Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

Ačiū už atsakymus. 4u.gif

Kaip gerai, kad aš jus radau, o tai su niekuo apie savo svajones įgyvendinimą negalėjau padiskutuoti. Kartą užsiminiau, apie lyties planavimą,dar pridūriau, kad vistiek vyras nulemia lytį , tai oj kaip buvau suvaryta, po to karto sėdžiu tyliai ir apsimetu kad nieko nežinau ir nesuprantu blink.gif
Aš tikiu, kad kai kurių vyrų y gyvena ilgai , tie ju y kaip koks dominuojantis genas visoj giminej. Bijau, tik kad gali jie gyventi tiek pat kiek ir x. Nes pvz. vyro giminej vien vyrai, bet tuo pačiu galvoju, kad iš toli bandant galima gal pagauti x ir tokioj vyriskoj giminej. Tik va jaučiu, čia išbandymas bus mums visoms kaip reikes sulaukti pastojimo iš taip toli šaudant, nusibos laukti, ypac vyrams ir galime suklysti, taigi visom kantrybes siekiant tikslo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marmari @ 2008 08 05, 19:15)
Ačiū už atsakymus.  4u.gif

Kaip gerai, kad aš jus radau, o tai su niekuo apie savo svajones įgyvendinimą negalėjau padiskutuoti. Kartą užsiminiau, apie lyties planavimą,dar pridūriau, kad vistiek vyras nulemia lytį , tai oj kaip buvau suvaryta, po to karto sėdžiu tyliai ir apsimetu kad nieko nežinau ir nesuprantu blink.gif
Aš tikiu, kad kai kurių vyrų y gyvena ilgai , tie ju y kaip koks dominuojantis genas visoj giminej. Bijau, tik kad gali jie gyventi tiek pat kiek ir x. Nes pvz. vyro giminej vien vyrai, bet tuo pačiu galvoju, kad iš toli bandant galima gal pagauti x ir tokioj vyriskoj giminej. Tik va jaučiu, čia išbandymas bus mums visoms kaip reikes sulaukti pastojimo iš taip toli šaudant, nusibos laukti, ypac vyrams ir galime suklysti, taigi visom kantrybes siekiant tikslo smile.gif

zinau ka reiskia kai nieks tavo svajoniu nesupranta doh.gif
istikruju gera cia wub.gif ypatingai bus faina kai svajones prades pildytis blush2.gif
del y tai moksliskai irodyta kad jie trumpiau uz x gyvena bet kokiu atveju blush2.gif
o del skubejimo tikra tiesa blush2.gif
as po 4 ciklu nepastojau ir nebuvau tokia atsargi doh.gif
todel mergaites neskubekit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 08 05, 20:19)
zinau ka reiskia kai nieks tavo svajoniu nesupranta  doh.gif
istikruju gera cia  wub.gif  ypatingai bus faina kai svajones prades pildytis  blush2.gif
del y tai moksliskai irodyta kad jie trumpiau uz x gyvena bet kokiu atveju  blush2.gif
o del skubejimo tikra tiesa  blush2.gif
as po 4 ciklu nepastojau ir nebuvau tokia atsargi  doh.gif
todel mergaites neskubekit  mirksiukas.gif

4 ciklus nepavyko, g.gif , o tai buvo bandyta iš labai toli?
Ar tik npavykus, kokia viena diena anksciau ir jau yra?
Atsakyti
o mes is toli pradejome, paskui susilaikeme, ir paskui kazkaip..nu neapsiziurejau ir epr pacia o (pagal sm nestumo kalendoriu, tikiuosi, akd o man buvo anksciau) sugriesijom..nu tikiuosi, kad acto tirpalas vis delto suveiks, jeigu pavyko uzkabinti blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,merginos 4u.gif

Norejau paklausti jusu nuomones del sios nuorodos ax.gif
http://ill.ru/cgi-bi...m.malefemale.pl
Ar jum sutampa pagal ja vaiku lytys,ar butu galima ja pasikliauti planuojant vaikeli? Planuojam vaikeli, noreciau mergytes, tai svarstau kokiu metodu pasikliauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege1 @ 2008 08 06, 08:27)
Labas rytas,merginos  4u.gif

Norejau paklausti jusu nuomones del sios nuorodos  ax.gif 
Ar jum sutampa pagal ja vaiku lytys,ar butu galima ja pasikliauti planuojant vaikeli? Planuojam vaikeli, noreciau mergytes, tai svarstau kokiu metodu pasikliauti  blush2.gif

Sveika, manau negalima pasikliauti tom lentelėm, jų inetrnete yra pilna, jei visas peržiūrėsi, pamatysi, kad tuo pačiu metu, rodo skirtingos lyties vaikučius, taigi, iš to galima padaryti išvadą, tikslios jos, ar ne mirksiukas.gif Jos vienom sutampa, kitom - ne, manau, čia atsitiktinumai tiesiog smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 08 05, 20:41)
o mes is toli pradejome, paskui susilaikeme, ir paskui kazkaip..nu neapsiziurejau ir epr pacia o (pagal sm nestumo kalendoriu, tikiuosi, akd o man buvo anksciau) sugriesijom..nu tikiuosi, kad acto tirpalas vis delto suveiks, jeigu pavyko uzkabinti blush2.gif

sveika 4u.gif o kokio stiprumo tirpaliuka gaminai papasakok g.gif
mes bandem ne pagal bt temperat. schmoll.gif tiesiog pagal arbor ir ovuliac. juosteles bet kadangi jos brangios tai neuztekdavo doh.gif menuo buvo be ovuliac. doh.gif
o per pacia ovuliacija beje vienai isejo su actu mergyte pasigaut thumbup.gif
DEL LENTELIU MAN JOS VISOS [BEVEIK wub.gif ] RODE MERGYTE BET AS JOMIS IR NEPASITIKEJAU schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 08 06, 09:54)

DEL LENTELIU MAN JOS VISOS [BEVEIK  wub.gif ] RODE MERGYTE BET AS JOMIS IR NEPASITIKEJAU  schmoll.gif

O butent pagal ta nuoroda irig mergaites turejo buti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege1 @ 2008 08 06, 08:27)

Ar jum sutampa pagal ja vaiku lytys,ar butu galima ja pasikliauti planuojant vaikeli? Planuojam vaikeli, noreciau mergytes, tai svarstau kokiu metodu pasikliauti  blush2.gif

Man rodo mergyte, ir dviejų gydytojų patvirtinta, kad pilvelyje dukryte smile.gif Na bet mano MB iš juvelyrų giminėlės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege1 @ 2008 08 06, 09:27)

Man su visais 4 vaikais sutapo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2008 08 06, 12:20)
Man su visais 4 vaikais sutapo thumbup.gif

Hmm, idomu g.gif As irgi pora pazytamu pagal ta nuoroda patikrinau ir visoms sutapo ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jungiuosiu ir aš prie jūsų gausaus būrio. Triu 5,5 metų sūnų, dabar jau pats laikas antram...tiksliau antrai. Labai noriu dukrytės. ŠIs mėnuo pirmas kai jau nebe tik planuojam žodžiais, bet ir imamės konkrečių veiksmų ax.gif , tai vat žiūrėsim kaip seksis. smile.gif
Atsakyti