Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos, skirtos apsipirkti su vaikais

QUOTE(tauromama @ 2008 09 21, 01:06)
Apsipirkinejant, as visada visada stoju i tokias kasas, ir patikekit manim, nei vieno karto nei kasininke nei kiti pirkejai man nepasiule su vaikuciu praeiti i prieki, be eiles  verysad.gif
Keleta kartu apsipirkinejom as su vaikuciu ir 8 men besilaukianti drauge, taip pat tada visi tampa akli. Labai keistas tas lietuviu poziuris....  mirksiukas.gif

Atvaziavom apsipirkt i Vilniaus Akropolio Maxima ir pasitaike ,kad zmoniu nemazai,as dviem vaikais,na vienas jau didelis 7 metai,kitam 3men.,eiles visur doh.gif ,sakau einam i mums priklausancia kasa.Tai priejau ir paklausiau pas porele - ju su vaiku?,sako - ne,tai sakau,tada bukit malonus smile.gif .Pries mus liko seima su vaikiuku ir dar viena moteris(pagalvojau kad kartu jie),aisku tai uzime papildomai tik 2min.,bet pardaveja ramiai aptarnavo ta moteri ,nors uz jos stovejom mes su zirziliuojancia mazute.
Siaip tokia jau tauta esam,jei zmoniskai - niekaip,tik naglumu,deja... Pati as,jei bunu be vaiku visada uzleidziu nestuke ir su mazyliais (na mazdaug iki 3metu),nes puikiai suprantu ka tai reiskia.

QUOTE(Maluna @ 2008 09 22, 16:31)
O Kauno Pramones Maximoj tai isvis tyliu.Ziuriu didziausia eile ir aisku be vaikuciu ir akivaizdziu nestuke.gif .Atsistojom po vienos nestukes( mes su dviem bambliais neturinciais 3m.). O tokia pikta boba, kad pradejo ant manes rekt, kur as cia lendu be eiles. Sakau ziurekit i kokia kasa atsistojot.O ji akivaizdi pensininke sako, o gal as irgi nescia biggrin.gif , bet su tokiu sarkazmu.Sakau gal nejuokinkit, bet is eiles nesitraikiau. O ji vis bambejo ir bambejo, gale kiti buvo supratingi, zino kokioj eilej stovi.O ta boba vis as ir nescia, gal man pazyma parodyt...Nu vienzo sugadino nervus visai dienai.O kasisninkei buvo giliai dzin, ne zodzio nepratare.Nes kitose Maximose, tai sako, kad nestokit i eile, nes neaptarnausim.

Reikejo liept pardavejau apsauga iskviest ir nesigadint sau nervu,kodel ,kad ir vyresnio amziaus,kazkas turi teise tave izeidinet.Apskritai pensininkes labai greit pamirso,kad ir pacios buvo jaunos mamos su mazais vaikais,o dauguma pavydi,kad siai dienai bandoma iskiepyt pagarba moteriai su vaiku ar nestuke.gif ,dej bandoma,o klokas nesekmingai

QUOTE(pašnekutė @ 2008 09 22, 21:20)
Čia gera problema iškelta. Gi ne vien nėštukėms ar su mažais vaikais yra sunku stovėt eilėse. Va, mano mama sunkiai vaikšto. Ir jūs, būdamos jaunos, nesuvokiat, kaip tai gali būti problematiška elementariai apsipirkt pensininkui. Manau, ne tik su vaikais, bet turėtų būti kasos ir pensininkams ar neįgaliesiems, kur būtų spec įranga, kažkokie pagalbininkai susikraut prekes ir t.t.

As sutinku,bet sutikit,kad daznai pensininkai eina pasivaiksciiot i parduotuve,praleist laika yra tokiu,kurie piktybiskai stengias sukelt konfliktine situacija.Reikia atskiru kasu neigaliem ir pensininkams,bet kartu pabandykit isivaizduot KAS darysis prie tokiu kasu,tie kuriems ji aktualiasia,bijau,kad net nepriartes prie jos.Stoves kruva karingai nusiteikusiu "megztu bereciu" ir gincysis kuriai labiau reikia,o tam kam daugiausia reikia ,tiesiog stoves normalioj eilej,velgi deja.
Sako nemandagus jaunimas,bet didziausias kulturos stygius jauciamas is pagyvenusiu zmoniu,kurie lyg ir pavyzdi turetu rodyt,o elgias taip,kad suabejoji ar tikrai zila galva visada verta pagarbos.

