Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

QUOTE(marmari @ 2008 08 10, 22:35)
O aš drąsiai galiu prisipažinti, taip aš pavydžiu toms, kurios turi mergytes. Ir nematau nieko čia smerktino, tai yra jausmas, nuo kurio nepabėgsi, nepasislėpsi jį jauti arba ne ax.gif Tas mano pavydas baltas.
O šiaip ši tema nuostabi, ji padėjo man susitvarkyti su tuo jausmu, kai aš jį pripažinau, niekada parduotuvėje net nepaliesdavau žaislų, daiktų, drabužių skirtų mažom princesytėm, o dabar pakeičiau savo požiūrį ir galvoju, juk pirkdama galiu pasidžiaugti pati ir padaryti šventę draugės dukrytei  4u.gif

Ir aš taip pat smile.gif Pavydžiu baltai, bet tikiu, kad ir man dar nusišypsos dukrytės šypsena wub.gif

QUOTE(si179 @ 2008 08 11, 09:44)
Laba diena  blink.gif Man trūksta žodžių. Visų pirma niekas jūsų beprotėm nevadina, antra- tema vieša, o ne Malumos asmeninis puslapis, trečia- niekada neslėpiau, kad domiuosi šia tema ir visais galimais būdais susilaukti mergaitės, bet čia jau kiekvienos asmeninis reikalas ką priimti, kaip bobučių išmįslą, o ką, kaip realią, moksliškai pagrįstą teoriją.
Maluma, kodėl tu taip skaudžiai reaguoji į kiekvieną nuomonę, kuri nesutampa su tavaja  g.gif Čia tik teorijos, kurios liks tik teorijomis ir kiekviena jų turi visada savo šalininkų ir priešininkų.
Beje atėjau į šitą "svetimą" temą parašyti, kad esu pavyzdys, kad dauguma jūsų propoguojamų teorijų man nesuveikė ir parašiau, kas atitiko, pagal teorijas, jei jums tai neįdomu, tai tiekto. Kiekviena teorija grindžiama procentais ir statistika, bet matau, kad jums tai nerūpi.
Dar kartelį visoms sėkmės planuojant ir atrastį tą vienintelį tinkamą būdą susilaukti merytės. Ir to linkiu visai nuoširdžiai.

Tikrai labai smagu, kad turim realių pavyzdžių mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Ugniukė,2008 08 11, 10:59]
Ir aš taip pat smile.gif Pavydžiu baltai, bet tikiu, kad ir man dar nusišypsos dukrytės šypsena wub.gif

Linkiu iš visos širdies kad šalia mašinyčių, šautuvų ir kareivių , stovėtų ir barbių namas. wub.gif

Atsakyti
QUOTE(marmari @ 2008 08 11, 12:46)

Linkiu iš visos širdies kad šalia mašinyčių, šautuvų ir kareivių , stovėtų ir barbių namas. wub.gif

Ačiū friends.gif ir aš linkiu to paties jums ir visoms kitoms čia taip trokštančioms dukryčių flirt.gif
Atsakyti
Labas Maluma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gal dar nepamiršai manes bigsmile.gif
Kaip tavo mažiausias pipiriukas auga? Neseniai pirmąjį gimtadienį atšventėt 4u.gif . Tai reiškia artėja momėntas, kada bandysite savo laimę vėl ( sulaukti mergytės).
Šaunu, kad neapleidi savo vilteis ir tikėjimo, kad kitas kartas tikrai "nemeluos" ir viskas bus labai šaunu.
O mes jau va kokie. Bet aš tai jau dabar sunkiai su saviškiais susitvarkau. Kartais išvis manau, kad išprotėsiu doh.gif . Tai gi nuo šios trasos jau nuejau ir grižti tikrai neketinu biggrin.gif (nebent Dievulis) vėl ka nors kitaip suorganizuos lotuliukas.gif .
Tai gi sekmes tau ir sveikatos tavo vaikams 4u.gif
Atsakyti
Ingadi..isivaizduoju kiek reikia kantrybes ir jegu turint dvynius...mano pagarba tau 4u.gif o dar turite trecia broli bigsmile.gif
As cia deliojausi seimos "paveldimuma" kad viena karta vieni bernai, kita karta vienos mergaites..sita karta musu seimoje toks vaizdas vieni bernai, nu sesuo sugebejo is keturiu susilaukti 2 mergyciu...galvoju, gal ir man pasiseks visaip kaip cia pasistengus..vat guodziuosi tuo, kad vyras seseri turi, jo sesuo turi porele ir dar kazkada burtininke man viena pazadejo, kad jei noresiu, turesiu mergyte wub.gif visa kita ka ji man bure issipilde..gal ir sitoje vietoje pasiseks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 08 11, 14:18)
Ingadi..isivaizduoju kiek reikia kantrybes ir jegu turint dvynius...mano pagarba tau 4u.gif o dar turite trecia broli bigsmile.gif
As cia deliojausi seimos "paveldimuma" kad viena karta vieni bernai, kita karta vienos mergaites..sita karta musu seimoje toks vaizdas vieni bernai, nu sesuo sugebejo is keturiu susilaukti 2 mergyciu...galvoju, gal ir man pasiseks visaip kaip cia pasistengus..vat guodziuosi tuo, kad vyras seseri turi, jo sesuo turi porele ir dar kazkada burtininke man viena pazadejo, kad jei noresiu, turesiu mergyte wub.gif visa kita ka ji man bure issipilde..gal ir sitoje vietoje pasiseks g.gif

