Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

QUOTE(marmari @ 2008 08 03, 18:28)
Pagal tą metodą rašoma, kad piko dieną 85 proc. moterų įvyksta ovuliacija, t.y. paskutinę dieną kai yra vaisingo tipo gleivės, o 95 proc. moterų per 2 dienas po piko, taip kad kaip ir teisingai, pataikai ten kur dauguma smile.gif
Ten taip pat rašo, kad pirmomis vaisngojo tipo gleivių pasirodymo dienomis( tačiau pabrėžiama, neturėjus santykių šio ciklo metu, kaip supratau dėl to, kad turėjus jų gali neteisingai suprasti gleives) daugiau šansų turi pasaulį išvysti mergaitė, o piko dieną pasidarbavus berniukas.
Sėkmės, laikau kumštukus už visas, kurios jau dabar užsiima gamyba thumbup.gif
greitai prisijungsiu ir aš, už kokių poros mėnesių, bandysiu iš labai labai toli blink.gif

O kur čia parašyta apie tai, gal kur internete ir galima nuorodėlę mirksiukas.gif? Atrodo lyg ir viską žinau, o pasirodo nelabai unsure.gif Nes kiek esu skaičius, visur rašo, kad O tada, kai pikas. Tada viskas čia labai normaliai pas mane biggrin.gif Aš irgi dar pora ciklų save seksiu, o po to pradėsim iš labai toli smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniukė: 03 rugpjūčio 2008 - 20:14
QUOTE(elitarai @ 2008 08 01, 20:45)
ir vel as smile.gif na juosteliu uz lita ....as ne dykai neimciau.jei ju kaina reali 5lt,tai kodel taip pigiai kazkas leidzia?brokuotos matyt,kitos priezasties nematau.o jei butu jums galimybe palyginti elektronines ir paprastas-did.skirtumas.pati zinau,meginau,tad geriau brangesnes,bet tikslesnes zymiai. mirksiukas.gif

doh.gif taigi čia iš užsienio siunčia,ir ne po kelis vienetus parduoda, o dideliais kiekiais tie patys pardavėjai, kaip suprantu farmacijos kompanijos. čia jau mūsų prekybininkų gobšumas tiek užsikelti. na aišku atvežimas ir visą kitą,o pelno irgi reikia.
pažiūrėkit apskritai kokios kainos vaistų, vitaminų yra čia,nekalbu apie visą kitą (kaip pamppersai, košelės vaikams, mišinukai. ne į temą, bet va draugė ką tik išvyko ,iš vok grįžo, ji čia pasibaisėjus kainomis, koks didelis skirtumas...) ir kokios yra užsienyje, suprasit kodėl doh.gif aš uk gyvendama vitaminus pirkdavau už 10 svarų maximum, kur čia toks kiekis be 80-100 lt ne iš vietos. Nt testai ten svaro nekainuodavo.
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 08 03, 22:13)
O kur čia parašyta apie tai, gal kur internete ir galima nuorodėlę mirksiukas.gif? Atrodo lyg ir viską žinau, o pasirodo nelabai unsure.gif Nes kiek esu skaičius, visur rašo, kad O tada, kai pikas. Tada viskas čia labai normaliai pas mane biggrin.gif Aš irgi dar pora ciklų save seksiu, o po to pradėsim iš labai toli smile.gif

Aš turiu knygą"Billingso metodas"
Atsakyti
pagaliau gavau tyrimus ir viskas gerai..tai dabar galesime planuoti thumbup.gif nu as taip sakant kankinsiu vyra rytais ir dar truputi pasivadovausiu ta lentele, kuria cia idejo, tikiuosi tokiu budu mergyte prisikviesti..o siaip..paskaiciusi jusu cia, tai pagalvojau, kad jei antras bus berniukas, tai rizikuosiu trecia biggrin.gif mano sesei pavyko, trecia buvo mergyte, o paskui mergyte pasikviete dar ir sese, tai dabar du bernai ir dvi sesytes biggrin.gif gal man pavyks anksciau porele sukurti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 08 04, 21:29)
pagaliau gavau tyrimus ir viskas gerai..tai dabar galesime planuoti thumbup.gif  nu as taip sakant kankinsiu vyra rytais ir dar truputi pasivadovausiu ta lentele, kuria cia idejo, tikiuosi tokiu budu mergyte prisikviesti..o siaip..paskaiciusi jusu cia, tai pagalvojau, kad jei antras bus berniukas, tai rizikuosiu trecia biggrin.gif mano sesei pavyko, trecia buvo mergyte, o paskui mergyte pasikviete dar ir sese, tai dabar du bernai ir dvi sesytes biggrin.gif  gal man pavyks anksciau porele sukurti biggrin.gif

