Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

QUOTE(MALUMA @ 2008 08 08, 13:14)
1. save tyrineti kad zinot tikslia ovuliacija[jei ne tai kaip man bandyt ja reguliuot
2.bandyt 5 dienos iki ovuliacijos jei nepavyks 4 bet ne dienos arciau
3 jei nepasiseke tas menuo tolaiu bendyt kita bet neartinti ovuliacijos

drinks_cheers.gif aš pirmo norėjau berniuko, tai gaminom su vyru ovuliacijos dieną (vienąkart ir viskas) ir gimė berniukas thumbup.gif o antros norėjau mergaitės, tai gaminomės 4 dienas prieš ovuliaciją (t.p. vienąkart ir viskas) ir vėl pataikėm, ir gimė mergaitė thumbup.gif turim porytę ir kol kas gana tongue.gif
o šiaip prieš pastojimą kokį pusmetį stebėjau kada būna vaisingos dienos, kiek laiko trunka ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(syva @ 2008 08 08, 19:35)
drinks_cheers.gif aš pirmo norėjau berniuko, tai gaminom su vyru ovuliacijos dieną (vienąkart ir viskas) ir gimė berniukas thumbup.gif o antros norėjau mergaitės, tai gaminomės 4 dienas prieš ovuliaciją (t.p. vienąkart ir viskas) ir vėl pataikėm, ir gimė mergaitė thumbup.gif turim porytę ir kol kas gana tongue.gif
o šiaip prieš pastojimą kokį pusmetį stebėjau kada būna vaisingos dienos, kiek laiko trunka ir t.t.

Nu liuks, kaip pasisekė, ir dar abu iš karto - iš pirmo mėnesio. Esat laiminga mama wub.gif
Dar prašom plačiau bigsmile.gif, rašėt, kad stebėjot vaisingas dienas, ar tik iš savo pojūčių ar naudojot ovuliacinius testukus, kad nustatyti, kad tiksliai vyksta ovuliacija ax.gif?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniukė: 08 rugpjūčio 2008 - 21:28
QUOTE(MALUMA @ 2008 08 08, 14:14)
nuo proto nenusoksim  schmoll.gif  ner cia ko musu gasdinit  tongue.gif
o del teorijos kad yra laikotarpiai kai gali tik x ar tik y buti apvaisinti tai tu cia teisi  mirksiukas.gif
todel ir kreipsiuos pas ruskius kad tuos laikotarpius apskaiciuotu  mirksiukas.gif
o del neskubek sifras paprastas:
1. save tyrineti kad zinot tikslia ovuliacija[jei ne tai kaip man bandyt ja reguliuot
2.bandyt 5 dienos iki ovuliacijos jei nepavyks 4 bet ne dienos arciau
3 jei nepasiseke tas menuo tolaiu bendyt kita bet neartinti ovuliacijos

Oi,Maluma matau tavo pykti ir pavyda......Pasveikint pirma reikejo.....
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2008 08 09, 16:50)
Oi,Maluma matau tavo pykti ir pavyda......Pasveikint pirma reikejo.....

nei pykstu nei pavydziu schmoll.gif [juk sia tema uzvedziau kad kitoms padet suplanuot wub.gif
o kad ji mus beprotem vadina tai nera grazu is jos puses atejus i svetima tema blush2.gif g.gif
o sveikinu tas kurios nori but pasveikintos blush2.gif
Atsakyti
Skaitau šią temą ir džiaugiuosi su mamytėmis, kurios susilaukė mažųjų princesyčių. 4u.gif Aš pati esu nėčia 14sav. , nors leliuką planavom daryti kur kas vėliau, tačiau esam labai patenkinti ir tuo "netyčiuku", todėl visiem kas paklausia : "Netyčiukas?" , atsakome :"Planuotas netyčiukas" blush2.gif
Deja jokių ovuliacijos dienų neskaičiavau (tarp kitko, net nežinau kaip tai sužinoti blush2.gif blush2.gif blush2.gif ) ir net neisivaizdavau, kad tokiais metodais remiantis galima bandyti susilaukti vienos ar kitos lyties vaikų. nestuke.gif
Žinau tik viena, kad mano mama turėdama du berniukus labai svajojo apie mergytę, tik bijojo, kad neužkibtų 3-čias berniukas. Tais laikais nebuvo jokiu lentelių ar juosteleių, kurios padėdų orientuotis ar pan. Viena sena pribuvėja, jai patarė : "Jeigu nori susilaukt mergelės, moteris turi būti išsimiegojusi, nepavargusi, liaudiškai tariant "išsiraškažijusi"; o vyras atvirkščiai: pavargęs, geriausia - po darbo. Tada geriausias mergyčių "kibimas" smileysex.gif "
O kai trokštama vyriškos giminės palikuonių - patariama partneriams būti pailsėjusiems ir prieš sueitį vyrui išgerti juodos kavos.
Kad ir kaip atrodytų keista ir nepatikima, bet pribuvėjos metodas mano mamai padėjo susilaukti manęs. tongue.gif clap.gif
Tad manau, kad gyvybės lytį nulemia ne tik Dievas, bet ir žmogaus pastangos. victory.gif Svarbiausia tikėti ir norėti! Stiprybės jums mamytės! nestuke.gif