Tai ir linkiu tau sulaukti tos mergytės. 4u.gif Tik žiurėk, nesustok jeigu ir 4-tas ar 5-tas bus berniukas. Juk tada gausis, kad jau nenori, o juk svarbiausia, kad labai norėtum biggrin.gif . O tada tai ir aš tikiu, kad tikrai sulausi savosios mergaičiukės wub.gif
Nesupyk, tikrai linkiu, kad kitas tavo vaikelis būtų mergaitė 4u.gif
Atsakyti
Ingadi, ner ko man cia pykti, tik as galvoju, kad40 gimdyti koki 4 jau biski taip sakant..
Atsakyti
Ugniuke, rašai, kad bandysi antrą kartą. O tas pirmas bandymas buvo labai toli nuo O ? ar dėl to nepavyko? ar buvo vaisingų gelivių periodas, ar ne ? nu aš čia labai smulkiai taip klausiu, bet tai labai aktualu, nes toks reikalas, kad kiekviena smulkmena svarbi ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(marmari @ 2008 08 11, 18:48)
Ugniuke, rašai, kad bandysi antrą kartą. O tas pirmas bandymas buvo labai toli nuo O ? ar dėl to nepavyko? ar buvo vaisingų gelivių periodas, ar ne ? nu aš čia labai smulkiai taip klausiu, bet tai labai aktualu, nes toks reikalas, kad kiekviena smulkmena svarbi  ohmy.gif

Nea biggrin.gif Rašau, kad gandrus kviesim antrą kartą, pirmą kartą tiesiog gaudėm, nežiūrėjau, kada O, kada ne O smile.gif Ir turim žavų sūnelįsmile.gif O šį kartą jau žiūriu kada O, nes norim turėti ir žavią dukrytę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(si179 @ 2008 08 11, 09:44)
Laba diena  blink.gif Man trūksta žodžių. Visų pirma niekas jūsų beprotėm nevadina, antra- tema vieša, o ne Malumos asmeninis puslapis, trečia- niekada neslėpiau, kad domiuosi šia tema ir visais galimais būdais susilaukti mergaitės, bet čia jau kiekvienos asmeninis reikalas ką priimti, kaip bobučių išmįslą, o ką, kaip realią, moksliškai pagrįstą teoriją.
Maluma, kodėl tu taip skaudžiai reaguoji į kiekvieną nuomonę, kuri nesutampa su tavaja  g.gif Čia tik teorijos, kurios liks tik teorijomis ir kiekviena jų turi visada savo šalininkų ir priešininkų.
Beje atėjau į šitą "svetimą" temą parašyti, kad esu pavyzdys, kad dauguma jūsų propoguojamų teorijų man nesuveikė ir parašiau, kas atitiko, pagal teorijas, jei jums tai neįdomu, tai tiekto. Kiekviena teorija grindžiama procentais ir statistika, bet matau, kad jums tai nerūpi.
Dar kartelį visoms sėkmės planuojant ir atrastį tą vienintelį tinkamą būdą susilaukti merytės. Ir to linkiu visai nuoširdžiai.

KAIP MAN ATSIBODO RASYT VIENA PER TA PATI doh.gif doh.gif doh.gif
JUK JAU TUKSTANTI KART RASIAU KAD SI TEMA MAN JAUTRI IR SKAUDI doh.gif doh.gif doh.gif
BEJE ZIURIU IR SALININKIU NEBETURIU verysad.gif KAZKADA MANE UZSTODAVOT O DABAR verysad.gif doh.gif

Papildyta:
QUOTE(MALUMA @ 2008 08 12, 12:27)
KAIP MAN ATSIBODO RASYT VIENA PER TA PATI  doh.gif  doh.gif  doh.gif
JUK JAU TUKSTANTI KART RASIAU KAD SI TEMA MAN JAUTRI IR SKAUDI  doh.gif  doh.gif  doh.gif
BEJE ZIURIU IR SALININKIU NEBETURIU  verysad.gif  KAZKADA MANE UZSTODAVOT O DABAR  verysad.gif  doh.gif

BEJE KELIOMS DRAUGEMS ax.gif PRANESU VYKSTU I TURKIJA[13 METU VEDYBU JUBILIEJAUS VYRO STAIGMENA. GRISIU PO 2 SAVAICIU IR PAGALVOSIU AR VERTA MAN DAR NERVUS GADINTIS g.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 08 12, 12:30)
JUK JAU TUKSTANTI KART RASIAU KAD SI TEMA MAN JAUTRI IR SKAUDI  doh.gif  doh.gif  doh.gif
BEJE ZIURIU IR SALININKIU NEBETURIU  verysad.gif  KAZKADA MANE UZSTODAVOT O DABAR  verysad.gif  doh.gif

Papildyta:

BEJE KELIOMS DRAUGEMS  ax.gif  PRANESU VYKSTU I TURKIJA[13 METU VEDYBU JUBILIEJAUS VYRO STAIGMENA. GRISIU PO 2 SAVAICIU IR PAGALVOSIU AR VERTA MAN DAR NERVUS GADINTIS  g.gif

Nu kaip tai neturi šalininkių friends.gif Mes visada einam su tavim išvien mirksiukas.gif
Gražios jums kelionės vacation4.gif ir smagaus tokios super progos atšventimo heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 08 12, 12:30)

Papildyta:

BEJE KELIOMS DRAUGEMS  ax.gif  PRANESU VYKSTU I TURKIJA[13 METU VEDYBU JUBILIEJAUS VYRO STAIGMENA. GRISIU PO 2 SAVAICIU IR PAGALVOSIU AR VERTA MAN DAR NERVUS GADINTIS  g.gif

kitos nekreipia dėmesio, padaryk tą patį mirksiukas.gif

o nervai vis tiek gadinasi biggrin.gif , taip kad pailsėk kaip žmogus ir nesuk galvos dėl tau nepatinkančių komentarų rolleyes.gif , ar gali nereguoti į juos visiškai imk balionėlį 4u.gif
Atsakyti