Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

Siaip pagal Vedas sakma, kad gimstama vyru, kad kauptum karma, gimsti moterim, kad ja atidirbtum. taigi mainosi ciklais. taigi berniukai, kol dar "atsimena" buvusi kuna buna svelnus, neagresyvus, o mergaites atvirksciai, paskui su laiku susigyvenama su kunu ir jo reikalavimais, o kartais nesusigyvenama, tada ir lieka kasytes, rankinukai..maniskis irgi iglai noredavo mergaitisku zaislu, bet su moterimis elgiasi, kaip dentelmenas..rankas buciuoja, meileje prisipazista laiskais doh.gif
Siaip..po to, kai praradau vaika, manau, kad tegu ateina, kam lemta, nors truputi tikiuosi mergytes..laiko man jau nedaug liko pagal amziu, 4 neuzteks biggrin.gif

O del tirpaliuko, tai biski bijau stiprsni daryti, ns bijau, akd nenusideginciau gleivines..o jei bus tai bus, bet juk lyti suzinoti geriausiu atveju tik po 5 menesiu..taigi ilgas laukimas ir tai,jei pavyko pagauti uz uodegytes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 08 07, 12:16)
Siaip pagal Vedas sakma, kad gimstama vyru, kad kauptum karma, gimsti moterim, kad ja atidirbtum. taigi mainosi ciklais. taigi berniukai, kol dar "atsimena" buvusi kuna buna svelnus, neagresyvus, o mergaites atvirksciai, paskui su laiku susigyvenama su kunu ir jo reikalavimais, o kartais nesusigyvenama, tada ir lieka kasytes, rankinukai..maniskis irgi iglai noredavo mergaitisku zaislu, bet su moterimis elgiasi, kaip dentelmenas..rankas buciuoja, meileje prisipazista laiskais doh.gif
Siaip..po to, kai praradau vaika, manau, kad tegu ateina, kam lemta, nors truputi tikiuosi mergytes..laiko man jau nedaug liko pagal amziu, 4 neuzteks biggrin.gif

O del tirpaliuko, tai biski bijau stiprsni daryti, ns bijau, akd nenusideginciau gleivines..o jei bus tai bus, bet juk lyti suzinoti geriausiu atveju tik po 5 menesiu..taigi ilgas laukimas ir tai,jei pavyko pagauti uz uodegytes biggrin.gif

o kiek metu jei ne paslaptis blush2.gif
ir nereikia tu keturiu man prikaisiot schmoll.gif JUS NEZINOT KA REISKIA 3 BERNAI KAI SVAJONESE MERGYTE doh.gif
Atsakyti
35m.
Maluma, as tau neprikaisioju, jokiu budu. mano sesuo turi du bersnu ir dvi mergytes, vieninteles seimoje. puske turi du bernus, as turiu berna..o mergytes netekau kovo menesi.
tada supratau, kad apskritai duoti gyvybe yra pati didziausia dovana, ir tu ja turi tu ja dovanojai. Zinau, kad svajoji apie mergyte..as irgi slapta svajoju, bet tiesiog esu atvira sirdimi, kad jei ateis gyvybe, ji bus branginama, nesvarbu, kokia lytis...jos nepakeisi (cia kai pirmas gime, vyras paklause:berniukas. Ar bus gerai?) blink.gif lotuliukas.gif
Butent i tave ziuredama, skaitydama as pagalvojau, kad jei gimtu berniukas pasiryzciau ir treciam vaikui blush2.gif kad gal iseitu mergyte..o siaip visdelto svarbiausia, akd butu sveiki..as taip ilgai delsiau su antru, nes turejome ir turime bedu su sunum..sveikas fiziskai vaikas, bet yra kalbos ir emociniu problemu...kartais pagalvodavau, kad jei duos antra ir vel su tokiom bedom, as nebepakelsiu kruvio, nes visuomene ziauri ir kaltina tuo motina, o pagalbos beveik ner...vat antras vaikas ir iskeliavo matyt nuo tokiu mano minciu
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 08 07, 14:34)
35m.
Maluma, as tau neprikaisioju, jokiu budu. mano sesuo turi du bersnu ir dvi mergytes, vieninteles seimoje. puske turi du bernus, as turiu berna..o mergytes netekau kovo menesi.
tada supratau, kad apskritai duoti gyvybe yra pati didziausia dovana, ir tu ja turi tu ja dovanojai. Zinau, kad svajoji apie mergyte..as irgi slapta svajoju, bet tiesiog esu atvira sirdimi, kad jei ateis gyvybe, ji bus branginama, nesvarbu, kokia lytis...jos nepakeisi (cia kai pirmas gime, vyras paklause:berniukas. Ar bus gerai?) blink.gif  lotuliukas.gif
Butent i tave ziuredama, skaitydama as pagalvojau, kad jei gimtu berniukas pasiryzciau ir treciam vaikui blush2.gif kad gal iseitu mergyte..o siaip visdelto svarbiausia, akd butu sveiki..as taip ilgai delsiau su antru, nes turejome ir turime bedu su sunum..sveikas fiziskai vaikas, bet yra kalbos ir emociniu problemu...kartais pagalvodavau, kad jei duos antra ir vel su tokiom bedom, as nebepakelsiu kruvio, nes visuomene ziauri ir kaltina tuo motina, o pagalbos beveik ner...vat antras vaikas ir iskeliavo matyt nuo tokiu mano minciu

