o kaune akropolio maximoj irgi tvarkoj, bet pvz molas, tai neduok dieve, kas ten tokios dirba, žodį bijo išlementi jei atsistoja kiti žmonės į šitas kasa ir niekad neišveja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgusia @ 2009 07 21, 11:28)
Ne apie maxima, bet apie Rimi, bet reikalas tas pats, apie kasas skirtas nesciosioms ir su mazais vaikais. Nuo siandienos Rimi PC sitose kasose neaptarnaus kitu klientu, nors ir ji bus tuscia  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .
Papildyta:
Radau straipsni:

Galetu ir maxima taip pat  pasielgti. Nors vakar MB buvo diena maximoj tai veike tik dvi kasos, ir ta viena is ju vaiku  doh.gif

Super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgusia @ 2009 07 21, 11:28)
Papildyta:
Radau straipsni:

Aha, maciau, kad RIMI mandarine prie vienos kasos parasyta didelem raidem, kad APTARNAUJAME TIK NESCIAS... ir t.t. Bet kad toj kasoj pastoviai net kasininkiu nebuna blink.gif tenka vistiek stovet bendroj eilej, nors visi mato, kad pilvas jau 8men, o dar ir pusantru metu vaikas salia zyzia dry.gif
Atsakyti
Kazkoks bardakas su tom spec. kasom doh.gif . Siandien pirma karta pasinaudojau savo, kaip nescios teise ir uzlindau mamyciu kasoj pries 4 pagyvenusias moteriskes, tai ne tik nuo ju atsiklausiau visokiu komentaru, kaip neva tokios cia ir nescios vos speja is parduotuves iseit ir cigarete issitraukia (nors gyvenime nerukius), kita pareiske, kad nemato dokumentu ir neisitikinus kad as nescia, nors jau 29 sav. aisku ir pardaveja bumbejo nepatenkinta. Ir dar susinervavus nekreipiau demesio ka kasininke musa, tai uz maza ananasa sumokejau kaip uz dideli- skirtumas 5 Lt. Gaila, kad tik namuose apsiziurejau, nesinori dar karta eit nervus gadintis ir teisybes ieskot unsure.gif Tikriausiai tai buvo mano pirmas ir paskutinis kartas
Atsakyti
na, as pati maximoj dirbau toje kasoje 2 men. pati tvarka dariau, nes virsininkam nusispjaut, jiem svarbu, kad kuo daugiau zmoniu aptarnaut, o kadangi as laukiausi, tai man principai veike. nieko, gavau 3 ispejimus, bet is darbo neismete. o kiek skundu, tai patikekit, ir vien del to, kad kai buvo tuscia kasa- nieko neaptarnavau...norejau, kad kasa butu tuscia, jei ateis kokia mamyte su pilvuku, nes pati esu buvus apsipirkti, tai eileje ilgai reikejo stoveti, bobutes nepraleidzia, sako, lauk, kaip ir mes laukiam...cia su tom kasom jau tokia netvarka, kad ka as znau.... g.gif
Atsakyti