Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos, skirtos apsipirkti su vaikais

QUOTE(Ingaja @ 2010 09 14, 21:31)
Vat idomu ar ne pacios busimos mamytes savo drastisku elgesiu tas kasininkes is proto isvaro  g.gif  doh.gif

ar as jai ka sakiau.. as buvau sokiruota, kad kasininke mane uzsipuole kai as nei zodelio ar minties net neturejau kazko pries ja ar jos darba.. gaunasi taip, kad jeigu jai ne nuotaika, tai gali saipytis is pirkejo ir siulyti jam is vis neit apsipirkinet jeigu tuo momentu pablogejo savijauta? unsure.gif

tiek to, as i ta kasa butent toj Maximoj gyvenime neisiu, nes pasirodo galima uzsisokt ant svarbios asabos kasoje sedincios, kuri atsigros, nes neturi nuotaikos ir pasijuoks is tavo savijautos piktdziugiskai, tuo labiau kai kiek eidavau ir atstovedavau saziningai eile, ji vis prikaisiodavo ko neinu be eiles, visiems pareguliuoja, pakomentuoja blink.gif Kita turbut butu nulekus skundo rasyt del tokio elgesio, o as.. lai buna jos sazines reikalas
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2010 09 14, 22:14)
ar as jai ka sakiau..

As ne apie jus... as bendrai, pagalvokit pereina sakykim per diena netoli simto (min) nestukiu ir mamyciu su vaikais ir jei kiekviena su savo replikom ir pretenzijom, nu zinokit reikia but nezinau kokiu nervu, kad ta spaudima atlaikytum doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingaja @ 2010 09 14, 22:32)
As ne apie jus... as bendrai, pagalvokit pereina sakykim per diena netoli simto (min) nestukiu ir mamyciu su vaikais ir jei kiekviena su savo replikom ir pretenzijom, nu zinokit reikia but nezinau kokiu nervu, kad ta spaudima atlaikytum  doh.gif

O dar toks klausimukas iskilo cia idomumo delei blush2.gif O jei pries jus butu stovejusi ne pagyvenusi porele, o mamyte su vaikuciu ir lygiai tiek pat prie kasos gaisusi (dariusi papildymus, kortele keitusi), kaip tada butumet galejusi pakenteti (nu siuo atveju jusu vyras) ar nestukes turi kazkokia pirmumo teise tose kasose pries vaikucius g.gif Cia tik siaip smalsu pasidare blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 14 rugsėjo 2010 - 21:33
QUOTE(vataipva @ 2010 09 14, 10:58)

Tolerancijos, moterie..

Mano tolerancija baigiasi ten, kur prasideda kitų chamiškumas.
Papildyta:
QUOTE(Mili04 @ 2010 09 14, 11:01)
Va viena issireiske kad auklejimo truksta nu atsiprasau kap gali vaika isaukleti kantrumo ir kad jis valanda stovetu ar sedetu prie kasos doh.gif  JUOKAUJAT GAL?

Dar nemačiau šiuolaikinėje maxėje eilių po valandą laiko blink.gif
Nebent į išpardavimo naktį tą vargšą kūdikėlį tempėtės blink.gif
10 min - daugių daugiausia (na, kai lauki, ir tos 10 min prailgsta iki valandos). O tiek laiko bet kokį normaliai auklėjamą vaiką galima išlaikyti pakankamai ramiai.
Atsakyti
QUOTE(vataipva @ 2010 09 14, 12:22)
Prisimink kai pati nešiojai kūdikį. Ir jei net esi dviese su vyru, tai nereiškia, kad  nestuke.gif gali iš eilės išėjus atsipalaiduot ir nuimt nugaros ar kitus skausmus, atsisėdus ant suoliuko. Tokiu metu reikia  nestuke.gif kuo greičiau namo, t.y. kuo greičiau apsipirkti ir dumt namo.

Ačiū Die, blogumai kamavo tik pačioje pradžioje. O vėliau lakiojau kaip ant sparnų (na, įsivaizduokit sparnuotą begemotą lotuliukas.gif ) Ir dar paskutinę dieną gamtoj per griovius šokinėjau bigsmile.gif Bet tai nereiškia, kad nesuprantu prastai besijaučiančių. Kai taip pasijutau, nors nebuvau nėščia ir ne TOJE kasoje, mane praleido žmonės, nes mandagiai paprašiau ir paaiškinau. O gal ir iš veido matė, kad reikia. Taigi, visur yra gerų žmonių, yra ir chamų. Ir jie kritinėse situacijose itin išryškėja. O kai šiais laikais tiek apsimetėlių, tai žmonės ir nebežino, kuo tikėti. Bet jei išmoksime visur ir visada elgtis mandagiai - tik šilošime ir patys, ir aplinkiniai.