Smagu, kad viskas gerai thumbup.gif Dar siūlau būtinai ne mažiau kaip 3 dienos iki O bandyt mirksiukas.gif
Aš jau irgi negaliu sulaukt, kaip noriu pradėt planuot, bet dar teks iki spalio palaukt verysad.gif Tai vis O giliu žvilgsniu nulydžiu ir skaičiuoju, kad dar dvi O reiks praleist biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(marmari @ 2008 08 04, 21:25)
Aš turiu knygą"Billingso metodas"

Ačiū mirksiukas.gif
Radau čia apie viską ir apie tai, ką rašėt smile.gif
Billingso metodas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniukė: 04 rugpjūčio 2008 - 20:42
QUOTE(Ugniukė @ 2008 08 04, 22:37)
Smagu, kad viskas gerai thumbup.gif Dar siūlau būtinai ne mažiau kaip 3 dienos iki O bandyt mirksiukas.gif
Aš jau irgi negaliu sulaukt, kaip noriu pradėt planuot, bet dar teks iki spalio palaukt verysad.gif Tai vis O giliu žvilgsniu nulydžiu ir skaičiuoju, kad dar dvi O reiks praleist biggrin.gif

Papildyta:

Ačiū mirksiukas.gif
Radau čia apie viską ir apie tai, ką rašėt smile.gif
Billingso metodas

Trys dienos iki O nėra mažai, nes lyg MALUMAI tai nepasitvirtino ar aš kažką būsiu praleidusi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(marmari @ 2008 08 04, 21:57)
Trys dienos iki O nėra mažai, nes lyg MALUMAI tai nepasitvirtino ar aš kažką būsiu praleidusi? unsure.gif

Teoriškai Y daugiau 2 parų negyvena, ir reikia labai tiksliai žinoti, kad vyksta O, tam reikia prieš tai pasekti savo ciklą bent kokiu 3 mėn. (geriau aišku daugiau, kaip rašė Elitarai).
Bent jau aš tai bandysiu nuo kokių 5 dienų iki O, tik nežinia, ar taip pavyks, ar tiek išgyvens, nes tik labai retai, kaip rašo, spermiukai tiek laiko išlieka gyvybingi verysad.gif Todėl čia gali tikrai gerokia užsitęsti verysad.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif as vakar vistik isitikinau, kad pas mane berniukas biggrin.gif nes nu toks vyras ten sedi, tokie atributai tarp koju, kad i mergyte tikrai nepanasu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2008 08 05, 09:40)
sveikos 4u.gif as vakar vistik isitikinau, kad pas mane berniukas biggrin.gif nes nu toks vyras ten sedi, tokie atributai tarp koju, kad i mergyte tikrai nepanasu tongue.gif

čia kad mamai abejonių nekiltų vaikinas pasirodė visame gražume, kad nesugalvotum rožinais rūbais aprengti biggrin.gif , sveikinu , kažkurioje temoje užskaičiau vieną frazę labai patiko, kad viskas būtų gerai tik ,kad va teks vaikščioti į vyrų tualetą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2008 08 05, 09:40)

VILMUTE auksciau nosyte thumbup.gif turek vilti kad tikrai turesi mergyte ir pamatysi kaip vel bus faina thumbup.gif wub.gif
marmari as tiksliai zinojau ovuliacija net jauciau pradejimo momenta [tiek metu save sekiau doh.gif .meile buvo pirmadieni 22 val. o ovuliacija ivyko ketvirtadieni 23 val doh.gif kaip matot rezultatas thumbup.gif [DABAR JAU ESU LAIMINGA thumbup.gif beto tikiu kad bus dar ji wub.gif
ugniuke kiekvienai skirtingai gyvena wub.gif maniskio man atrodo kad ir savaite pratemtu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 08 05, 12:49)
VILMUTE auksciau nosyte  thumbup.gif  turek vilti kad tikrai turesi mergyte ir pamatysi kaip vel bus faina  thumbup.gif  wub.gif
marmari as tiksliai zinojau ovuliacija net jauciau pradejimo momenta [tiek metu save sekiau  doh.gif .meile buvo pirmadieni 22 val. o ovuliacija ivyko ketvirtadieni 23 val  doh.gif  kaip matot rezultatas  thumbup.gif [DABAR JAU ESU LAIMINGA  thumbup.gif beto tikiu kad bus dar ji  wub.gif
ugniuke kiekvienai skirtingai gyvena  wub.gif  maniskio man atrodo kad ir savaite pratemtu  lotuliukas.gif