Na ir prirasiau doh.gif ,nepykit,kad taip uzsivedziau,tiesiog laaabai uzkabino smile.gif
Sekmes mamoms esamoms ir busimoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mano_svajone: 23 rugsėjo 2008 - 08:11
QUOTE(mano_svajone @ 2008 09 23, 08:10)
Atvaziavom apsipirkt i Vilniaus Akropolio Maxima ir pasitaike ,kad zmoniu nemazai,as dviem vaikais,na vienas jau didelis 7 metai,kitam 3men.,eiles visur  doh.gif ,sakau einam i mums priklausancia kasa.Tai priejau ir paklausiau pas porele - ju su vaiku?,sako - ne,tai sakau,tada bukit malonus  smile.gif .Pries mus liko seima su vaikiuku ir dar viena moteris(pagalvojau kad kartu jie),aisku tai uzime papildomai tik 2min.,bet pardaveja ramiai aptarnavo ta moteri ,nors uz jos stovejom mes su zirziliuojancia mazute.
Siaip tokia jau tauta esam,jei zmoniskai - niekaip,tik naglumu,deja... Pati as,jei bunu be vaiku visada uzleidziu nestuke ir su mazyliais (na mazdaug iki 3metu),nes puikiai suprantu ka tai reiskia..
Reikejo liept pardavejau apsauga iskviest ir nesigadint sau nervu,kodel ,kad ir vyresnio amziaus,kazkas turi teise tave izeidinet.Apskritai pensininkes labai greit pamirso,kad ir pacios buvo jaunos mamos su mazais vaikais,o dauguma pavydi,kad siai dienai bandoma iskiepyt pagarba moteriai su vaiku ar  nestuke.gif ,dej bandoma,o klokas nesekmingai
As sutinku,bet sutikit,kad daznai pensininkai eina pasivaiksciiot i parduotuve,praleist laika yra tokiu,kurie piktybiskai stengias sukelt konfliktine situacija thumbup.gif .Reikia atskiru kasu neigaliem ir pensininkams,bet kartu pabandykit isivaizduot KAS darysis prie tokiu kasu,tie kuriems ji aktualiasia,bijau,kad net nepriartes prie jos.Stoves kruva karingai nusiteikusiu "megztu bereciu" ir gincysis kuriai labiau reikia,o tam kam daugiausia reikia ,tiesiog stoves normalioj eilej,velgi deja.
Sako nemandagus jaunimas,bet didziausias kulturos stygius jauciamas is pagyvenusiu zmoniu,kurie lyg ir pavyzdi turetu rodyt,o elgias taip,kad suabejoji ar tikrai zila galva visada verta pagarbos.

Na ir prirasiau  doh.gif ,nepykit,kad taip uzsivedziau,tiesiog laaabai uzkabino  smile.gif
  Sekmes mamoms esamoms ir busimoms  4u.gif

Esu pastebėjus, kad kai kurios mamytės labai jau greitai užmiršta, kad labai neseniai ir jų vaikai buvo maži. Ir tos , kurios daugiausiai "rėkė, kad jas praleistume be eilės' (aš kalbu apie eiles poliklinikose, parduotuvėse ...), dabar "tipo nepastebi" mamyčių su mažais vaikais, o kartais dar ir paburba , kad visi mes skubam ...
Atsakyti
QUOTE(mano_svajone @ 2008 09 23, 09:10)
As sutinku,bet sutikit,kad daznai pensininkai eina pasivaiksciiot i parduotuve,praleist laika yra tokiu,kurie piktybiskai stengias sukelt konfliktine situacija.Reikia atskiru kasu neigaliem ir pensininkams,bet kartu pabandykit isivaizduot KAS darysis prie tokiu kasu,tie kuriems ji aktualiasia,bijau,kad net nepriartes prie jos.Stoves kruva karingai nusiteikusiu "megztu bereciu" ir gincysis kuriai labiau reikia,o tam kam daugiausia reikia ,tiesiog stoves normalioj eilej,velgi deja.

Na ir pabandžiau įsivaizduoti lotuliukas.gif
Tikra tiesa, kai kurios karingos moteriškės, neturėdamos ką veikt, iš to sau pasidaro pramogą lotuliukas.gif Sako, tokiu būdu jos "vampyrauja" - nusiurbinėja sunervintų žmonių energiją. Bet čia - jau į kitą temą. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2008 09 23, 10:59)
Na ir pabandžiau įsivaizduoti  lotuliukas.gif 
Tikra tiesa, kai kurios karingos moteriškės, neturėdamos ką veikt, iš to sau pasidaro pramogą  lotuliukas.gif  Sako, tokiu būdu jos "vampyrauja" - nusiurbinėja sunervintų žmonių energiją. Bet čia - jau į kitą temą. lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=mano_svajone,2008 09 23, 10:10]

Tikrai ne viena karta isitikinau oi naglu r\yra pensininku, oi yra. Ypac antradieniais ju daug, kai prasideda naujos akcijos.Stengiuosi ta diena nekelt kojos i maxima, nesistumdyt su visai doh.gif s
Atsakyti

thumbup.gif Nu pavarom čia mes apie pensininkus, gerai, kad jie į supermamas neužsuka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aušrė*: 24 rugsėjo 2008 - 14:51
QUOTE(pašnekutė @ 2008 09 22, 22:20)
Čia gera problema iškelta. Gi ne vien nėštukėms ar su mažais vaikais yra sunku stovėt eilėse. Va, mano mama sunkiai vaikšto. Ir jūs, būdamos jaunos, nesuvokiat, kaip tai gali būti problematiška elementariai apsipirkt pensininkui. Manau, ne tik su vaikais, bet turėtų būti kasos ir pensininkams ar neįgaliesiems, kur būtų spec įranga, kažkokie pagalbininkai susikraut prekes ir t.t.

Pala, pala, butu moteriske mandagiai pasakius, kad jai sunku, kojas skauda ar pan., tikrai buciau praleidus.Ne erodas kazkoks esu.Porakart seniau tikrai buvau praleidus bobute su keliais pirkinukais po manes, o as pries ja su pilnu vezimu buvau. Bet kai ta boba akivaizdziai negerbia kitu, rekia ant manes
, tai nebus pagarbos ir supratimo is mano puses.
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2008 09 21, 01:06)
Apsipirkinejant, as visada visada stoju i tokias kasas, ir patikekit manim, nei vieno karto nei kasininke nei kiti pirkejai man nepasiule su vaikuciu praeiti i prieki, be eiles  verysad.gif
Keleta kartu apsipirkinejom as su vaikuciu ir 8 men besilaukianti drauge, taip pat tada visi tampa akli. Labai keistas tas lietuviu poziuris....  mirksiukas.gif

Nepasiseke doh.gif
O Klaipedoje Akropolio Maximoj tos kasos visada buna tuscios, juose aptarnauja tik besilaukiancias ir iki tevelius su iki 3 metuku vaikais. Jeigu kas ateina i ta kasa - sako atsiprasau ir neaptarnauja net jeigu ji tuscia thumbup.gif Visoje Maximoje 2 kasos tokios, viena visada dirba ir visuomet ja naudojuosi thumbup.gif Taciau kitose Maximose visada naglumu spraudziuosi i prieky ir man dzin kas ka sneka ax.gif Taciau kad patys uzleistu - 1 kartas is 1000 gal ir buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2008 09 30, 22:22)
Jeigu kas ateina i ta kasa - sako atsiprasau ir neaptarnauja net jeigu ji tuscia  thumbup.gif 

O man čia kaip ti knesusipratimas. Pardavėja nosį rakinėja, kasa tuščia 20 minučių, bet ginkdie neparduos neaptarnaus žmogelio su 1-2 prekėm
Atsakyti
teko syki prie tos kasos stoveti,priekyje buvo keletas pirkeju mes su mazyliu gale,tai kasininke pakviete iprieki prie kasos,zodziu mus aptarnavo be eiles.kazkaip keistai pasijutau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aušrė* @ 2008 09 24, 15:50)
thumbup.gif Nu pavarom čia mes apie pensininkus, gerai, kad jie į supermamas neužsuka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Reiktu koki superpensininkai.lt sukurt,tai turetu ka veikt ir neslankiotu laiko praleidimui po maximas hihihi.gif
Atsakyti
Kažkaip man Maximose prie spec. kasų dar nepasitaikė nesusipratimų... rolleyes.gif Nespėju atsistot į eilutę, o pardavėja visuomet šaukia - praleiskit mamytę su vaikeliu... biggrin.gif Tik vakar buvo smagi situacija : atsistoju į tokią kasą, o ten prieš mane trys pensininkės blink.gif Pardavėja vėl paprašė jų, kad mane praleistų - viskas tvarkoj, jos praleido... Tik po kurio laiko viena iš jų sako (nepiktai) - galėjom ir nepraleisti - mūsų amžiuje mes jau irgi suvaikėjusios lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dar pasirodo kartais ir pajuokaut sugeba thumbup.gif Neliko ką ir sakyt - pritariau jai... biggrin.gif
Atsakyti