Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, atsiliepimai

QUOTE(Medinis @ 2008 09 09, 20:21)
Skubiai reikia? Rašyk į AŽ.

Iki tol, kol ta akcija galios - iki rytdienos midnight..... unsure.gif
Atsakyti
skaityk AŽ
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 09 09, 19:56)
1.  Paprastai nuskaičiuoja, penkis EUR už bilietą.
2. Kai kas giriasi, kad jiems pavyko su Visa Electron užsisakyti. Be mokesčių. Asmeniškai tokių žmonių nesu matęs, į akis jiems pažiūrėti negalėjau. Man nėra pavykę.

SEB banko Visa electron tikrai tinka. rugsėjo 2 pati susimokėjau ja ir be jokių mokesčių tongue.gif
Atsakyti
CREDIT CARD - £4.00/€5.00 (or local currency equivalent)
DEBIT CARD - £4.00/€5.00 (or local currency equivalent)

There is no charge associated with Electron card transactions.

Vadinasi, nenuskaičiuoja electrone?
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 09 10, 17:07)
Vadinasi, nenuskaičiuoja electrone?

Nenuskaičiuoja. Tik toli gražu ne visiems pavyksta su Electronu susimokėti.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 09 10, 20:34)
Nenuskaičiuoja. Tik toli gražu ne visiems pavyksta su Electronu susimokėti.

Ech.
Vargas su tais bilietais.

Beje, ROme-Barcelona, Barcelona-Rome ir galybė kitų maršrutų dabar po 1 eurą ir jokių mokesčių neskaičiuoja smile.gif
Atsakyti
padekit jus man vargsei,ar zioplai,nes niekaip nepavyksta ryanair'e nusipirkt bilietu internetu... drauge sako,kad ten BUTINA VISA kortele,o VISA ELECTRON netinka... schmoll.gif nu bet kad as neturiu tos VISA,o VISA electron tik... kaip man isigyt tuos bilietus i Dublina...? doh.gif Vedu viska kaip reikia,krauna ir po to ismeta,kad sorry,bet nepavyko nuskaiciuoti pinigeliu.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2008 09 11, 14:31)
padekit jus man vargsei,ar zioplai,nes niekaip nepavyksta ryanair'e nusipirkt bilietu internetu... drauge sako,kad ten BUTINA VISA kortele,o VISA ELECTRON netinka... schmoll.gif  nu bet kad as neturiu tos VISA,o VISA electron tik... kaip man isigyt tuos bilietus i Dublina...? doh.gif Vedu viska kaip reikia,krauna ir po to ismeta,kad sorry,bet nepavyko nuskaiciuoti pinigeliu.... verysad.gif

Taigi para6yta, kad galima suy elektronu, tik ne visiems pavyksta.......
Atsakyti
taigi at kad man nepavyksta verysad.gif ... kaip padaryt,kad pavyktu... g.gif
Atsakyti
nugi paaiskinkit kas nors man blush2.gif kur rasti rayanair puslapi lietuviu kalba , nu nerandu niekaip doh.gif blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(edita81 @ 2008 09 11, 18:12)
nugi paaiskinkit kas nors man  blush2.gif  kur rasti rayanair puslapi lietuviu kalba , nu nerandu niekaip  doh.gif  blush2.gif  g.gif

Nėra lietuvių kalba. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 09 11, 18:28)
Nėra lietuvių kalba. biggrin.gif

4u.gif o tai tau biggrin.gif
Atsakyti