Nu tai tau liuks thumbup.gif Tada jums tik bandyt ir bandyt kokią savaitę prieš mirksiukas.gif

Aš manau pradėsiu nuo kokių 5-6 dienų iki O, prieš tai dar pora mėnesių patyrinėsiu savo ovuliaciją. Šiandien labai daug sužinojau apie ovuliaciją ir pan., o galvojau, kad viską jau labai gerai žinau biggrin.gif
Seku save jau pusmetį, galvojau, kad jaučiu ovuliaciją, o perskaičiau, kad padūrinėjimai, pamaudimai ir pan. jaučiami pora dienų iki Ovuliacijos, taip pat, kad vaisingų gleivių pikas būna 1-2 dienos prieš O, taigi viską lyg ir susidėliojau į vietas, šį ciklą save atsiskleidžiau iš naujo lotuliukas.gif Dar pora mėnesių pažiūrėsiu, ar tikrai taip viskas ir yra smile.gif Tai vat tongue.gif

Kai kurias frazes net užsirašiau biggrin.gif

1) Moterų nustatytas gleivių pikas būna apie 14 val. likus iki ovuliacijos. Apie 85 proc. moterų piką pastebi ovuliacijos dieną, o 95 proc. dvi dienas prieš ovuliaciją
2) Kai kurios moterys vaisingos fazės metu kairėje, dešinėje ar tiesiog apatinėje pilvo dalyje jaučia skausmą. Kasdien ultragarsu stebint augantį folikulą pastebėta, jog skausmas jaučiamas net kelios dienos iki jo įtrūkimo (ovuliacijos)
3) LH kiekis ima didėti 30-40 val. prieš ovuliaciją ir maksimumą pasiekia likus apie 17 val. iki ovuliacijos
4) Vaisingose gleivėse spermatozoidai gali išlikti gyvybingi net iki 6 dienų
5) Estrogenų kiekio pakilimas įtakojantis vaisingo tipo gleivių pasirodymą, prasideda vidutiniškai prieš 6 dienas iki ovuliacijos. Estrogenų maksimumas kraujyje būna likus 37 val. iki ovuliacijos

Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 08 05, 15:03)
Nu tai tau liuks thumbup.gif Tada jums tik bandyt ir bandyt kokią savaitę prieš mirksiukas.gif

Aš manau pradėsiu nuo kokių 5-6 dienų iki O, prieš tai dar pora mėnesių patyrinėsiu savo ovuliaciją. Šiandien labai daug sužinojau apie ovuliaciją ir pan., o galvojau, kad viską jau labai gerai žinau biggrin.gif
Seku save jau pusmetį, galvojau, kad jaučiu ovuliaciją, o perskaičiau, kad padūrinėjimai, pamaudimai ir pan. jaučiami pora dienų iki Ovuliacijos, taip pat, kad vaisingų gleivių pikas būna 1-2 dienos prieš O, taigi viską lyg ir susidėliojau į vietas, šį ciklą save atsiskleidžiau iš naujo lotuliukas.gif Dar pora mėnesių pažiūrėsiu, ar tikrai taip viskas ir yra smile.gif Tai vat tongue.gif

Kai kurias frazes net užsirašiau biggrin.gif

1) Moterų nustatytas gleivių pikas būna apie 14 val. likus iki ovuliacijos. Apie 85 proc. moterų piką pastebi ovuliacijos dieną, o 95 proc. dvi dienas prieš ovuliaciją
2) Kai kurios moterys vaisingos fazės metu kairėje, dešinėje ar tiesiog apatinėje pilvo dalyje jaučia skausmą. Kasdien ultragarsu stebint augantį folikulą pastebėta, jog skausmas jaučiamas net kelios dienos iki jo įtrūkimo (ovuliacijos)
3) LH kiekis ima didėti 30-40 val. prieš ovuliaciją ir maksimumą pasiekia likus apie 17 val. iki ovuliacijos
4) Vaisingose gleivėse spermatozoidai gali išlikti gyvybingi net iki 6 dienų
5) Estrogenų kiekio pakilimas įtakojantis vaisingo tipo gleivių pasirodymą, prasideda vidutiniškai prieš 6 dienas iki ovuliacijos. Estrogenų maksimumas kraujyje būna likus 37 val. iki ovuliacijos

VAU UGNIUKE KIEK INFO thumbup.gif SAUNUOLE wub.gif
LABAI LABAI LAUKSIM MERGYCIU ANTPLUDZIO wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti