QUOTE(marmari @ 2008 08 10, 22:35)
O aš drąsiai galiu prisipažinti, taip aš pavydžiu toms, kurios turi mergytes. Ir nematau nieko čia smerktino, tai yra jausmas, nuo kurio nepabėgsi, nepasislėpsi jį jauti arba ne
Tas mano pavydas baltas.
O šiaip ši tema nuostabi, ji padėjo man susitvarkyti su tuo jausmu, kai aš jį pripažinau, niekada parduotuvėje net nepaliesdavau žaislų, daiktų, drabužių skirtų mažom princesytėm, o dabar pakeičiau savo požiūrį ir galvoju, juk pirkdama galiu pasidžiaugti pati ir padaryti šventę draugės dukrytei

O šiaip ši tema nuostabi, ji padėjo man susitvarkyti su tuo jausmu, kai aš jį pripažinau, niekada parduotuvėje net nepaliesdavau žaislų, daiktų, drabužių skirtų mažom princesytėm, o dabar pakeičiau savo požiūrį ir galvoju, juk pirkdama galiu pasidžiaugti pati ir padaryti šventę draugės dukrytei

Ir aš taip pat

QUOTE(si179 @ 2008 08 11, 09:44)
Laba diena
Man trūksta žodžių. Visų pirma niekas jūsų beprotėm nevadina, antra- tema vieša, o ne Malumos asmeninis puslapis, trečia- niekada neslėpiau, kad domiuosi šia tema ir visais galimais būdais susilaukti mergaitės, bet čia jau kiekvienos asmeninis reikalas ką priimti, kaip bobučių išmįslą, o ką, kaip realią, moksliškai pagrįstą teoriją.
Maluma, kodėl tu taip skaudžiai reaguoji į kiekvieną nuomonę, kuri nesutampa su tavaja
Čia tik teorijos, kurios liks tik teorijomis ir kiekviena jų turi visada savo šalininkų ir priešininkų.
Beje atėjau į šitą "svetimą" temą parašyti, kad esu pavyzdys, kad dauguma jūsų propoguojamų teorijų man nesuveikė ir parašiau, kas atitiko, pagal teorijas, jei jums tai neįdomu, tai tiekto. Kiekviena teorija grindžiama procentais ir statistika, bet matau, kad jums tai nerūpi.
Dar kartelį visoms sėkmės planuojant ir atrastį tą vienintelį tinkamą būdą susilaukti merytės. Ir to linkiu visai nuoširdžiai.

Maluma, kodėl tu taip skaudžiai reaguoji į kiekvieną nuomonę, kuri nesutampa su tavaja

Beje atėjau į šitą "svetimą" temą parašyti, kad esu pavyzdys, kad dauguma jūsų propoguojamų teorijų man nesuveikė ir parašiau, kas atitiko, pagal teorijas, jei jums tai neįdomu, tai tiekto. Kiekviena teorija grindžiama procentais ir statistika, bet matau, kad jums tai nerūpi.
Dar kartelį visoms sėkmės planuojant ir atrastį tą vienintelį tinkamą būdą susilaukti merytės. Ir to linkiu visai nuoširdžiai.
Tikrai labai smagu, kad turim realių pavyzdžių