Paanalizuokime, ką laimėjo mamytės, su riksmu išsikovojusios pirmenybę "savo" kasoje. 1. Susinervino (kas kenkia vaikui, ypač dar negimusiam); 2. Sunervino keletą aplinkui buvusių žmonių; 3. Sugadins vakarą visai savo šeimai, kada pasakos, kaip ją nuskriaudė; 4. Susigadino savo įvaizdį (jei ji po kurio laiko ateis pas mane darbintis ir aš prisiminsiu šią situaciją - tikrai nepriimsiu į kolektyvą tokios konfliktiškos asmenybės. Manot, negalimi tokie sutapimai? Laaabai klystat ); 5. Laimėjo gal 5 min. (ar ji tokia užsiėmusi, kad 5 min galėjo ką pakeisti? Visai sėkmingai ji, atsistojus už kasų, tas 5 min. (atsiprašau, 45 min, jei ne daugiau) praplepėjo su "šimtą metų" nematyta drauge, rankose laikydama dvi terbas pirkinių ir nerimstantį mažylį, kuriam jau tiiiiiikrai seniai pabodo).

Ką prarado ta, kuri nesispraudė? Tas pačias 5 min., per kurias pabendravo su pažįstama. O gal ir nepažįstama (aš esu eilėje susiradus gerą draugę bigsmile.gif ). Arba vaikui pravedė pirmąsias ekonomikos "pamokas" (galima labai ramiai padiskutuoti kodėl reikia tą pirkti, o ano - ne. Arba sudaryti taupymo planą labai geidžiamam daiktui įsigyti). Na, ir kas tos 5 min mūsų pašėlusiame gyvenime? Jos taip greitai pralekia, kad net nepastebime. Tik eilėje jos atrodo mirtinai ilgos. Ir dėl to kariauti - žema.
Beje, blogai besijaučiančiosios gali prisiminti, kiek laiko praleidžia prie gydytojų kabinetų blogai besijausdamos. Tikrai daugiau, nei 5 ar 10min. Ir patogių gultų laukiamuosiuose kažkodėl nepastebėjau.
O štai skubantiems į darbą žmonėms ta minutė gali būti gyvybiškai svarbi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 18 rugsėjo 2010 - 17:38
QUOTE(pašnekutė @ 2010 09 18, 17:29)

užklydau visai netyčia ir Jūsų komentaras man taip patiko good.gif Optimistinis pamąstymas, kurio kartais visoms trūksta wink.gif Iš tikrųjų nieko neprarandam kelias minutes sutrukę eilėje ir neverta dėl to gadinti nuotaikos tiek sau, tiek aplinkiniams. Kartais tikrai į naudą stabtelti ir minutėlę pagalvoti, kad ir toj pačioj Maximos eilėj.

Beje, penktadienį teko apsipirkti Maximoje, tai mamų su vaikais kasoje sėdinti moteris kategoriškai nieko neaptarnavo be vaikučių, nors kitose kasose buvo eilės, pagalvojau, gal ir teisingai. Bet tą patį vakarą apsipirkau su dukra kitoje Maximoje, ir buvo keista, mamų kasoje stovėti paskui kelias moteris be vaikų, Toks atvirkštinis variantas. Norėjos paklausti kasininkės kodėl taip, bet ai.. irnesakyk.gif Atstovėjom savo ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 09 19, 21:39)
užklydau visai netyčia ir Jūsų komentaras man taip patiko good.gif Optimistinis pamąstymas, kurio kartais visoms trūksta wink.gif Iš tikrųjų nieko neprarandam kelias minutes sutrukę eilėje ir neverta dėl to gadinti nuotaikos tiek sau, tiek aplinkiniams.  Kartais tikrai į naudą stabtelti ir minutėlę pagalvoti, kad ir toj pačioj Maximos eilėj.

