
Visos idėjos ir receptėliai imti iš merginų, pasidalinusių savo patiekalų paslaptimis šiame forume

Taigi:
1. Bandukės su trintom žemuogėm. Receptas paprastas- atšildom gatavą sluoksniuota bemielę tešlą, pakočiojam, suojaustom norimo dydžio gabalėliais, dedam įdaro (dėjau sašdytų trintu žemuogių su cukrumi jų neatšildzius, labai po nedaug, patogu buvo užlankstyti bandelę


2. Kepti įdaryti baklažanai (idaras malta mesyte pakepinta keptuveje, pakepinti pievagrybiai, baklažano isskobtas vidus irgi pakepintas, druskytė, prieskoniai, paprikos kūbeliai, sūris). Sūrį dėti baigiant kepti. Kepiau apie 20 min.

3. Varškės apkepas. Receptas:
4 valg. šaukštus manų kruopų užpilam pusvalandžiui puse stiklinės pieno
4 trynius
4 valg. šaukštus cukraus
4 valg.šaukštus minkšto sviesto
vanilinio cukraus pagal skonį
žiupsnelį druskosgerai išsukam
imaišom 500 g varškės
išbrinkusius manus,formą ištepti sviestu ir apibarstyti džiuvesėliais
i tešla atsargiai įmaišyti 4 standžiai išplaktus baltymus
kepti 180 C orkaitėje apie 40 minučių (bet as kepiau beveik valanda)

viskas gavosi taip skaniai

