Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, atsiliepimai

QUOTE(edita81 @ 2008 09 11, 18:33)
4u.gif  o tai tau  biggrin.gif

Taigi angliškai patogiau.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 09 11, 18:45)
Taigi angliškai patogiau.

nu gal ir teip, kai isigilinau, tai ir suprast pradejau , otai is pradziu nesigaudziau visai blush2.gif biggrin.gif
kazin ar apsimoka skrist iki Frankurto, o paskui autobusu ar dar kaip nors ,vaziuot i Olandija g.gif
Atsakyti
QUOTE(edita81 @ 2008 09 11, 18:56)
nu gal ir teip, kai isigilinau, tai ir suprast pradejau , otai is pradziu nesigaudziau visai  blush2.gif  biggrin.gif 
kazin ar apsimoka skrist iki Frankurto, o paskui autobusu ar dar kaip nors ,vaziuot i Olandija  g.gif

Apsimoka skristi iki Frankfurto, nes paskui papigiai galima nuskristi iki kitų vietų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 09 11, 19:05)
Apsimoka skristi iki Frankfurto, nes paskui papigiai galima nuskristi iki kitų vietų  4u.gif

bigsmile.gif uj aciu, mano galva sendien visai nedirba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(edita81 @ 2008 09 11, 19:09)
bigsmile.gif  uj aciu, mano galva sendien visai nedirba  doh.gif

Nėr už ką. smile.gif
Atsakyti
Siuo metu su Ryanair nera bilietu London-Kaunas vasario 16 D. Ar gali buti kad jie atsiras veliau? Gal kas dazniau skraido - tai zino... Vis gi iki vasario 16 d. liko 5 menesiai. Ar nebus taip kad pigus bilietai butent tai dienai atsiras pries koki menesi ar pries 2 savaites?
Atsakyti
Sveikos,

Matau turit nemazai patirties su Rynanair..
Klausimelis: man reikia skristi i Londona 25 rugsejo, dabar kainas rodo tikrai ne mazas, kaip kad iprasta butu siai aviakompanijai.. ar butu protinga dar palaukt ir tiketis, ar jau reik imt kas yra? Dviems su visais mokesciais i abi puses gaunasi 1300 su trupuciu.. (cia iskaitant airport check in su 2 bagazais).

Aciu..
Atsakyti
QUOTE(kralikelis @ 2008 09 12, 00:41)
ar butu protinga dar palaukt ir tiketis, ar jau reik imt kas yra?

Kiek suprantu iki skrydžio liko dvi savaitės? Labai mažai tikėtina, kad bilietai pigs. Laaabai mažai,
Atsakyti
Dabar iki mano suplanuoto skrydzio i Londona liko beveik 5 menesiai. Raynair neturi nei vieno skrydzio tai dienai. Ar gali dar atsirasti is ju pigiu skrydziu? Ar geriau nelaukt ir pirkt is Flylal kol ten yra?
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 09 12, 09:33)
Dabar iki mano suplanuoto skrydzio i Londona liko beveik 5 menesiai. Raynair neturi nei vieno skrydzio tai dienai. Ar gali dar atsirasti is ju pigiu skrydziu? Ar geriau nelaukt ir pirkt is Flylal kol ten yra?

Per 5 mėnesius visko dar gali būt biggrin.gif
Atsakyti
aciu.. jau nusipirkau tuos brangiuosius.. matyt tokie kur uzisakineja vos ne paskutine minute ir padengia tuos akcijinius po 1 lita smile.gif)
kita kart reiks is anksciau pradet rupintis..

geru skrydziu visiems!

QUOTE(Medinis @ 2008 09 12, 07:33)
Kiek suprantu iki skrydžio liko dvi savaitės? Labai mažai tikėtina, kad bilietai pigs. Laaabai mažai,

Atsakyti
Nu ką man daryt doh.gif verysad.gif

Neateina nuo vakar dienos tas e-mailas... Pinigai nenuskaičiuoti... Kur man kreiptis , paklaust mastau.gif

Nes bijau iš naujo bandyt pirkti - o jeigu šitas pasirodo geras bookingas, tai už abudu nuskaičiuos pinigus doh.gif

P.S. Kortelės sąskaitoje parašyta, kad jokių rezervuotų pinigų nėra.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 12 rugsėjo 2008 - 15:12