Beje, penktadienį teko apsipirkti Maximoje, tai mamų su vaikais kasoje sėdinti moteris kategoriškai nieko neaptarnavo be vaikučių, nors kitose kasose buvo eilės, pagalvojau, gal ir teisingai. Bet tą patį vakarą apsipirkau su dukra kitoje Maximoje, ir buvo keista, mamų kasoje stovėti paskui kelias moteris be vaikų, Toks atvirkštinis variantas. Norėjos paklausti kasininkės kodėl taip, bet ai..  irnesakyk.gif Atstovėjom savo ir tiek.

Siaip manau, kad jei tos kasos butu visiems su darzelinio amziaus vaikuciais, tai netektu toms pardavejoms sedet be darbo, o ir kitu kasu apimtis sumazetu g.gif
Atsakyti
Na kiek man teko pastebeti, tai tiek maximos tiek iki parduotuvese, kur yra mamyciu kasa aptarnaujami bet kas, bet jei ateini su vaikuciu tai pardaveja automatiskai liepia praeiti i prieki nelaukiant eiles, jei priesais zmones laukiantys be vaikuciu. Tai mano patirtis pakolkas tik teigiama apie sias kasas thumbup.gif tik kartais tu mamyciu buna tiek daug jog auomatiskai pats renkiesi bendra kasa smile.gif
Atsakyti
mane nescia beveik 9 men apsauke babulkos kai kasininke pakviete i prieki.kazkaip nugara ejau pro jas,o jos neprimatancios ,kad pradejo putotis kur tas mazas vaikas,kas cia per nesamones,nes buvau su sunumi kuriam 13 metu buvo.tai gerai ,kad kasininke buvo karinga,greitai jas nusodino ir mes nedaug pirkom tik atsigerti sulciu.tai sunui labai patiko tas nuotikis ir visada praso eiti i ta kasa.o seip visada naudojuos ta kasa.ir labai man ji patinka.kita kart net uzsimirstu ,kad i maxima ateinu be dukros,tai ir privilegiju nera. smile.gif
Atsakyti
kazkodel pastebejom, kad MAXIMA kasos skirtos su vaikuciais ar besilaukiancioms, buna ilgesnes nei iprastos kasos... todel dazniausiai mes stojama i iprastas kasas... ax.gif
Atsakyti
Man buvo situacija labai panasi, esu 35 savaite nescia, t.y. pilvukas tai jau tikrai ne mazas, kad nepastebetum, tai Maksimoj prie kasos pardaveja paprase, kad praleisciau uz mane stovejusia mamyte su vaikuciu, kuriam jau tikrai nebe trys metukai:(
Zinot leidau sau pasakyti jai, kad man lygiai taip pat priklauso prie sios kasos stoveti.
Atsakyti
QUOTE(juscike @ 2010 10 14, 23:15)
Man buvo situacija labai panasi, esu 35 savaite nescia, t.y. pilvukas tai jau tikrai ne mazas, kad nepastebetum, tai Maksimoj prie kasos pardaveja paprase, kad praleisciau uz mane stovejusia mamyte su vaikuciu, kuriam jau tikrai nebe trys metukai:(
Zinot leidau sau pasakyti jai, kad man lygiai taip pat priklauso prie sios kasos stoveti.

Man buvo tokia situacija - buvau su vaiku iki 3 metų, norėjau praeiti į priekį, priešais stovėjusi moteris praleido, o kai išsikroviau prekes pradėjo priekaištaut, kad jai čia irgi priklauso. Tai aš jos tiesiai šviesiai paklausiau: kodėl nieko nesakėt, prašom eit į priekį. Tada jau ne ne, stovėkit. Tai ir pasakiau, kad nuo gyvūnų tuo ir skiriamės, kad galim kalbėti ir reikšti savo mintis. O pilvukus daug moterų turi ir nesilaukdamos.
Atsakyti
QUOTE(Breta* @ 2010 10 14, 23:40)
Man buvo tokia situacija - buvau su vaiku iki 3 metų, norėjau praeiti į priekį, priešais stovėjusi moteris praleido, o kai išsikroviau prekes pradėjo priekaištaut, kad jai čia irgi priklauso. Tai aš jos tiesiai šviesiai paklausiau: kodėl nieko nesakėt, prašom eit į priekį. Tada jau ne ne, stovėkit. Tai ir pasakiau, kad nuo gyvūnų tuo ir skiriamės, kad galim kalbėti ir reikšti savo mintis. O pilvukus daug moterų turi ir nesilaukdamos.

smile.gif
sutiku reikia nebijoti iti ir pasakyti:)
Atsakyti