P.S. Mes su vyru taip pat norėtume mergytės. blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Aha tai vat ir yra tiesos, reiskia reikia mergytes po atostogu gamint wub.gif as dabar atostogose, o vyras dirba...dar reikia vyra po statybas pavarinethehe ir tada pasikviesti mergyte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurė @ 2008 08 09, 20:25)
Skaitau šią temą ir džiaugiuosi su mamytėmis, kurios susilaukė mažųjų princesyčių. 4u.gif  Aš pati esu nėčia 14sav. , nors leliuką planavom daryti kur kas vėliau, tačiau esam labai patenkinti ir tuo "netyčiuku", todėl visiem kas paklausia : "Netyčiukas?" , atsakome :"Planuotas netyčiukas"  blush2.gif
  Deja jokių ovuliacijos dienų neskaičiavau (tarp kitko, net nežinau kaip tai sužinoti blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif ) ir net neisivaizdavau, kad tokiais metodais remiantis galima bandyti susilaukti vienos ar kitos lyties vaikų.  nestuke.gif
  Žinau tik viena, kad mano mama turėdama du berniukus labai svajojo apie mergytę, tik bijojo, kad neužkibtų 3-čias berniukas. Tais laikais nebuvo jokiu lentelių ar juosteleių, kurios padėdų orientuotis ar pan. Viena sena pribuvėja,  jai patarė : "Jeigu nori susilaukt mergelės, moteris turi būti išsimiegojusi, nepavargusi, liaudiškai tariant "išsiraškažijusi"; o vyras atvirkščiai: pavargęs, geriausia - po darbo. Tada geriausias mergyčių "kibimas"  smileysex.gif "
  O kai trokštama vyriškos giminės palikuonių - patariama partneriams būti pailsėjusiems ir prieš sueitį vyrui išgerti juodos kavos.
  Kad ir kaip atrodytų keista ir nepatikima, bet pribuvėjos metodas mano mamai padėjo susilaukti manęs.  tongue.gif  clap.gif
  Tad manau, kad gyvybės lytį nulemia ne tik Dievas, bet ir žmogaus pastangos.  victory.gif  Svarbiausia tikėti ir norėti! Stiprybės jums mamytės! nestuke.gif
P.S. Mes su vyru taip pat norėtume mergytės.  blush2.gif  wub.gif

sveika drauguze 4u.gif linkiu tau susilaukt princesytes wub.gif butinai pranesk kai zinosi blush2.gif o jei bus mazylis junkis i musu gretas blush2.gif
o del nuovargio mirksiukas.gif ir si buda ismeginau su antru bet per ovuliacija[bet tada to nezinojau[na kad per ovuliac. berniukai ax.gif .
taigi kol kas svarb. kuo toliau uvuliuac. ax.gif
Atsakyti
Bet va jus man pasakykit, ar imanomas variantas, kad pastotum pries mm ir mm butu? kazkaip man cia kazusu kvepia. Cia mano draugei taip nutiko..beje mergyte gime...kaip tada gali issilaikyti per mm tas zirniukas? niekaip man nesusiveda
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 08 10, 10:34)
Bet va jus man pasakykit, ar imanomas variantas, kad pastotum pries mm ir mm butu? kazkaip man cia kazusu kvepia. Cia mano draugei taip nutiko..beje mergyte gime...kaip tada gali issilaikyti per mm tas zirniukas? niekaip man nesusiveda

Būna moterims, kad per vieną ciklą subręsta ne vienas kiaušinėlis, taigi taip ir gaunasi - vienas apsivaisina, o kitas iškeliauja su mmm ax.gif Kai kur tai vadinama spontatine ovuliacija, kuri dažniausiai į vyksta po normalios (~apie ciklo vidurį) buvusios ovuliaicijos. Panašu, kad jai taip ir buvo smile.gif
Atsakyti
Aisku, tokio dalyko nesuplanuosi g.gif Aciu Ugniuke
Atsakyti
O aš drąsiai galiu prisipažinti, taip aš pavydžiu toms, kurios turi mergytes. Ir nematau nieko čia smerktino, tai yra jausmas, nuo kurio nepabėgsi, nepasislėpsi jį jauti arba ne ax.gif Tas mano pavydas baltas.
O šiaip ši tema nuostabi, ji padėjo man susitvarkyti su tuo jausmu, kai aš jį pripažinau, niekada parduotuvėje net nepaliesdavau žaislų, daiktų, drabužių skirtų mažom princesytėm, o dabar pakeičiau savo požiūrį ir galvoju, juk pirkdama galiu pasidžiaugti pati ir padaryti šventę draugės dukrytei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 08 09, 19:19)
nei pykstu nei pavydziu  schmoll.gif [juk sia tema uzvedziau kad kitoms padet suplanuot  wub.gif
o kad ji mus beprotem vadina tai nera grazu is jos puses atejus i svetima tema  blush2.gif  g.gif
o sveikinu tas kurios nori but pasveikintos  blush2.gif

Laba diena blink.gif Man trūksta žodžių. Visų pirma niekas jūsų beprotėm nevadina, antra- tema vieša, o ne Malumos asmeninis puslapis, trečia- niekada neslėpiau, kad domiuosi šia tema ir visais galimais būdais susilaukti mergaitės, bet čia jau kiekvienos asmeninis reikalas ką priimti, kaip bobučių išmįslą, o ką, kaip realią, moksliškai pagrįstą teoriją.
Maluma, kodėl tu taip skaudžiai reaguoji į kiekvieną nuomonę, kuri nesutampa su tavaja g.gif Čia tik teorijos, kurios liks tik teorijomis ir kiekviena jų turi visada savo šalininkų ir priešininkų.
Beje atėjau į šitą "svetimą" temą parašyti, kad esu pavyzdys, kad dauguma jūsų propoguojamų teorijų man nesuveikė ir parašiau, kas atitiko, pagal teorijas, jei jums tai neįdomu, tai tiekto. Kiekviena teorija grindžiama procentais ir statistika, bet matau, kad jums tai nerūpi.
Dar kartelį visoms sėkmės planuojant ir atrastį tą vienintelį tinkamą būdą susilaukti merytės. Ir to linkiu visai nuoširdžiai.
Atsakyti