Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI

QUOTE(dilgelyt @ 2008 08 29, 10:00)
Buk gerute paasikink kas tas lookfantastic? Cia kaip braskes? uzisakai ir atsiuncia nemokamai?O muito neuzdeda jei 75 nevirsiji?
Ir kodel as nemanau kad bruneciu smapunui butu nuolaida ,tik kad prideta blizgikli purskiama su pora euru perkant maza sampuna ;/

Jo, kaip braškės smile.gif Pati pirmą kartą ten užsakinėjau, tai nelabai žinau, bet kiek girdėjau muitų nebūna.

Šampūnus rasi čia:

http://www.lookfanta...ens-and-biggies

Pristatymas kainuoja, bet palyginus nedaug - palyginau su braškių kainom, tai gaunasi, kad šampūnas ir kondiškė po 750 ml kaina tokia pat kaip braškėse 400 ml + 250 ml smile.gif Tai godumas nugalėjo, ir užsipirkau šampūnų 2 metams į priekį lotuliukas.gif
Atsakyti
Pigiau gaunasi negu braskese kam akcija 50% ane?
Ir mane sugundei suytaupyti!:) Tik nesugalvoju sausiems rudai dazytiems plaukams geriau brunetes naudoti ar self absorbed mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 27, 02:50)
Išbandžiau "S - FACTOR" serumą - labai fainas, lengvutis, neriebina, neapsunkina plaukų, bet padaro juos slidžius, glotnius, ale šilkinius bigsmile.gif

Man šitas serumas nieko super nepadarė schmoll.gif tiesa, plaukai lengviau krito, gal biški nuėmė pūtimąsi ir visiškai nesuriebalino plaukų, bet nieko daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2008 08 29, 20:55)
Man šitas serumas nieko super nepadarė  schmoll.gif  tiesa, plaukai lengviau krito, gal biški nuėmė pūtimąsi ir visiškai nesuriebalino plaukų, bet nieko daugiau.

Nesk i isparduotuve,esu tikra ilgai nepardavinesi:)
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 08 29, 21:06)
Nesk i isparduotuve,esu tikra ilgai nepardavinesi:)

schmoll.gif
Ne mano ji, aš tik pabandžiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makarončikė: 29 rugpjūčio 2008 - 20:19
sveikos, na galbut ir nevisai i tema paklausiu, bet.. ar siunciantis prekytes is braskiu nereikia moket uz shipinga? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kkkristuxe @ 2008 08 30, 01:11)
sveikos, na galbut ir nevisai i tema paklausiu, bet.. ar siunciantis prekytes is braskiu nereikia moket uz shipinga?  blush2.gif  4u.gif

Ne, nereikia.
Atsakyti
Na, bukit gerutes, nenusimanau as sioje produkcijoje, gal kas galit pasiulyti koki sampuna ar kondicionieriu ar siaip gera dalykeli blondinei, ilgiems plaukams, linke riebaluotis greit? o gal zinote kokia priemone apsaugoti plaukams nuo karscio dziovinant plaukus, sukant fenu? aciu 4u.gif 4u.gif noriu labai ismeginti sia produkcija ir isitikinti jos geru poveikiu, nes labai daug atgarsiu geru girdeta apie ja ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kkkristuxe @ 2008 08 30, 19:35)
Na, bukit gerutes, nenusimanau as sioje produkcijoje, gal kas galit pasiulyti koki sampuna ar kondicionieriu ar siaip gera dalykeli blondinei, ilgiems plaukams, linke riebaluotis greit? o gal zinote kokia priemone apsaugoti plaukams nuo karscio dziovinant plaukus, sukant fenu? aciu 4u.gif  4u.gif  noriu labai ismeginti sia produkcija ir isitikinti jos geru poveikiu, nes labai daug atgarsiu geru girdeta apie ja  ax.gif  4u.gif

Madam, skaitykit temas ir rinkitės aciuks.gif
Atsakyti
pirkau keleta tigi priemoniu garbanotiems plaukams, deja nesu jom patenkinta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 30, 18:55)
Madam, skaitykit temas ir rinkitės  aciuks.gif

vai aciu uz didzia pagalba, madmozele aciuks.gif bet nesu tingine ir jei tureciau laiko tikrai pasiskaityciau ir neprasyciau jusu pagalbos mergaites, bet vat kad to laiko pas pas mane nesiranda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kkkristuxe @ 2008 08 31, 09:29)
vai aciu uz didzia pagalba, madmozele aciuks.gif bet nesu tingine ir jei tureciau laiko tikrai pasiskaityciau ir neprasyciau jusu pagalbos mergaites, bet vat kad to laiko pas  pas mane nesiranda doh.gif

tada ateik cia paskaityti kai turesi daugiau laiko mirksiukas.gif
Atsakyti