Skaitau šią temą ir džiaugiuosi su mamytėmis, kurios susilaukė mažųjų princesyčių.

Aš pati esu nėčia 14sav. , nors leliuką planavom daryti kur kas vėliau, tačiau esam labai patenkinti ir tuo "netyčiuku", todėl visiem kas paklausia : "Netyčiukas?" , atsakome :"Planuotas netyčiukas"
Deja jokių ovuliacijos dienų neskaičiavau (tarp kitko, net nežinau kaip tai sužinoti

) ir net neisivaizdavau, kad tokiais metodais remiantis galima bandyti susilaukti vienos ar kitos lyties vaikų.
Žinau tik viena, kad mano mama turėdama du berniukus labai svajojo apie mergytę, tik bijojo, kad neužkibtų 3-čias berniukas. Tais laikais nebuvo jokiu lentelių ar juosteleių, kurios padėdų orientuotis ar pan. Viena sena pribuvėja, jai patarė : "Jeigu nori susilaukt mergelės, moteris turi būti išsimiegojusi, nepavargusi, liaudiškai tariant "išsiraškažijusi"; o vyras atvirkščiai: pavargęs, geriausia - po darbo. Tada geriausias mergyčių "kibimas"

"
O kai trokštama vyriškos giminės palikuonių - patariama partneriams būti pailsėjusiems ir prieš sueitį vyrui išgerti juodos kavos.
Kad ir kaip atrodytų keista ir nepatikima, bet pribuvėjos metodas mano mamai padėjo susilaukti manęs.
Tad manau, kad gyvybės lytį nulemia ne tik Dievas, bet ir žmogaus pastangos.

Svarbiausia tikėti ir norėti! Stiprybės jums mamytės!
P.S. Mes su vyru taip pat norėtume mergytės.