matai esu super jauri siuo klausimu blush2.gif blush2.gif blush2.gif todel iskart jautriai reguoju blush2.gif
zinai istikruju dar turesi viena sansa jei ir dabar butu berniukas blush2.gif o as penkto tikrai nebe schmoll.gif tiesiog nebus nei ploto nei taip toliau ..... doh.gif
todel visoms sakau NESKUBEKIT mirksiukas.gif
o tau mazute palinkesiu kad sis menesiukas butu tuscias mirksiukas.gif o nuo kito gaudyk mazyle min 5 dienos iki ovuliacijos blush2.gif wub.gif
beje o tavo ciklas reguliarus g.gif taip pat idomu kiek tos rugsteles panaudojai [gal ne tris litrus blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2008 08 07, 14:34)
35m.
tada supratau, kad apskritai duoti gyvybe yra pati didziausia dovana, ir tu ja turi tu ja dovanojai. Zinau, kad svajoji apie mergyte..as irgi slapta svajoju, bet tiesiog esu atvira sirdimi, kad jei ateis gyvybe, ji bus branginama, nesvarbu, kokia lytis...jos nepakeisi (cia kai pirmas gime, vyras paklause:berniukas. Ar bus gerai?) blink.gif  lotuliukas.gif

beje kiek tavo leliui metu g.gif
Atsakyti
[quote=MALUMA,2008 08 07, 15:44]
matai esu super jauri siuo klausimu blush2.gif blush2.gif blush2.gif todel iskart jautriai reguoju blush2.gif
zinai istikruju dar turesi viena sansa jei ir dabar butu berniukas blush2.gif o as penkto tikrai nebe schmoll.gif tiesiog nebus nei ploto nei taip toliau ..... doh.gif
todel visoms sakau NESKUBEKIT mirksiukas.gif

Tas neskubėkit, tai kaip jį šifruoti, g.gif ilgiau save stebėti, ar stengtis kuo toliau nuo O, ar nepastojus kantriai laukti ir dienų nemažinti?
Aš bijau suskubėti, nepastosiu ir pulsiu į paniką kad nevaisinga, nors su pirmuoju iš pirmo karto gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marmari @ 2008 08 07, 19:27)

Tas neskubėkit, tai kaip jį šifruoti,  g.gif ilgiau save stebėti, ar stengtis kuo toliau nuo O, ar nepastojus kantriai laukti ir dienų nemažinti?
Aš bijau suskubėti, nepastosiu ir pulsiu į paniką kad nevaisinga, nors su pirmuoju iš pirmo karto gavosi thumbup.gif

Aš irgi labiausiai bijau, kad, jei nepastosiu keletą ir daugiau mėnesių, prisigalvosiu visko doh.gif
Atsakyti
Maluma, maniskis jau nebe lialius..jau visas bernas 8 metu. Tik kaip minejau turi raidos problemu..tai veiklos turiu, kaip mano sesuo su keturiais..ir kartais del mazu pasiekimu 9pagal kitus vaikus) turiu dziagsmo, kaip uz keturis.
Siaip mano ciklas kaip laikrodukas, ir pagal pojucius ir gleives tai O man buvo daug anksciau, nei pagal teorijas. Kaip tik nustojom isdykauti kokios5-6 dienos pries O...O metu man skaudejo nu, o pagal paskaiciavima tai tipo O turejo buti 3 rugpjucio..nu bet kazkaip as praziopsojau, kad teoriskai cia ta data, nes pagal pojucius jau turejau o...tai va tiesiog actu pasiprausiau..nu bet..matysim, kaip bus taip blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
100proc. pritariu Alchemie. Visada laukiau vaiko, o ne berniuko ar mergaitės. Ir žinoma, kad tik jis būtų sveikas. Slaptoje kertelėje pagalvodavau, kad būtų neblogai, kad į vyrišką kompaniją įsimaišytų mergaičiukė, bet kai sako žmogus planuoja, o Dievas juokiasi, tad spjovus visus planavimus, tiesiog planavom lelių. Matavau BT, sekiau ovuliaciją. Užkibo iš 3-io ciklo ČIA. Netaikėm nei kelios dienos iki O metodo, nei kairiuko, nei rytinuko nei susilaikymo, nekišau ir vyro į karštą vandenį, nesiploviau rūgštiniu tirpalu. Tiesiog mėgavomės procesu. Vakar buvo 20 savaičių echoskopavimas ir ką jūs manot, ieškojo, ką turime tarp kojyčių, o pasirodo, kad nieko neturime. Turėsim sesę wub.gif .

Nors, pagal kiniečių kalendorių rodo mergaitę, pagal kraujo atsinujinimą- mergaitę, pagal mėnulio padėtį zodiako ženkle pastojant- rodytų mergaitę, bet visi šie faktai buvo patikrinti jau po fakto, kai rankose jau turėjau NT su II. Atsižvelgiant į tai būtų galima daryti prielaidas, kad visgi yra laikotarpiai, kai moters kiaušinėliai priima tik X ar tik Y grikiukus. Kaip magnetas traukia ar stumia ir planuokit neplanavusios, gims tas, kas turi gimti, nes niekas dar nesugebėjo įminti šitų prasidėjimo mįslių.

Visoms sekmės planuojant ir tik nenušokite nuo proto bandydamos pritaikyti pačias apsurdiškiausias teorijas praktikoje.
Atsakyti
QUOTE(si179 @ 2008 08 08, 09:35)
Sveikos,
100proc. pritariu Alchemie. Visada laukiau vaiko, o ne berniuko ar mergaitės. Ir žinoma, kad tik jis būtų sveikas. Slaptoje kertelėje pagalvodavau, kad būtų neblogai, kad į vyrišką kompaniją įsimaišytų mergaičiukė, bet kai sako žmogus planuoja, o Dievas juokiasi, tad spjovus visus planavimus, tiesiog planavom lelių. Matavau BT, sekiau ovuliaciją. Užkibo iš 3-io ciklo ČIA. Netaikėm nei kelios dienos iki O metodo, nei kairiuko, nei rytinuko nei susilaikymo, nekišau ir vyro į karštą vandenį, nesiploviau rūgštiniu tirpalu. Tiesiog mėgavomės procesu. Vakar buvo 20 savaičių echoskopavimas ir ką jūs manot, ieškojo, ką turime tarp kojyčių, o pasirodo, kad nieko neturime. Turėsim sesę  wub.gif .

Nors, pagal kiniečių kalendorių rodo mergaitę, pagal kraujo atsinujinimą- mergaitę, pagal mėnulio padėtį zodiako ženkle pastojant- rodytų mergaitę, bet visi šie faktai buvo patikrinti jau po fakto, kai rankose jau turėjau NT su II. Atsižvelgiant į tai būtų galima daryti prielaidas, kad visgi yra laikotarpiai, kai moters kiaušinėliai priima tik X ar tik Y grikiukus. Kaip magnetas traukia ar stumia ir planuokit neplanavusios, gims tas, kas turi gimti, nes niekas dar nesugebėjo įminti šitų prasidėjimo mįslių.

Visoms sekmės planuojant ir tik nenušokite nuo proto bandydamos pritaikyti pačias apsurdiškiausias teorijas praktikoje.

Nu smagu - sveikinu wub.gif
Atsakyti
Nu kol teorijos nekenkia sveikatai, manau, galima panaudoti..juolab, kad pvz. man rytais labai patinka blush2.gif o dar yra sunus, kuris labai sesutes praso, jau antri metai..tai ir del jo pasistengti reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(si179 @ 2008 08 08, 09:35)
Sveikos,
100proc. pritariu Alchemie. Visada laukiau vaiko, o ne berniuko ar mergaitės. Ir žinoma, kad tik jis būtų sveikas. Slaptoje kertelėje pagalvodavau, kad būtų neblogai, kad į vyrišką kompaniją įsimaišytų mergaičiukė, bet kai sako žmogus planuoja, o Dievas juokiasi, tad spjovus visus planavimus, tiesiog planavom lelių. Matavau BT, sekiau ovuliaciją. Užkibo iš 3-io ciklo ČIA. Netaikėm nei kelios dienos iki O metodo, nei kairiuko, nei rytinuko nei susilaikymo, nekišau ir vyro į karštą vandenį, nesiploviau rūgštiniu tirpalu. Tiesiog mėgavomės procesu. Vakar buvo 20 savaičių echoskopavimas ir ką jūs manot, ieškojo, ką turime tarp kojyčių, o pasirodo, kad nieko neturime. Turėsim sesę  wub.gif .

nuo proto nenusoksim schmoll.gif ner cia ko musu gasdinit tongue.gif
o del teorijos kad yra laikotarpiai kai gali tik x ar tik y buti apvaisinti tai tu cia teisi mirksiukas.gif
todel ir kreipsiuos pas ruskius kad tuos laikotarpius apskaiciuotu mirksiukas.gif
o del neskubek sifras paprastas:
1. save tyrineti kad zinot tikslia ovuliacija[jei ne tai kaip man bandyt ja reguliuot
2.bandyt 5 dienos iki ovuliacijos jei nepavyks 4 bet ne dienos arciau
3 jei nepasiseke tas menuo tolaiu bendyt kita bet neartinti ovuliacijos
Atsakyti
siaip su tuo kraujo atsinaujinimu, pvz. manodraugei tai viskas sutapo po dvieju bernu pagaliau mergyte, bet pvz. as ziuriu savo vaiko pradejimo data..turejo buti 80 proc. mergyte, deja suveike 20 proc. berniukas biggrin.gif
siuo atveju manau ir reikia pasitelkti rytinius, nevalgius ir kelios dienos ki O vyro isnaudojimo metodus blush2.gif ax.gif
Atsakyti